خوب شما اون دکمه گندهرو نگه دار روشن میشه:46:نقل قول:
خوب شما اون دکمه گندهرو نگه دار روشن میشه:46:نقل قول:
نمیدونستم باید سه ثانیه دکمه رو نگهداری .مشکلی نداشت . :46:
خسته نباشی :25:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من DVI بگیر چون کیفیتش از vga بیشتره(مثل HDMI) و ارزش پول اضافه رو داره .تو که این همه پول واسه خرید دستگاه رو دادی پس سعی کن حالا که مانیتورت ساپورت می کنه بیشترین لذت رو ببری.به نظر من گرافیک و تصویر عالی رو فدای یه مقدار پول نکن،چون پشیمون میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگر خریدی قیمت هم بگو
به نظرم اول ببین این اداپتور گیر میاد برای اینکه صدا بگیری بعد dvi بگیرید
من سر همین کیفیت تصویر نگران شدم. نمیدونم چیکار کنم . از یه طرف میگن سیستم های Full HD کارایی خیلی زیادی نداره تو ایران و حتی کشورهای دیگه نداره ! حالا نمیدونم مانیتور من با رزولوشن1440 در 900 واقعا راضی کننده نیست واسم؟ از یه طرف دارم مجبور میشم برم یه LCD فول اچ دی بگیرم!
واقعا دارم گیج میشم.
کسی مقایسه کرده و نتیجه چی بوده! درسته میگن خروجی VGA کیفیت کمتری نسبت به HDMI داره و همینطوری مانیتورهای معمولی با فول اچ دی!
حالا واقعا گیج شدم من! دوستانی که اطلاعات کامل دارن بیان من و دوستان دیگه رو که یکم واسشون جای سوال داره با یه جمع بندی کلی توضیح بدن!
امروز 360 الیت قیمت کردم 360 هزار تومن. البته اون شرکت گارانتی هم میکرد 1 سال!
نقل قول:
من سر همین کیفیت تصویر نگران شدم. نمیدونم چیکار کنم . از یه طرف میگن سیستم های Full HD کارایی خیلی زیادی نداره تو ایران و حتی کشورهای دیگه نداره ! حالا نمیدونم مانیتور من با رزولوشن1440 در 900 واقعا راضی کننده نیست واسم؟ از یه طرف دارم مجبور میشم برم یه LCD فول اچ دی بگیرم!
واقعا دارم گیج میشم.
کسی مقایسه کرده و نتیجه چی بوده! درسته میگن خروجی VGA کیفیت کمتری نسبت به HDMI داره و همینطوری مانیتورهای معمولی با فول اچ دی!
حالا واقعا گیج شدم من! دوستانی که اطلاعات کامل دارن بیان من و دوستان دیگه رو که یکم واسشون جای سوال داره با یه جمع بندی کلی توضیح بدن!
امروز 360 الیت قیمت کردم 360 هزار تومن. البته اون شرکت گارانتی هم میکرد 1 سال!
سلام.
دوست عزیز به نظر من شما audio adaptor پیدا کنید میتونید از کابل HDMI to DVI برای مانیتور خود استفاده کنید و دیگه نهایت کیفیت رو بگیرید.
VGA هم اون قدر کیفیتش بد نیست اگه کسی از دوستانتون ایت کابل رو داره ازش بگیرید یه تست بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه دو تا سوال درباره ی usb flash رو 360 :
1. من میخوام از یه فلش 8 گیگ به عنوان هارد رو 360 استفاده کنم . ایا بعد از فرمت توسط کنسول , اگه دوباره خواستیم برا pc استفاده کنیم میشه دوباره فرمتش کرد یا اینکه برنامه ی خاصی میخواد ؟
2. من دو تا فلش که یکی 8و دیگری 4 گیگ هستش دارم . یه بازی مثل گیرز رو میشه رو 8 گیگه نصب کرد ؟ اگه زیاد تر شه باقیشو میشه رو اون 4 گیگه ریخت ؟
نقل قول:
شک نکن دوست من که کیفیت HD ازVGA وحتی ازDVI هم بیشتره این رو خودم تجربه کردم
کی گفته که توی ایران کارایی نداره اگر شما چه کنسول xbox و یا ps3 داشته باشی هر دو
HDMI رو پشتیبانی میکنه دیگه ربطی نداره که بگیم توی ایران این کیفیت تصویر کارایی نداره
اگر حالا شما نمایشگر مورد نظر رو گرفتی حتما یک کابل HD هم بگیر که اصل باشه و قیمت هم حدود
30 تا 40 هزار تومن هستش چون که این کابلها از طلا برای انتقال داده ها استفاده میکنن که دیگه
هنگام انتقال داده ها هیچ نویزی وجود نداره و همونطور که میدونید فلز طلا بهترین مورد برای کیفیت
تصاویر HD هستش.:10: دیگه خود دانی :5: فقط کافیه کیفیت HD رو ببینی تا پی بهش ببری
[QUOTE=joykiller360;5014244]
سلام.
دوست عزیز به نظر من شما audio adaptor پیدا کنید میتونید از کابل HDMI to DVI برای مانیتور خود استفاده کنید و دیگه نهایت کیفیت رو بگیرید.
VGA هم اون قدر کیفیتش بد نیست اگه کسی از دوستانتون ایت کابل رو داره ازش بگیرید یه تست بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
vga خوبه ولی HDMI و DVI عالیه
می گردم دنبالش و اگر پیدا کردم خبر می دم:20:
سلام میلاد جان.سیستم های FULL HD تو ایران برای این دستگاه ها کاملا کارایی داره و اون حرف در مورد کارایی نداشتن رو واسه فیلم ها و تصاویر تلویزیونی که تو ایران هست میزنن.نقل قول:
اگر می خوای مانیتورت رو عوض کنی و یه مانیتور Full HD بگیری که به نظر من فعلا اشتباهه (البته اگر از لحاظ مالی مشکل نداری اشتباه نیست:31:ولی کلا تو مانیتور اونقدر که فکر می کنی فرق تصاویر( 1920 *1080) با (1440*900) به چشم نمی یاد) ولی اگر می خوای کلا یه تلویزیون بگیری قضیه فرق می کنه، بودجه رو بگو که راهنماییت کنیم.:33:
تصاویر با تلویزیون Full DH رو من خودم دارم هر روز تجربه می کنم و واقعا لذت بخشه:31: و وضوح تصویر فوق العادست. بزار ساده تر بگم اگر از یه کابل HDMI یا DVI استفاده کنی یعنی داری از تک تک پیکسل های صفحه نمایشت استفاده می کنی یعنی داری از وضوح 1080*1920 استفاده می کنی.:18:
اینم فرقش
480=تصاویر معمولی 720=تصاویر HD و 1080= تصاویر FULL HD
در مورد کابل هم درسته VGA کیفیت به مراتب پایین تری نسبت به HDMI و DVI داره ولی DVI با HDMI تقریبا تصاویرشون یکیه و فرقشون اینه که HDMI صدا و تصویر رو همزمان انتقال میده ولی DVI فقط تصویر رو انتقال میده !!!!:7:
وبه قول دوسمون اگه اون تبدیلی رو که عکسش رو گذاشتن پیدا کنی می تونی واسه مانیتورت تو فکر خرید یه کابل DVI باشی !!! :10::5:
فروشگاه اینترنتی میشناسید که بازی های این کنسول رو به صورت dvd سیلور بفروشه؟
اصلا به نظرتون dvd سیلور چقدر با بقیه دی وی دی هایی که روش رایت میکنن میتونه فرق داشته باشه؟
سلام بچه ها خوبین
اگه رزولیشن دستگاه رو بیاریم پایین دستگاه 100% کمتر داغ میکنه دیگه درسته
دماش میاد پایین تر درسته
ممنون مرسیخ
اگه امتحان کردی بگو - امضامم بخونی بدک نیست
سلام رفیقنقل قول:
این امضایی که تو داری... ادم جرات نمیکنه جوابتو بده!:10:
در جوابتون باید بگم نه فرقی نداره (البته با اجازه بزرگترا ! )
رزولوشن باعث نمیشه که کارت گرافیک جون بکنه!
و اگر کنسول شما جاسپر هست این دیگه چه حرفیه!
شرکت takin بازی هاش نقره اییه ولی همه بازی ها رو نمیزنه صحنه دارا رو! نمیزنه مثل dante infernoنقل قول:
1.شما وقتی فلشو به کنسول میزنی ازت میپرسه چفدر از حافظه فلشتو میخوای بعنوان هارد xbox استفاده کنی هر چقدر هم که بمونه رو pc قابل خوندنه.نقل قول:
2.gears of war 2 is 6.8 GB
نه داداش نمیتونی نصفشو رو یه فلش دیگه بریزی
سلام ببخشید من یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین روی فلش 8گیگ میشه بازی نصب کرد یا بازیها بیشتر حجم دارند؟
سلام
این dvdkey به چه دردی میخوره؟
سلام بچه ها خوبین
نه کاری به جسپر بودنش ندارم سوال پیش اومد گفتم شاید مربوط بشه
پس چی کار کنیم تو تنضیمات کنسول که بشه دماش رو اورد پایین - میدونم اگه حداکثر گرافیک باشه واسش مشکلی پیش نمیاد - ولی کاری میشه کرد که کمتر بهش فشار اورد دیگه - گرافیکو بیاریم پایین مثاب یود
ممنون مرسیخ
ای بابا چه ربطی داره به رزولوشن !!!:9:نقل قول:
ممنون از جوابت . منظورم اینه که usb مال کسی دیگه هستش . میخ.ام یه مدت ازش برای 360 خودم استفاده کنم بعد پسش میدم . میخوام وقتی پسش میدم کلا فرمتش کنم که کامل رو pc اش سازگار باشه . میترسم شرمنده شم و نتونم به حلت اولی برگردونمش !نقل قول:
سلام بچه ها خوبین
پس رزولیشن به کارت صدا مربوط میشه
نقل قول:
دوست عزیز .... رزولیشن مربوط به اندازه ی تصویر و کارت گرافیک میباشد.
مربوط به سایز تصویر هست. تو صفحه قبل که توضیح دادم.کلا یه یکم پست های قبلی رو بخونی بد نیست رفیق.نقل قول:
به پیر به پیغمبر نمیشه دمای کنسول رو با تنظیمات کم و زیاد کنی:11:
دوست عزیز هر کی بهت گفته اشتباه گفته:14:
بابا من جاسپر دارم روزی8-9 ساعت روشنه.بدبخت اونقدر گرمای قابل توجهی تولید نمی کنه که اصلا بخوای کمش کنی.فنش خیلی قویه :20:
و فروشنده هم گفت 24 ساعته روشن بزار اگه چیزیش شد بیار من عوض می کنم:5:
مرسی برادر دلاور. البته این تفاوت رو من خودم موقع خرید tv دیدم و واقعا میشد کیفیت رو احساس کردم.نقل قول:
جالبه. فقط مانیتور های ال جی خروجی DVI رو هم داره. مانیتور من سامسونگ هست و حتی جزو مدلهای جدید هم هست و هنوز هم فروش داره ( دیروز رفتم جمهوری تو نمایندگی مرکزی بغل مانیتورهای فول اچ دی حدید بود) ولی خروجی فقط خروجی معمولی داره! و خروجی DVi به صورت Cmpatible هست!
من این بحث ها رو میکنم میخوام ببینم بازم لازمه برم تو خرج یا نه!!!:31:
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
راستی یه سیستم هم هست به نام HD READY . همون دیروز دیدم. کسی چیزی میدونه ازش؟
مانیتور من هم سامسونگه و ورودی DVI هم دارهنقل قول:
منظورت اینه که مانیتورت ورودی DVI رو نداره؟مدل مانیتورت چیه؟
HD ready یعنی تلویزیونی که فقط تا رزولوشن(720HD) رو ساپورت می کنه و (full HD1080 )رو ساپورت نمی کنه.
سلام بچه ا خوبین
خوب حالا چرا میزنید من هم تو پست های قبل گفتم که همین جوری سوال برام پیش اومد و اینکه میدونم مشکلی واسش پیش نمیاد مخصصوصا جسپر - حالا با هم دعوا نداریم که
راستی اینو کسی بهم نگفته !!! از قبل بلد بودم .
یه سوال وقتی رزولیشن رو کم و زیاد می کنیم مربوط به کدوم قسمت کنسول میشه ؟
رم - سی پی یو - کارت گرافیک - کارت صدا - کابل برق
مرسی برادر. آره واقعا. فکر کنم بهش میگن ورودی crt معمولی.نقل قول:
مدل مانیتور من 2043 هست. الان سایز های بالاترش شده فول اچ دی!
خوب به نظر میرسه پولم رو ریختم تو جوب مانیتورم بدرد نمیخوره!!!:41:
پشتش جاش هست ولی خوب خروجی نداره! حالا شاید لازم باشه زنگ بزنم و بپرسم از نمایندگی سامسونگ!
:13:
این که تو قسمت ایکس باکسش 4 تا بازی بیشتر نداره!نقل قول:
کد:http://takinshop.shoploger.com/?cat=3587
عزیزم اگر ناراحت شدید من معذرت می خوامنقل قول:
مربوط میشه به کارت گرافیک / اگر دقت کرده باشی صفحه مانیتور یا تلویزیونت تشکیل شده از مربع مربع های ریز که بهش می گن پیکسل و حالا تعداد تمام این پیکسل ها رو در طول و عرض مانیتور یا تلویزیون رو میگن رزولوشن.
و وقتی رزولوشن کارت گرافیک رو تغییر میدی کارت گرافیک تعیین می کنه که از چند تا از این پیکسل ها برای تشکیل تصویر رو صفحه مانیتور یا تلویزیون استفاده کنه.هرچه قدر از پیکسل های بیشتری استفاده بشه تصویر واضح تری خواهید داشت
اگر مانیتور شما 2043NW باشه متاسفانه ورودی DVI نداره و شما باید کابل VGA رو تهیه کنی که کیفیتش پایین تره و هر موقع بخوای از Xbox استفاده کنی باید کابل کامپیوتر رو در بیاری !!!!!:41:نقل قول:
مانیتور شما خیلی پیشرفته نیست البته از نظر داشتن ورودی و خروجی ولی تصویرش خوبه
در ضمن مانیتور ها اکثرا ورودی DVI دارن نه خروجی DVI چون اصلا یه مانیتور نیازی به خروجی تصویر نداره :18:
سلام بچه ها خوبین
نه ناراحت نشدم آخه انگار دعوا داری - من شرمنده -
خوب اینو میدونم مثلا تو pc وقتی رزولیشن رو میبریم بالا تو بازی gta با همون جزئیات بازی - بازی کند میشه پس داره به یه چیزی فشار میاره که کند میشه دیگه - نکنه مانیتور کند نشون میده (شوخی بود)
خوب اگه رزولیشن به کارت گرافیک مربوط میشه این کندی به چی مربوط میشه
ممنون مرسیخ
بعله. خوب متاسفانه اینطوریه. حالا امروز اگه بودن یه زنگ میزنم ببینم آیا این قابلیت رو داره که استفاده بشه از dvi اگه نه عیبی نداره. در حال تهیه یه مانیتور فول اچ دی 37 اینچ هستم. البته یه دونه میخواستم بخرم ولی بخاطر همین مسائلی که توی سایت مطرح شد یذره خریدم رو عقب انداختم.نقل قول:
اشکالی نداره. درسته خودم احساس میکنم یکم کمبود داره مانیتوره!
عیبی نداره. به نظر میرسه که تلاش واسه استفاده از مانیتور بی نتیجه هست. همون ال سی دی بهتره!!! :31:
ممنونات! :10:
چون اگه کابل هم داشته باشه به اون روزلوشنی که میخوام نمیرسه!!!:46:
اگه خواستی بودجت رو بگو تا بهت بگم چه تلویزیونی بگیری.البته پیغام خصوصی بده که این فروم الکی شلوغ نشهنقل قول:
خواهشات:31::10:
این لینک دانلود یک کتاب جامع در مورد همه چیز این کنسوله :
Brian Johnson, Duncan Mackenzie, «Xbox 360 For Dummies»
For Dummies | ISBN: 0471771805 | 2006 | PDF | 332 pages | 12.33 MB
کد:http://uploading.com/files/OB2CJI7K/xbox-360nbspfor-dummies-for-dummies-computer-tech.9780471771807.43296.pdf.html
کد:http://www.megaupload.com/?d=F4J2KJ53
اینم یه نرم افزاره که فقط تو اسمش کلمه ی xbox هست. دیگه کشف کاربردش با خودتون :
4Media Xbox Converter 5.1.22.0310 | 15,6 MB
Designed for watching desired videos and movies�via Xbox, 4Media Xbox Converter helps you convert almost all popular video/movie formats to Xbox MP4, AVI, VOB, ASF, WMV formats. All these output Xbox videos can be played on your Xbox. It can convert MPEG, WMV, MOV, MP4, RM, RMVB, DivX, ASF, VOB, 3GP, FLV as well as AVI to MP3 and convert between audios like MP3, WMA and WAV. The Xbox video converter is also the easiest way to convert high-definition videos.
With 4Media Xbox Converter, you can also directly convert video segment, split video file, freely adjust video and audio parameters, take a snapshot and preview your video. Is it cool to have this great Xbox video converter?
Convert AVI, MPEG, WMV, MOV videos to Xbox
4Media Xbox Converter accepts the widest range of video formats: AVI, MPEG, WMV, MOV, MP4, RM, RMVB, DivX, ASF, VOB, 3GP, and FLV, and video output to Xbox compatible formats.
Xbox 360 video converter
Convert different audio formats to Xbox music
Besides Xbox video converting software, the Xbox video converter can convert most audio formats to MP3, WMA and WAV.
Convert video to Xbox
Extract audio from AVI, MPEG, WMV, MOV videos
Directly convert your videos to MP3, WMA and WAV audios for enjoying background music via your Xbox.
کد:http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Video_and_Animation_Tools/4Media_Xbox_Converter_Download.html
تو gta ها کدوم بهتره بگیرم ؟
جفتشون قشنگ هستن ولی خوب اولیه از گیم اسپات 10 گرفته بود دیگهنقل قول:
تو gta ها کدوم بهتره بگیرم ؟
کنسول من splinter cell conviction اجرا نمیکنه ولی بازی های جدید دیگه مثه prince of persia یا alan wake اجرا میکنه . مشکل از فریوره یا دیسک بازی؟
سلام میثم جان، چطوری برادر؟ :دی
آقا این وسط POP : FS خیلی بازی در آورد ها!
چندین بار افت فریم و 2 بار هم به کل هنگ کرد!
مشکل از کجا می تونه باشه؟!
اگر باقی جدید ها رو اجرا میکنه ، یعنی اینکه دیسک بازیتون خرابه .نقل قول:
سلام دوستان بهترين ديسك براي رايت بازي چيه
t-gate خويه ؟