کول پد دما رو تا مقداری کاهش میده اما یخ نمی زنه !!! :n01: انتظار معجزه نداشته باشید از کول پد ولی نگران هم نباشید
Printable View
کول پد دما رو تا مقداری کاهش میده اما یخ نمی زنه !!! :n01: انتظار معجزه نداشته باشید از کول پد ولی نگران هم نباشید
من هم مشخصاتش همینه فقط Ci7 دارم ، من خودم 2 ماه اکثر صفحات این پیج رو خوندم و کلی تحقیق کردم تا خربدمش . تا الان که خیلی خیلی راضیم . اگر بگردی با قیمت کمتر هم میتونی بخری .نقل قول:
Ci5 هم خیلی خوبه و به نظر من در این رنج قیمت نسبت به مدل های دیگه من لنوو رو ترجیح بدم به دل و ایسوس و حتی سونی . کیفیت ساخت ، طراحیش خیلی خوبه .
توی این رنج قیمت (تا2500000) دوستان پیشنهادی دارید?
بذار ه جمع بندی کنم واسه همیشه این قضیه داغ کردن پروندش بسته بشه .نقل قول:
لپ تاپ ها استاندار هایی واسه دماها دارن
در لپ تاپ حداکثر میزان دمای بدنه ، کیبورد و تاچ پد باید در حد دمای بدن ( 37 درجه ) باشه . بیشتر از این مقدار باعث می شه در هنگام کار کاردن با لپ تاپ کاربر احساس ناراحتی کنه .
متاسفانه به دلیل طراحی باریک بدنه Z500 و استفاده از قطعات قوی در کنار ان ، میزان داغ شدن به خوبی احساس می شه .
در صورتی که در لپ تاپ های مشابه ( بدنه باریک ) قطعات رو ضعیف تر و با مصرف پایینتر انتخاب می کنن تا این مشکل حل بشه .
اگر دقت کنین بیشتر لپ تاپ های باریک CPU های سری U اینتل رو دارن .
به هر حال لنوو باید سر Z500 بین قدرت و دما یکی رو انتخاب می کرد .
ولی یکسری چیزامرددم می کنه.1_داغ شدنش که حتی دوستمون گفت باکول پد هم داغ میکنه ومن بازی هم میکنم 2_کیفیت صفحه نمایشش که توی آفتاب برام مهم نیست .وبیشترتوخونه استفاده میکنم3_مشکلات زیادی که دوستان توهمین تاپیک باهاش مواجه شدن مثل زیادنشدن روشنایی.خاموش نشدن بلوتوث و...
دوست عزیز مشکل روشنایی به درایور مربوط بود واسه همه با اپدیت درایور حل شد .
مشکل بلوتوث و وای فای هم 2 مورد داشتیم که به قطع مشکل از ویندوز 8 هستش تو لپ تاپ های دیگه هم بود یکی از دوستامون یه سامسونگ داشت ویندوز 7 بود . به ویندوز 8 ارتقا دادیم وقتی لپ تاپ Sleep می شد وایرلس از کار می افتاد باید ری استارت می شد .
داغ شدنش هم تو پست بالا توضیح دادم خودتون سبک سنگین کنین ببینین به کارتون میاد یا نه .
این که می بینی تاپیک تا صفحه 377 جلو اومده واسه اینه دوستان سوالات تکراری رو N بار می پرسن و بیشتر مشکلاتشون نرم افزاری هست و نه سخت افزاری .
نگرانی نداره من توصیه می کنم هر چی سلیقتونه بخرین :n01:
اگه کول پدبزارم موقع بازی اذیت میکنه?
چرا از گیم پد استفاده نمیکنید؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
شما واسه بازی ماوس تهیه کنین اثرش از کول پد بهتره و اثرشم بیشتره :n02:نقل قول:
بدنه داخلی از آلومینیوم هستش که تا حدی دما رو دفع می کنه زیاد با اون مشکلی نیست .
دکمه های کیبورد هم قابل تحمل هستند .
بدنه زیرین هم که از جنس پلاستیکه زیاد داغ می کنه توصیه می شه روی پاهاتون قرار ندین تا کمتر احساس بشه . از کول پد هم دوست داشتین استفاده کنین مشکلی نیست دما رو خنک می کنه .
مشکل غیر قابل تحملش:n02: تاچ پد هستش که در هنگام بازی به قول دوستمون دیگه نمی شه بهش دست زد .
دقیقا منظورتون چی هست?:n13:نقل قول: