2 گیگ دانلود کردم.:n29:نقل قول:
Printable View
2 گیگ دانلود کردم.:n29:نقل قول:
هههههه دیدی خوشی تموم شد من هم حدود 2 گیگ دانلود کردم که ترکید باز خدا رو شکر بازی رو دانلود کردم الان سرعت شد 10 کیلوبایت :n19: چه سرعتی چی دانلود کنم ؟؟؟:n24: وب هم به زور باز میشه
من 6 گیگ دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با نامحدود برنزی 512 این ماه 60گیگ گرفتم دیشب سرعت از 45-50 شد 16!!
این چه نامحدودیه که میگن 12 گیگ میشه گرفت؟؟
با این وضع باید برم رو محدود 512 تا شبا دانلود کنم :(( سرعت 512 محدود شبانه چقدره؟؟ 60تا هست؟؟
منم دو گیگ دانلود کردم انگار هدیه بوده چون همه دو گیگ دانلود کردن
نقل قول:
ممنون اما اونی رو میخوام که ضریب دسترسی رو هم کنارش نوشته بود! این قیمت بعد اسفنده! قبلی رو میخوام!
تو صفحه اول سایت گذاشته بودن! کلیک میکردی رو هر سرعت جزییات رو مینوشت!
دوستان کسی عکسی از زمانی که سرویسا قیمت اولیه داشتن مثلا 512 برنزی 22 تومن بود و 256 حدود 12560 رو داره؟؟؟؟ خیلی مهمه! لطفا اگه دارید اعلام کنید و پیام خصوصی بفرستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pls!
ادرس الانشو بده ببینم کجا رو میگی!! یا یک عکس از الانش بدهنقل قول:
محدود شبانه بهتره یه شب (ماهی 1 بار) میبینی سرعتش تا 4 مگ هم میره و اونجاست که میگی دهن اسیاتکو سرویس میکنم تا بتونم تو این 7 سایت دانلود میکنم اما قسمت جالبش اینجاست که تو دانلود یه فایل حجیم تو 99% دانلود میمونه و اینجاست که به پستی شرکت اسیاتک پی میبریمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت صفحه اول سایت آسیاتک!
با ------ اینطوری میشه یا بدون ------ و قیلترشکن ؟؟نقل قول:
چون من با قیلترشکن این مشکل رو بعضا داشتم ولی در مواقع عادی همچین اتفاقی نیفتاده. ممکنه به سرور هم ربط داشته باشه.
چه جالب دقیقاً بوکمارک من هم همینطوره فقط برعکسنقل قول:
قیمت ها رو دوباره زیاد کردند ....کیفیت هم کم...:n21:
برای چی میخواید؟نقل قول:
تنظیم مقررات گفته افزایش قیمت قانونی هست!
خوب خدار را شکر این نامحدود ها را محدود کردن بلکه وضعیت پینگ خوب بشه! چون بعضی ها تا خرخره دانلود می کردن! ضررش هم برای کسانی بود که سرویس محدود دارن و پینگ براشون مهمه
واقعا خدارو شکرنقل قول:
انشالا نت بقیه دوستانی هم که محدود دارن،محدودتر کنن که شما پینگت یه وقت نره بالا ناراحت شی!
تا وقتی این افکار باشه...
نقل قول:
اولا بنده 256 داشتم با این سرویس نهایت ساعتی 108 مگ میگیرم پس پینگ شما خراب نمیشد!
دوما سرویس محدود با یه رنج IP دیگه وصل مشه که کلا به نامحدود ربطی نداره!
سوما به قیمتش کاری ندارم!
چهارما وقتی دو مگ محدود شبی 8 گیگ میگرفت ما میگفتیم خدا کنه سرعت شما رو کم کنن؟!
واقعا خجالت آوره!
پینگ که فرقی نکرده.
دوستان!
این عکس قبل اسفند پارساله! کسی از این ، عکسی داره که رو یکی از سرعتا کلیک شده باشه؟؟؟؟
دوستانی که مگن سرعت کم بشه اینترنت بهتر میشه نه عزیز دل نه به این ها نیست شما هر کار بکنی نه نمیشه چرا چون اسیاتک انقدر پورت میفروشه که باز هم پینگ شما بالا میره پس به همین خیال باش:n20:
وضعیت سرعتها چطوره الان ؟ درست نشدن ؟
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4
به نظر من تمام دوستانی که از این شرکت ناراضین(که الان باید تمام کسایی که نامحدود دارن ناراضی باشن و عده شون هم کم نیست) بعد اتمام دوره شون پورتشون رو تخلیه کنن برن از یکجای دیگه بگیرن(با اینکه بقیه جاها هم تعریف آنچنانی نداره) چون اگه مشتری بمونه اینا بازم به این کاراشون ادامه میدن!
اگه الان به عنوان مثال به من نت حجمی شون رو نصف قیمت هم بدن تمدید دیگه نمیکنم با این شرکت چون یک روزه زد اعتماد تمام مشتری هاش رو خراب کرد(نامحدود ها که کم هم نیستن)،اول اینکه سرعت های که اسمی بود کاهش دادن که بازم گفتیم باشه،خوبه،به این راضی نشدن قانون مصرف منصفانه گذاشتن و سرعت هارو هم که میبینین...،یکی نمیگه تکلیف کسایی که قبل از اینکه بفهمن شما چکار میخواین بکنین،تمدید کردن چی؟
واقعا گل گاشت آسیاتک...
عکسی که میخواستم رو پیدا کردم!
دهنی ازت سرویس کنم آسیاتر که حال کنی!
در ضمن بدبختی من انه! وگرنه همین الان رفته بودم!
نقل قول:
من کلیک شده رو همشو دارم که 512 رو هم بهتون دادم....
هر کدوم میخواید بگید بدم کلیک شدش اما 99% رو نزده!!
تایید میشهنقل قول:
هرچند کم کمش 3 هفته برا من طول میکشه این تعویض Isp ولی دیگه فایده نداره آسیاتک تو این یه سال اخر بهتر که نشده نتونسته سرویس هاشو ثابت نگه داره و هر روز بدتر میشه
من با قیمت زیاد میتونم کنار بیام نهایتش اینه که نمیخرم ولی با کم فروشی نه، موقع خرید چیزی که میخری اسمش یه چیزه وقتی استفاده میکنی یه چیز دیگه
خیلی هم جالبه برعکس همه جا اینجا همیشه حق با فروشنده است:n09:
خودم 256 رو پیدا کردم! 98% زده :دی
بازم حق با منه
نه به اون شوری شوری نه به اون بی نمکی
سرعت دانلود 2 کیلوبایت
تازه اون شوری هم دست اشپز در رفت وگرنه که اینا سرعت افزایش نمیدن که فقط کاهش فقطنقل قول:
:n30:یعنی چی مخابرات 512 میده 41 هزار.
اون جور که من فهمیدم سیستم اکانتینگ رو داشتن تغییر میدادن واسه همین سرعت زیاد شد بعد که متوجه دانلود با سرعت 600 شدن سرعت رو سریع کم کردن الان باز نت قعط شد و سرعت من شد 50 کیلوبایت..:n18:
همین الان ساعت 12 نت مثل همیشه قطع شد بعد از 2 دقیقه وصل شد سرعت 512 نامحدود شد 200 تا 500 به عرض 5 دقیقه 200 مگ دانلود کردم.واقعا یک لحظه فکر کردم تو کره جنوبی دارم زندگی میکنم ولی بعد 5 دقیقه بازگشتیم به همین خرابه شده بی صاحب سرعت شد 20
اشتباه فکر کردی دیگه این جا ایرانه یعنی کشوری که ....:n02:نقل قول:
دوستان من سرویسم تموم شد. بنا به دلایلی متأسفانه مجبورم فعلاً از همین آسیاتک سرویس بگیرم. سرویس رو برای دانلود میخوام ولی نه با هر سرعتی. حجم دانلود نهایی برام مهمه.
به نظرتون کدوم یکی از این سرویس ها رو بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کولاک 30 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
در ضمن کولاک بعد از مصرف حداقل تبادل که دیگه نمیتونن زیر 64 بیارن سرعتو؟ میتونن؟ چون طبق قانون ضریب اشتراک هم حساب بشه باید حداقل 64 بده.
من امشب سرویسم تموم شد موقت 3 روزه فعال کردم ببینم تا 3 روز دیگه وضعیت نامحدود ها چه طوره که اگر خوب نشد بیایم محدود!!
نقل قول:
فعلا برقراری 3 روزه موقت رو فعال کن تا ببینیم وضعیت چه طور میشه
شما اگر محدود بگیری دست کم سرعت دانلود 300 هست و شبانه هم برای کولاک باید 150 باشه چون 1مگ سرعت شبانش 90-100 هست
برنزی هم احتمالا تا 50 گیگ سرعت 100 میدن بعد میشه 16
سلام
قیمتا بالا رفته؟
512 برنزی سه ماهش 72 هزار بود الان چند شده؟
با این وضعیت قطع و سرعت 45 اگه گرون بشه میرم ماکسنت
كولاك محدود شبی 7 الی 8 گیگ میده فعلانقل قول:
پیشنهاد من به تو : 1.5Mbps سپنتا ، فعلا كه آروم و چراغ خاموش سال های ساله كیفیت ثابت ، سرعت ثابت و سرعت دقیقا برابر با سرعت ذكر شدست.
چرا 16؟ مگه طبق قانون حداقل نباید 1/8 سرعت اسمی رو بدن؟ 1/8ش که میشه 64 یعنی زیر 64 نمیتونن بدن که.نقل قول:
مطمئنید 8-7 گیگ میده دوست عزیز؟ (تست کردید؟)نقل قول:
سرویس های سپنتا رو دیدم، اولاً کرج سرویس نمیده ثانیاً خیلی گرونه دوست عزیز (بدون در نظر گرفتن کیفیت)؛ برای من نمیصرفه اصلاً انقدر هزینه کنم برای اینترنت.
دوستان اسم سرویسا عوض شده؟
این یعنی چی؟ امکان تبادل حداقل 12 گيگ
یعنی فقط 12 گیگ میتونم دانلود کنم؟
یعنی تا 12 گیگ سرعتی که گفتن بعدش سرعتی که خودشون دوست دارن.نقل قول:
من 512 برنزی دارم، الان سرعتم شده 14 تا 24
اون موقع که من تمدید کردم حرفی از تبادل گیگ نبود، 2 روز که بیشتر 30 دقیقه پشت خط می مونم ولی نمی تونم به پشتیبانی وصل شم.
من که با این وضعیت دیگه تمدید نمی کنم
دنبال یه آی اس پی جدیدم. پارس هم نمی خوام برم
یعنی چی:n13: اینطوری که خیلی مسخرست شورشو در اوردن:n28:نقل قول: