یعنی واقعا شاتل ر ی د ه.
از ساعت 1 تا الان میانگین سرعتم رو با Du Meter گرفتم شد 23 کیلوبایت.
Printable View
یعنی واقعا شاتل ر ی د ه.
سگ زرد برادر شغاله. اینا همه مثل همن. مجددا یه هزینه میدی.بعد از یه مدت با ISP جدید درگیر میشی.نقل قول:
کاملا واضحه که خود شاتل باعث شده سرعت همه کاربران افت کنه.
چی شد که یه دفعه تعداد زیادی از کاربرها تو شهرهای مختلف با افت سرعت مواجه شدن؟
حتما تو یک زمان صدهزار نفر تو هزار مرکز مخابراتی سرویس گرفتن!!!
وقتی هم بهشون اعتراض میکنیم به قول دوستانCopy-Paste میکنن که "ترافیک مرکز شما بالاست".
این بدترین توهین به مشتریه. یعنی مشتری ... تشریف داره. در حالیکه خودشون ... تشریف دارن.
سلام
سرعت ها شديد خرابه
من 2 تا اكانت دارم
صبح با هر كدوم آن شدم ترافيكم تموم شد با اينكه ترافيك داشتم
بازم بي خيال شدم
يكي از سرويسا مو 3 ماه سفارش دادم
ظهر درست شد
حالا كه دارم بازي مي كنم و دان مي كردم يهو صفحه شاتل اومد
لوگينم كه نمي شه كرد
زنگ زدم مي گه بايد لوگين كنم تا ببينم چشه
لوگينم كه نمي شد بكني
مي شه احتمالا ترافيكت تموم شده
من بايد چيكار كنم
آخه مگه مي شه ادم تا 1 ترافيك داشته باشه بعد ساعت 2 شب ترافيكش تموم بشه ؟
چشون شده اينا گند زدند ديگه به خدا
نه عزیز ترافیکت تموم نشده شما چندمین نفری هستی که امروز یکدفعه ترافیکشون تموم شدنقل قول:
يعني اون سرويسا م چي ؟
منم ترافیکم دیشب یکدفعه تموم شد! زنگ زدم شاتل، کانتر شبانه از کار افتاده و ترافیک شبانه ، روزانه حساب شده و بد بختمون کردن!
نمیدونم والله باید زنگ بزنینقل قول:
آخه دادا نمي شه كه
من 2 تا سرويسام اينجوري شده الانم كه اين جديدم
بابا يكي به اينا بگه
از ساعت 1 ظهر تا الانم كه با 64 دان كنم در خوشبينانه ترين حالت
ساعتي 200 مگ مي شه 2400 مگ
3 ماهه كه 5 گيگي داره پس چرا بازم صفحه شاتل مي ياد بازم :angry:
شماها رو نمیدونم بچه ها اما من الان بعد از شلوغی های اخیر که شاتل خطاش یکم (دقت کنین یکم ها -یه بار فک نکنین شاتل همیشه قطعه:31:) قطع شد و بعدشم درست نشد. شبها کلا میریم مرخصی.حتی یک صفحه وب هم از الان تا 1000000 سال نوری دیگه طول میکشه. دانلود میشه کرد که اونم سرعتش کمه. باز کردن صفحات کلا مرخص شده. ویندوزم عوض کردم. همه چی رو هم بررسی ککردم.به شاتل که زنگ میزنم. یاروو بر میداره میگه نویز خط شما خرابه ......ولی از خط تونه. کوفت شاتل شه هر چی پول از ملت میگیره. خداییش این همه بهشون ایمیل و زنگ میزنی .همشون مثه ...... :41:
الان رفتم یه دست کانتر آنلاین بزنم...می بینم ping همه بین بیست تا پنجاهه فقط من و چند تا از شاتلیها روی 200!!
اینم از محاسن isp نامبر وان(:27:) ایران!
دوستان مثه که سرعت من امشب بعد از اخرین تماسم به طرز عجیبی درست شد الان با تورنت رو 60 دانلود دارم که اون 4کمبود تاش هم همیشه همینجوری بوده چون به هر حال تورنت هست نه لینک مستقیم بقیه هم بیان اعلام وضعیت کنن ببینیم درست شده یا نه
از ظهر تا حالا فکر میکنم اواتار تو رو کجا دیدم! الان یادم اومد کاریکاتور یکی از بچه های مجله بازی نما بودنقل قول:
بعد از 2 شب که سرعت عادی بود امشب دوباره سرعت از 16 بالاتر نمی ره
احتمالا هر چند شب به یکی از مراکز مخابراتی حال میدن
نقل قول:
یعنی واقعا شاتل ر ی د ه.
تایید میشه
شورش را در آورده دیگه
200 بازم خوبه. 1 شب به بعد واسه من میره رو 400-500 . در حد Auto Kick :31:نقل قول:
بعد از امتحانات قرار میذاریم.:10:
23هم باز خوبه. صحبت سر 4-5 کیلوئه.:13:نقل قول:
عنی واقعا شاتل ر ی د ه.
نقل قول:
دیگه معلوم شد سرعت مشکلی نداره و آپلودسنترها رو دستکاری کردن.
طی چند روز آینده اگه رسیدگی نکن بنظرم همگی یه تیم بشم و شکایت کنیم.
دقیقا همینطوره!!!!
آسان دانلود هست ها لینک هاش را شب ها تست کنید ببنید! سرعتش رو 60 هست براحتی ولی سرورهای دیگه نه
اگه آپلود سنتر یا هاستی پیدا کردید که از دستشون در رفته بود حتما بگید
من الان از نوکیا با 40 دانلود کردم .
در صورتی که همین لینک رو جای دیگه با سرعت 3مگ در ثانیه دانلود کردم . البته اوونجا دقیقاً چسبیده بود به سرور ISP :31: .
عجیبه که تا ساعتای 1:30 سرعت روی 60 بوده ولی الان که نگاه میکنم باز همون 400 مگ رو گرفته!
مثل اینکه جدی جدی باید یه شب بیدار بمونم یه حالی بهشون بدما!!
دوستان مشکل جدید رو در یابید به شدت قطعی افتده روی شاتل واسه من که دیشب هر یک دقیقه قطع میشد الان هر 10 دقیقه قطع میشه..!!!!!!
آقا اینا بستگی به سرور ی داره که فایل ها رو آپلود شده.من فقط میدونم سرور سایت های آسان دانلود و دانلود ها و کمیاب آنلاین یکی هست.
من و دوستام یه سرور داریم.که فایل ها رو رو اون تراسفر می کنم با 40 دانلود میکنم.ولی با دانلود ها و.... با 60 دانلود می کنم.
CPU سرور ما Core2Quad ولی فکر کنم سایت ها ی بالا که با 60 ازش میشه دانلود کرد Core i7 باشه.
هورااا هورااا هورااا! از من درست شده! دیشب 16 مگ دانلود داشتم! اکو 512 اصفهان! دیگه دارم دیووونه میشم م م م !!!!:19::19::19: آخه 16 مگ که برای 4 دقیقه دانلود باید باشه، من 6 ساعت کانکت بودم! فکر کنم با gprs ایرانسلم بودم بیشتر از این دانلود میکرد!!!:31:
آقا به دیگه نمیشه کاری کرد، بریم دی وی دیش رو بخوریم حداقل از پول برقش کمتر میشهنقل قول:
ایول فکر نمیکردم به این زودی درست بشه:دینقل قول:
خوش به حال خودم که دیشب تا 2 وبگردی کردم و بعد هم کامپیوتر را خاموش کردم هم مودم بدبخت را :دی :8:
میگم نکنه این طرح زمستانی شاتل همین بود، اسمش "طرح استراحت به کامپیوتر و مودم!" شایدم برای اینکه هی نریم هارد بخریم دیگه کلا در دانلود شبانه رو گل گرفتن! :31: من که کلا صبح تا شب نیستم، فقط از شاتل از همین دانلود شبانه ش استفاده میکنم، هر 3 ماه هم دارم 42 تومن می ریزم تو حلقومشون، اگه ببینم اوضاع همین طور موند که 100% میرم درخواست جمع آوری میدم! مطمئنم همه همین کار رو میکنن. شاتل بد اشتباهی کرده خیلی ی ی ی بد! با این کار گور خودش رو کنده.نقل قول:
ایولنقل قول:
با کل متنی که نوشتی 100 % موافقم :31: . ( طرح استراحت به کامپیوتر و مودم رو خوب اومدی )
منم موافقم . شاتل با این کار گور خودش رو کنده .
من پیشنهاد می کنم ، دوستان عزیز این 20 روز رو صبر کنید یا حداقل وایسید تا حجمتون تموم شه . اگر درست نشد اونوقت همه با هم از این شرکت می ریم .
پشتیبانیه صبانت ، هر وقت زنگ بزنی پا میشه میاد خونتون تا مشکلتون رو رفع کنه . با ز حداقل صبانت دلش برای کاربراش میسوزه . فقط مشکلش گرونیه سرویساشه .
من یه دوستی دارم که از صبانت سرویس میگیره . میگه سرعت دانلود 128 رویه 80 به بالاست با 10 گیگ محدودیت حجمی .
به نظر من افرادی که می خوان برن به سمت سرویسهای آرت ، این کار رو نکنن . شماها که می خواید پول بدید . حداقل برید یه شرکت بهتر .
من خودم عاشق صبانت م ولی مشکل مالی اجازه ی استفاده از سرویساش رو نمیده :41: .
دوستان به اعتراضاتمون ادامه دهیم
سلام.
دوستان شاتلی کسی هست بتونه اکانت رپیدشیر رو برای 5 دقیق تست به من بده؟
آرت یک که سرعت الان خیلی عالیه از رپید هم با سرعت 115 کیلوبایت گرفتم. صفحات خیلی سریع باز میشن بخصوص با فایرفاکس 3.6
از کروم هم بنظرم سریعتر شده
شما اکانت داری؟نقل قول:
به علت تغييرات، سايت my.shatel.ir به مدت چند ساعت خارج از سرويس می باشد.
نه بدون اکانت گرفتمنقل قول:
آقا من مي خوام ART Home بگبزم الان پورت صبانت دارم نظر شما چيه چي كار كنم؟ سرعت ART Home 64 دانلودش چنده ؟
دقیقا همینهنقل قول:
آقا اینا بستگی به سرور ی داره که فایل ها رو آپلود شده.من فقط میدونم سرور سایت های آسان دانلود و دانلود ها و کمیاب آنلاین یکی هست.
من و دوستام یه سرور داریم.که فایل ها رو رو اون تراسفر می کنم با 40 دانلود میکنم.ولی با دانلود ها و.... با 60 دانلود می کنم.
CPU سرور ما Core2Quad ولی فکر کنم سایت ها ی بالا که با 60 ازش میشه دانلود کرد Core i7 باشه.
من فکر کنم اینا کلا سرور ها با ایپی امریکا را این کار باهاشون کردن
ولی کاری به مشخصات سرور نداره من رو هاستم با رپید لچ با سرعت 8 مگ راحت لچ میکنه ولی نهایت سرعت دانلودم ازش تو شب 30 تا میشه!
اگه اشتباه نکنم سروهای آسان دانلود باید و چین باشه؟!
بچه هایی که اکانت دارن ( راپید) سرعتشون چطوره فرقی داره؟
کلآ قصد شاتل این بوده که ما یه استراحتی به مودممون بدیم و بدلیل سال الگوی مصرف از پهنای جهان کم استفاده کنیم :دی !
دیشب خیلی جالب بود ، مثه چیز دیسکانکتش می کردن :دی ! سرعت رو هم دقیقآ 15 دقیقه مونده به 1 کردن 8 کیلوبایت در ثانیه !
چه میکنه این شاتل !!!!!!!!!!!
حالا برن اسپانسر برنامه ی 90 بشن !
تبلیغ تلویزیونی بذارن !
برن ... !!
WTF ???
:18:اووووووووف . مرسی سرعت :27: شما کدوم منطقه ای ؟ لطفا آب و داون استریمتم بگو .نقل قول:
منم آرت 1 هستم . تو این 2 روز که ترافیک رایگان هست سرعتم از 27 بالاتر نرفته ولی 4 شنبه تا 60 هم میرسید . باید تا فردا صبر کنم ببینم سرعتم دوباره میره بالا یا نه ؟
من که فردا می رم آرت بگیرم
فقط موندم 64 بگیرم یا 128
شما نظرتون چیه؟
هر روز حدود 200 مگابایت دانلود دارم
کاناداستنقل قول:
آشغالا حتی برای منو زیاد هم نکردند همون 21KBهنقل قول:
1020-158 مدنینقل قول:
سلام دوستان
من یه 4 ماهی هست سرویس اکو 128 تو شیراز گرفتم.
ماه اول سرعت دانلودم بین 15 تا 20 بود.
بعد از اون به مدت یک ماه دیگه سرعتم شد 50 تا 60 برایه دانلود.
اما الان حدود دو ماهی هست بعد از اینکه پیش شماره تلفنمون از طرف مخابرات عوض شده سرعتم با نرم افزار دانلود منیجر بطور متوسط شده 250 که شاخ در آوردم.
خواستم ببینم ماله همه همینطوره؟
اینم یه عکس از سرعتم.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالتنقل قول:
من با اکو 512
سرعت دانلودم از 56 بالا نرفته
اکو 128 ...250:18::18:نقل قول:
دان استریمت چند شده؟!
کدام مرکز هستی؟!
128 اکو ما 512 هست!