[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپیوتر و مودم مهیاست بیا تا برویم
بلوط منتظر ماست بیا تا بریم
ایستاده است به سرعت 500
آن سوی دنیا پیداست بیا تا برویم
:n05:
Printable View
کامپیوتر و مودم مهیاست بیا تا برویم
بلوط منتظر ماست بیا تا بریم
ایستاده است به سرعت 500
آن سوی دنیا پیداست بیا تا برویم
:n05:
من اگر برم بلوط 6 گیگ حجم اضافی دارم
حیف :n02:
کاش میشد به یکی از شما ها بدم
منم به خاطر همین تعجب کردم، امیدوارم دیگه پایین نیاد امشبم صبر میکنم ببینم چطوره، حداقل تا آخر مهر که زمان قراردادمه صبر میکنم
والا منم کلی واسه خودم خرج دارم ولی چون دانلود شبانه برام مهمتره میخواستم برم بلوط ولی فعلاً دست نگه میدارم، حداقل تا آخر مهرنقل قول:
این سرویس جشنواره بلوطنقل قول:
8 ماه 8 گیگ برای خیلی ها شاید خیلی کم باشه
اما برای من که فقط استفاده شبانه دارم عالیه
حتی من حاضرم 8 ماه 2 گیگ باشه :n02:
این اینترنت زاغارت چرا امروز دوباره اینجوری شده مال دانشگاه هم اینجوری بود حتما کرگدن دریایی خورده به سیمش:19:
بیش از چندین ساعت قطع بود :|
توی سایت هم پشتیبانیشون رو غیرفعال کرده اند :|
وضعیت شبکه : سبز
مشکلات فنی شبکه( آخرینش =۱۳۹۱/۷/۱۰ ):n21:
هیچ حرفی برای گفتن نگذاشتن
نقل قول:بله، منم تایید می کنم که مشکل داشت و از حدود 2-3 تا 7-8 مشکلات شدیدی وجود داشت که تقریبا نیمه قطع و بعدشم تمام قطع بود البته من فکر کردم مشکل از مرکز ماست ولی ظاهرا همه گیر بوده.نقل قول:
تازه اومده بودن زرنگی کرده بودن و تلفن پشتیبانی شون رو هم قطع کرده بودن که مبادا با جواب دادن به سوالای کاربرا خسته شن!
مال من از دیروز هی قطع و وصل میشد امروز هم کلا قطع بود که الان یه ساعتی میشه درست شده
تو سایت هم قسمت پشتیبانی رو برداشتن :n08:
دوستان من اولین باره که تست میگیرم ، من سرویس Ultra مخابرات دارم و الان از بلوط تست کردم این شد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان میتونم سرویس 4.5 مگابیت بلوط رو بگیرم یا نه ؟
:dنقل قول:
galin yighishax gedin jiia :d
گلین ییغیشاخ گئدین جیپیه ....
از مزایای 2 سرویس بودنه من اینه که وقتی همارام قطع میشه مکس نتم هست :n02:نقل قول:
امروز کلی تحقیق برای کنفرانسم داشتم مکس نبود بدبخت میشدم :n02:
چرا نمی تونید، مشکلی نیست.نقل قول:
فقط نمی دونم چرا سرعتتون کمه، تو بازه غیر رایگان باید 3.5 مگ رو ثبت کنه!
اینم تست های اولترای من،
نمی دونم چرا دوباره آی پی اصفهان به من دادن. باید مودم رو روشن خاموش کنم!
حل شد. اینم تست با آی پی تبریز،
دوستان یه سوال کلی :دی
تبریز چه سرویسی از چه آی اس پی بگیرم که به نسبت قیمت ، بهترین سرعت ممکن ، بهترین شبانه ممکن و میزان حجم رو داشته باشه ؟! (تعادل قیمت و ارزش!)
الان آسیاتک(تر) هستم ، سرویس نامحدود و به شدت ناراضی ! چه از سرعت چه از قطعی ها !
الانم مخابرات و های وب افتاده تو سرم !
بهترین انتخاب ؟!
اگه قیمت رو در نظر بگیریم، بدون تردید و 100 درصد بهترین گزینه مخابرات هست.نقل قول:
خودشم بجنبید جشنواره پاییز رو بگیرید. 3 ماه 10 تومن با 2 گیگ واسه 3 ماه. اگه حتی 10 گیگ هم حجم بگیرید میشه 50 تومن و روزا با 450 و شبا با 230 دانلود کنید.
دقیقا چه طرحیه این ؟! لینک داره ؟!نقل قول:
اگه قیمت رو در نظر بگیریم، بدون تردید و 100 درصد بهترین گزینه مخابرات هست.
خودشم بجنبید جشنواره پاییز رو بگیرید. 3 ماه 10 تومن با 2 گیگ واسه 3 ماه. اگه حتی 10 گیگ هم حجم بگیرید میشه 50 تومن و روزا با 450 و شبا با 230 دانلود کنید.
صفحه اول همارا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین داخل سایت تو قسمت اخبارنقل قول:
خواهش دارم:n16:
دانلود شبانه شروع شد و سرعتم همچنان لیمیت ـه روی 217. سرویس اولترای مخابرات!
آقا مال منم لیمیت شد دیشب مث اینکه قاط زده بود :n02:نقل قول:
خداوکیلی سانجی:n08: نمیذاشت بخوابم. البته نه اینکه حسودی کنما نه........... من اسمش رو میذارم غبطه!:n02:نقل قول:
امروز طوری سرویسا رو قطع و وصل کردن که فکر کردم می خوان همه چیز رو برگردونن سر جای اول!
نه آقا من دیشب جدی با پشتیبانی حرف زدم ، گفت که این لیمیت دیگه همیشگی هستش ، گفتم خیلی خوب پس دیگه این 40 روز اعتبار باقی موندم هم مال شما ، شما رو به خیر مارو به سلامت ، چند روز دیگه میرم سرویس بلوط میگیرم ، فقط دعا کنین سرعت دانلود شبانش خوب باشه که اگه خوب نباشه پشیمونی دیگه فایده نداره اونوقت !!!نقل قول:
آقا منم الان دارم میرم همارا درخواست جمع آوری بدم بعد از اونجا یه راس میرم بلوط
باز هم قطعی چند ساعته :n21:
توی طرف ما مکس نت نمی تونیم استفاده کنیم !
راستی این بلوط چیه ؟؟ :n13:
دمت گرم منم قرار اول آبان برم بلوطنقل قول:
کدوم سرویس بلوط رو میگیری ؟
3 یا 4.5 ؟
رفتم همارا نیم ساعت مسئولش داشت مخمو میخورد که نرم شرکت دیگه میگفت مشترک قدیمی هستی چرا میخوای بری گفتم دانلود شبانه رو لیمیت کردید چاره دیگه ای واسم نذاشتید گفت با 220 کارت را نمیفته گفتم نه چون قبلاً با 440 دانلود میکردم!!! میگه بیا جشنواره رو بهت بدم با همون سرعت گفتم نه نمیخوام جمعش کنین بره :n02: رفتم سرویس الیت 4.5 بلوط رو گرفتم امیدوارم شبانه حداقل 400 بهم بده به گفته خودشون که 500 میده، حالا ما 400 بده راضی هستیم 500 پیشکششون!نقل قول:
نه آقا، یه قاعده کلی تو این مملکت هست اونم اینه که چیزی که به گند کشیده بشه دیگه درست بشو نیست.نقل قول:
نمونه ش اینکه دوباره تا 16 آذر سرویس جشنواره مفتی ریختن رو سیستم.
میگم آقا یه نفر به 220 شما راضی نباشه و بخواد پول اضافه بده چه جایگزین دیگه ای دارید واسش؟ میگه دو تا خط بخرید دو تا جشنواره بگیرید!:n08:
اولا که مبارکه.:n16:نقل قول:
بله دقیقا تو طبقه دوم اون فردی که مسئول جمع آوری ـه یه نیم ساعتی مخ آدمو میخورن که اله بله...
فقط آقا یه چند تا سوال دارم،
مگه میشه اون لحظه که درخواست جمع آوری رو میدیم قبل اینکه رسما جمع بشه یه راست بریم با اون یکی شرکت قرارداد ببندبم؟
چون وقتی من همارا رو جمع کردم و مخابرات گرفتم کارشناسای همارا به من گفتن باید صبر کنی تا تاییدیه جمع آوری از مرکز مخابراتی تون بیاد که این تاییدیه تا فرداش طول کشید.
در ضمن واسه بلوط شما به نمایندگی رفتید یا به دفتر مرکزیشون تو جنب ساختمان سامان؟
یعنی من 300 بیشتر ندیدم :n02:نقل قول:
500 یعنی واقعا امکان پذیره ؟ :n19:
همارا چون مال خود مخابرته برای من یک روزه وصل کردندنقل قول:
جمع آوری که خلی راحتر از وصل کردنه
تازه بلوط هم یک روزی طول میکشه وصل شدنش تا اون موقع همارا رفته پی کارش
قربون شما، ممنون چون سر راهم بود، اول رفتم بلوط، دفتر مرکزیشون جنب پاساژ سبلان ساختمان آیفر فرم پر کردم همونجا هم گفتم بهشون بعد از شما دارم میرم همارا واسه جمع آوری :n02: گفت موردی نداره، ما آنلاین چک میکنیم زمانی که جمع آوری شد اقدام به نصب میکنیم، همارا هم گفتن حداکثر تا پس فردا جمع آوری میشه، تا شنبه هوتوتو سابیدم به الک، دیگه اینترنت ندارم، الانم با ته مونده همارا دارم این پست رو میذارم :n02:نقل قول:
همین همارا ادا در نمیاورد شبی 440 دانلود میکردم، اگه لیمیت نمیکردن به هیچ وجه همارارو ترک نمیکردم!نقل قول:
شنیده ها حاکی از اینه که 500 میده من 500 نمیخوام، همون سرعتی که قبلاً از همارا میگرفتم رو بده راضیم به خدا
نه انشاالله فردا صبح که از خواب پاشیدحدودای 9 تا 10 می بینید که چراغ دی اس التون خاموش شد و احتمالا همون روز عصرش یا فرداش هم نتتون وصله.نقل قول:
بله قطعا اگه همون منوال رو ادامه میدادن بیکار نبودیم چند روز خودمون رو علاف کنیم.نقل قول:
بیشتر از 500 رو میده. خودتون می بینید.:n01:
انشاالله همین طور که میگید میشه؛ البته اون چند روز علافی برای وصل شدن نت مال دوران پارینه سنگی بود که طرف خودش فرمهارو جمع میکرد دستی میبرد مخابرات بعد تازه مامورای مخابرات یکی دو روزهم علافمون میکردن تازه بعد 4روز نتمون وصل میشد اونم با سرعت زغالی :n02: یه همچین دوران های سختی رو پشت سر گذاشتیمنقل قول:
من که از خدامه 500 بده کارم زود را میفته:n01:
نه دیگه پرور شدم من به 499 هم راضی نیستم فقط 500 :n02:نقل قول:
حالا مال شما از 250 میرسه به 500 یعنی 2 برابر
برای من که از 125 میرسه به 500 یعنی 4 برابر :n02:
این سر ماه کی میرسه من هم ثبت نام کنم :n03:
آقایون موقعی که صبا نت پارسال سرویس 128 نامحدود میداد ازش سرویس گرفته بودید ؟
نامحدود بود با سرعت 250
من 2 ماه صبانت داشتم Cra کلا pc روشن بود شب و روز :n02:
چه دوران خوبی بود بعد لیمیت کردن به 10 :n28:
آخه کودوم احمقی 250 رو به 10 میرسونه
بازم همارا 300 رو به 120 رسوند
از جمعه شب خونه نبودم تا الان که رسیدم خونه!!!!نقل قول:
واقعا مزخرف شده مخابرات !!! پینگ که همش بالای 260 هستش و سرعت سرور خارجی هم زیر 2 مگ :n21:
این وضع پیش بره جمع میکنم (البته نامحدود رو که عمرا :n02:)
نقل قول:البته اگه من مثل شماها دو تا خط داشتم، به قول اون کارشناس محترم دو تا جشنواره می گرفتم و نت رو می ریختم روی هارد اکسترنال!:n08:نقل قول:
من 1 ترا دان کردم هنوز 1/3 ـومش رو ندیدم:n02::n02:نقل قول:
اگر سرعت بلوط 500 باشه
500 * 60 * 60 * 8
/ 1024
/ 1024
= 13.73291015625
14 گیگ در روز جمعه وای خدا من الان تو یک هفته هم 14 گیگ دانلود نمیکنم :n02:
75 گیگ در هفته :n19::n19::n19: