سلامنقل قول:
تو این زمینه اطلاعی از بازار ایران ندارم .بهتره تو تاپیک دوربینهای فیلمبرداری سوالتون رو مطرح کنید.
سلامنقل قول:
تو این زمینه اطلاعی از بازار ایران ندارم .بهتره تو تاپیک دوربینهای فیلمبرداری سوالتون رو مطرح کنید.
دوربین کامپکت که عکسهاش رنگهای فوق العاده طبیعی و نویز بسیار کم داشته باشه چی هست؟
RX100 مگه تو بازار هست؟؟؟ قیمتشو دارین؟؟ g1x قیمتش بالاس. بین g15 و rx100 کدومش؟؟؟ باتشکر
2 تا سوپرزوم که مطمینم کیفیت عکس پایینتری نسبت به بقیه ها دارن
توی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینین که RX100سرتره از G15. ولی تو بازار نایابه. میشه بگین کجا دارن؟
Canon g15 اگر در بودجه محدود نیستین Sony rx100هم خوبه.نقل قول:
در جواب سوالتون در بخش حرفه ای هم مطمینا d5200بهتره منتها بودجه ارتقای لنز رو هم باید در نظر بگیرید.
دوربین بدون اینه Sony nex 5nنیز پیشنهاد میشه.
موفق باشید
سلام.یه دوربین میخوام حول حوش 400 تومن
طبق اطلاعاتی که دارم حسگر cmos بهتره.و تجربه من از دوربین قبلیم که حسگرش ccd بود و مارکش فوجی بود.باعث شده دیگه سمت سی سی دی نرم.
چون عکس میگرفتم توی خونه خوب نمیفتاد.یه جوری بود اصلا.
ایا حرفم درسته؟
به نطرتون چه دوربینی بخرم؟
یه مدل نیکون دیدم s6400 به نطرم خوبه.نظر شما؟؟
تو گرانیها که رو 2ت بود. با بازرگانی ایران تماس بگیرید اعلام موجودی و قیمت حال حاضر را بگیرید.نقل قول:
اگر بودجتون نرسید مطمین باشید g15کاملا راضیتون میکنه .
بنظرم با این پول میتونید دوربینهای بهتری نسبت به6400بگیرید.مثلنقل قول:
Ixus132hs
Ixus240
Sony wx50
اگر بودجتون به این مدلها نرسید ,همون مدل 6400که خودتون گفتید وcanon a2500وa3500با فیلمبرداریhdپیشنهاد میشوند.
اون مشکلی که با دوربین قبلیتون داشتید ربطی به حسگر CCD نداره اتفاقا بسیاری از دوربینهای موفق و بنام از این حسگر استفاده میکنند ,هرچند که دیگه cmosداره جاشو میگیره,مشکل از کیفیت خود دوربین fujiبوده .
موفق باشید
کلا کنون بهتره یا سونی؟نقل قول:
میترسم نکه بیام سونی بخرم باز بشه مثل اون دوربین قبلیم!
مدل 240 خوبه.اما زومش کمه.
132is توی دی جی کالا بود.اما hs توسایتای دیگه بود که انگاری این بهتره.
این مدل سونی هم تعریفشو شنیدم.
موندم چی بخرم.
نیکون در کل چطوره؟این مدلی که گفتم تو رنج قیمت همینایی هست که پیشنهاد دادید هست
سلام به همه
من میخواستم یه دوربین بخرم
پولش مهم نیست
میخواستم اساتید راهنمایی کنند ببینم
دوربین های بدون آئینه پاناسونیک مدل (gx7 و gf6) بهتر هستند یا دوربین های dslr کانون مثل d650
من نمون عکس این سه تا دوربین رو توی سایت photographyblog.com مقایسه کردم و دیدم که عکس های GX7 از همه بهتر بود
میخواستم نظر اساتید رو بپرسم بینم من درست میگم یا نه؟ اگه میشه یکم توضیح بدید
سلام علیکم عزیزان قصد دارم یه دوربین حول و حوش 300 هزار تومان (10 الی 20 درصد بالا پایین) بخرم
هدفم هم فیلمبرداری و هم عکاسیه نمیخوام پولم رو بابت یه چیز بدرد نخور بدم مارک هم برام مهم نیست ولی تا اونجایی که من فهمیدم فوجی اصلا قابل اعتنا نیست حداقل تو این قیمت
درباره a2300 و a2500 هم تحقیق کردم نمیدونم چرا باید 2300 گرونتر از 2500 باشه به نظر شما دلیل همون کابل یو اس بیه که 2300 داره و 2500 نداره؟
در کل دنبال یه چیز عمری و کاربردی میگردم به هم حال پس اندازم رو دارم خرج میکنم برای همین باید احتیاط کنم و اینکه به نظر شما از کجا تهیه کنم که ارزون پام تموم شه
خونم کرجه و راهی نیست تا تهران
منتظر جوابتون هستم
لطفا این دوربین ها رو هم مد نظر قرار بدید
Sony Cyber-Shot DSC-W710
EXILIM EX-ZS6
olympus VH-210
بله ixus132hsبهتر از is هست و کلا با هم متفاوتند.نقل قول:
تو این رنج قیمتی canonمعمولا کیفیت بهتری بهتون میده ولی مدل معرفی شده سونی هم دست کمی ازش نداره و همه راضی بودند.اگر زوم براتون اهمیت داره همون مدل نیکون رو بگیرید.
اگر نگران کیفیت عکس هستید بعضی از فروشگاه ها این امکان رو دارند که همونجا با دوربین عکس بگیرند و کیفیت رو روی,lcd ببینید و مقایسه کنید.
دوربین های بدون اینه پاناسونیک که از سنسور 4/3بهره میبرند بغیر از اینه و منشور (برای دیدن تصویر در چشمی دوربین )و سنسور کمی کوچکتر تفاوت خاصی با SLR ندارند .,دوربین های بدون اینه سونی و کنن و ... حتی سنسوری برابر با سنسور slrدارند. البته این تفاوت اندازه در پاناسونیک در حدی نیست که شما متوجه ان شوید.فقط بهتره برای مقایسه امتیازش با کثلا 650dبه سایت معتبر dpreview سری بزنید.نقل قول:
اینم اضافه کتم که به نمونه عکسهای سایتها اطمینان نکنید چون معمولا خود کاربران عکسها رو اپلود میکنند و اون عکسها رو ممکنه در نمونه عکسهای دوربینهای دیگه هم ببینید!
Canonهم فعلا یک دوربین بدون اینه به اسم eos m داره که حدود 2.5میباشد همراه با لنز18-55
Sony nex5n Dهمراه با دو لنز 18-55و16اگه پیدا کنید حول وحوش2ت.
Fuji xe1 هم در نظر داشته باشید.
پیشنهاد من مدل سونی
سلامنقل قول:
با a2400کار کردم و تو این رنج قیمت بهترین همین a2500که جدیدتره وa3500.
نکته ای در مورد این دوربین میتونم بگم اینه که عکسهاس نسبت به پوای که میدین خیلی خوبه و راضیتون میکنه ولی فیلمبرداریش hd و تا وقتیکه دوربین رو حرکت ندادین خوبه ولی تصویر در حین حرکت کند میشه و وضوحش,کم میشه.
برای خرید میتونید به خ جمهوری مراجعه کنید و چند جا قیمت بگیرید تا مطمین شوید.
محصوصا olympus vh210 که خیلی چشمم رو گرفته
به نظر شما a2500 برای من بهتره ولی دوربینی که نشه تو دست گرفتش و باش فیلمبرداری کرد و همزمان حرکت کرد
به درد خونواده میخوره؟
اگه گزینه های بهتری توی این حول و حوض هست لطفا معرفی کنید
شدیداً میخوام دوربین سوپرزوم p500 نیکون که یه سال و نیمه دارمش بفروشم و یه دوربین با کیفیت بخرم
خیلی هم نمیخوام پول خرج کنم
مال خودم چند میارزه؟
یه 100-200 بیشتر نمیخوام بزارم روی پولم
اگه کسی p500 رو هم میخوام بسم الله
من نمونه عکس های سونی رو دیدمنقل قول:
برادرم هم یه دوربین سونی داره
یه انتقاد هست نسبت به سونی اونم اینه که عکس ها رو یکم پررنگ میگیره
یه سوال دیگه دوربین های بدون آئینه بهترند یا dslr ها
[QUOTE=awx0ne;7848248]تشکر
درباره دوربین های دیگه نظری نداشتید
محصوصا olympus vh210 که خیلی چشمم رو گرفته
به نظر شما a2500 برای من بهتره ولی دوربینی که نشه تو دست گرفتش و باش فیلمبرداری کرد و همزمان حرکت کرد
به درد خونواده میخوره؟
اگه گزینه های بهتری توی این حول و حوض هست لطفا معرفی
بله اون مدل دوربین المپوس هم دوربین خوبیه ولی از کیفیت و کاراییش اطلاعی ندارم .شما اگه فیلمبرداری در حد عکس یراتون اهمیت داره پیشنهاد میکنم افزایش بو جه بدید و Sony wx50تهیه کنید ,با این بو جه نمیتونید توقع یه دوربین همه چیز تموم داشته باشید.
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم بالای 500ازت بردارن ,بنظرم با این بودجه فقط دوربینتون رو تعویض میکنید و تفاوت چشمگیری نخواهید داشت.
[QUOTE=delmajid;7848963]من نمونه عکس های سونی رو دیدم
برادرم هم یه دوربین سونی داره
یه انتقاد هست نسبت به سونی اونم اینه که عکس ها رو یکم پررنگ میگیره
یه سوال دیگه دوربین های بدون آئینه بهترند یا dslr ها[/
این انتفاد به گوشی یا دوربینهای ارزان قیمت سونی وارد هست,من خودم بدون اینه سونی دارم و بنظرم کیفیت و رنگ عکسها کاملا طبیعی و رضایت بخشه.اگر باز هم دو دل هستید میتونید نمونه عکسهاشو در فروشگاه امتحان کنید.
دوربین های SLR و mirrorless در کارایی و کیفیت هیچ تفاوتی باهم ندارند,فقط در slrها تصویر رو از طریق اینه و منشوری کهتصویر رو به چشمی منتقل میکند تصویر رو میبینید ,در بدون اینه ها از طریق lcdیا نمایاب الکترونیکی این کار انجام میشود.بیشتر تفاوت در جثه و بدنه است.
دوستانی که قصد خرید تا 1ت دارند ,دوربین فوجی xf1 رو هم مد نظر قرار دهند.
دوربین بدون آینه تا 1500000 تو بازار چی میتونم پیدا کنم. سری NEX سونی و همینطور nikon V1 , j1 که اصلا ناپیدان.
نظرتون راجع به samsung NX20 چیه؟؟ جایی آدرس دارین که اینارو بفروشه>>
با سلام. بین دوربینهای NIKON D5200 و SONY RX100 II کدوم ارزش خرید داره.
البته RX100 II هنوز ایران نیومده. ولی اگه خوب باشه ارزش داره براش صبر کرد.
RX100 II بهترین دوربین کامپکته اما عکسهاش رو دیدم اون رنگ طبیعی و زنده DSLR رو نداره.
D5200 هم عالی هست رنگهای طبیعی و زنده و نویز کم اما بزرگه. واسه مسافرت و گشت و گذار دست و پا گیره.
من قبلاً یه D90 داشتم واقعاً فوق العاده بود. الآن هم یه کامپکت بدرد نخور پاناسونیک ZR3 دارم. اطلاعاتم راجع به دوربین ها خوبه. اما نمیدونم چه کنم.
نویز و رنگ طبیعی فوق العاده برام مهمه از طرفی سایز دوربین هم مورد مهمی هست. چی بگیرم که راضیم کنه؟؟؟:n13:
دوربین nexf3با فیمت 1.5موجوده,بتازگی nex3nمدل جدیدترش و همراه با لنز خوب 16-50 بقیمت 1900وارد شده که بنظرم دارن گرون میدن و نمیارزه.نمایندگی هر برندی که بخواین در جمهوری موجوده,سامسونگ کلا در دنیای,دوربین تازه کاره ولی این سری nxاگه پیدا کنید خوبه و تفاوت چندانی با بقیه نداره,ضمنا سونی مدل جدیدی بنام a3000زده بقیمت 400دلار ولی معلوم نیست کی وارد شه.نقل قول:
اشتباه ارسال شده
اگه کمی پستها رو دنبال کنید میبینید چقدر در مورد بدون اینه ها توضیح دادم.نمایندگی سونی ایران بسیار غیرقابل پیش,بینی عمل میکنه و شاید تا یکسال دیگه وارد نکنه.پیشنهادهای مننقل قول:
Canon eos m
Sony nex3n
Canon100dکه آخری انگار slrمیباشد و ایشاا...بزودی وارد میشه
دوربین سونی هم رده ی مبتدیه و بتا,گی وارد بازار شده و اگه مشکل بودجه نداری خوبه,سری متوسطش 5داره که نمیدونم درحال حاضر چی تو بازار موجوده ولی کلا تفاوتشون در امکاناته ,حسگر هردو سری یک اندازس.
Canon EOS M لنز فابریکش چیه؟
18- 55mm ؟
22mm؟
فلاش جداگانه براش چند قیمته؟
دوستان خسته نباشید من یه سوال دارم میخوام دوربین 60Dکانن رو بخرم لطفا توضیح بدید انتخاب خوب و به صرفه اتی هست یا نه در ضمن با چه لنزی بهتره 135-18 و یا 200-18 واینو بگم که فیلم برداری خوب وحرفه ای برام مهمه
دوست عزيز دوربين p520 حدود 1400 قيمت داره و l820 حدود 800-900
دوربين p500 بنده بين اين دو قرار ميگيره ، ايينطور نيست؟
دست دومش رو مغازه دار 600 پول ميده بالاش من مطمئنم با انصافي كه اين مغازه دارها ندارن به مشتري حدود 700-800 ميفروشن
ما گفتيم يه دوربين بخريم در حد 1 تومن و نظرمون روي xf1 بود
حالا جدا از بحث دوربين خودم ، xf1 چه محاسني نسبت به p500 داره ؟؟؟؟؟؟
بنده اصلاً به زوم نياز ندارم فقط ميخوام كيفيت عكاسي بخصوص در نقاط با نور كمتر رو بالا ببرم و از شفافيت عكسهام لذت ببرم
دوستان دوربین Canon مدل 280 که جدید اومده، با توجه به قیمت و امکاناتش، خریدش معقولانه هست؟
من عکاسی Canon رو دوست دارم که عکس ها طبیعی تر و کیفیت بهتری دارند
ولی از طرف دیگه
فیلم برداری سونی رو خوشم میاد. نرخ تصویر و فرمت تصویری که ضبط می کنهAVCHD
حالا Canon دو تا دوربین جدید با مدل 270 و 280 عرضه کرده که به روز شده دو مدل قبلی از سری پاور شات هست.
با در نظر داشتن این شرایط بالا که گفتم، خرید این دوربین با این قیمت خوبه؟
مشکل خاصی نداره؟
شما چی پیشنهاد می کنید؟ مدلی از برندی دیگر یا!!!!؟؟؟
قیمتش فکرکنم بین 900 تا 1 تومن هستش
سپاس
سلام دوستان من میخوام یه دوربین بخرم
بودجم هم 600 تومن هست
عکاسی از فیلمبرداری برام مهمتره ولی اونم مهمه
دوربین روواسه مسافرت و مهمونی میخوام مارک هم خیلی مهم نیست عکس از منظره و این چیزا مهم تره واسم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من میخوام یه دوربین بخرم
بودجم هم 600 تومن هست
عکاسی از فیلمبرداری برام مهمتره ولی اونم مهمه
دوربین روواسه مسافرت و مهمونی میخوام مارک هم خیلی مهم نیست عکس از منظره و این چیزا مهم تره واسم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- من بین NEX f3 , G15 , nikon D3100 که همگی در یک رنج قیمت هستند موندم:n13:
از لحاظ کیفیت عکس که بین g15 و NEX مطمونا nex انتخابمه.
ولی بین نکس و D3100 واقعا موندم. ولی اگه نکس از لحاظ کیفیت عکس با نیکون فرقی نداره چون کوچک تره اینو بگیریم. چون قصد خرید لنز در آینده رو ندارم و با لنز 18-55 خودش برام کافیه. ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام.نقل قول:
توی Dpreview میتونی دقیق مقایسشون کنی :
بالای نموداره گزینه Compare mode رو on کن. بعد از منوی کرکره ای D3100 رو Add کن. حالا موس رو که روی اسم دوربین ها ببری تفاوتشون رو دقیق بهت میگه.
معلوم میشه NEX-F3 از هر نظر بهتره ، فقط ارگونومیش به خوبی D3100 نیست.
خانم مفیدی عزیز
اگر خاطرتون باشه چند هفته پیش مدل SX 260 رو به بنده معرفی کردید. حالا میخواستم بپرسم این مدل بهتره یا SX 280 ؟
با توجه به اینکه تو مدل SX 280 پردازشگر جدید Digic 6 به کار رفته، فیلمبرداری 60fps و ... اما ظاهرا ساخت ژاپن نیست.
با این تفاسیر کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
از وقتی که میذارید ممنونم.
سلام دوستان .
من بتازگی دوربینWX50خودمو فروختم از کیفیت عکسهاش زیاد راضی نبود خیلی آبرنگی بودولی فیلم برداری فوقالعده ای داشت مخصوصا صدابرداری عالی وبی نظیری.
ولی همون طور که از اسمش پیداست دوربین عکاسی وبیشتر باهاش عکس میگیرم تا فیلم .حالا به نظر شما تو پایه قیمتی 400الی 500کنون ایکسوز چیزی خوبی گیرم میاد مثلاایکسوز125یا135یا500یا230.
یااصلا ایسکوزهی کنون باسریAکنون تفاوت زیادی ندارن مثلاA2400ISاگه اینطوری پول اضافه ندم.
یه چیز دیگه که یادم افتادبگم اینه کهWX50توشب عکاسی بی نظیری داره نمیدونم بخاطر حسگرCMOSیا نه کلا سونی ها توشب خوب عکس میگیرن از طرفی هم نمیدونم این آبرنگی شدن تصاویر بازم به خاطر حسگر
CMOSاگه اینطور باشه حسگرایکسوز125هم CMOSهست امکان داره اونم توشب عکسهای خوبی بگیره ولی توروز آبرنگی باشه؟؟؟؟
امروز تو فروشگاه سامسونگ دیدم که قیمت samsun NX1000 تا پایان شهریور از 2میلیون و 100 با 505 هزار تومان تخفیف تابستانه به 1600 رسیده. به نظر شما خرید این دوربین با این قیمت ویژه نسبت به sony nex Fبه صرفه است یاخیر؟؟
تو عین رتج انتخاب خوبیه ,اگه فیلمبرداری در حد عکس براتون اهمیت داره سونی hx20/50رو هم مدنظر داشته باشید ,دوربین فوجی xf1هم خوبهنقل قول:
سلام ixus132hsو سونی wx50و در صورت افزایش بودجه sx240نقل قول: