تورنت به شدت داغونه من 512 دارم ولی هیچ وقت نتونستم دانلود کنم دلیلشم سرعت اپلود کم مخابرات هستش (اگه بیای مخابرات قید تورنت کامل بزن)نقل قول:
Printable View
تورنت به شدت داغونه من 512 دارم ولی هیچ وقت نتونستم دانلود کنم دلیلشم سرعت اپلود کم مخابرات هستش (اگه بیای مخابرات قید تورنت کامل بزن)نقل قول:
دوستان برای شما هم سرعت نصف شده ؟ صفحاتم بد باز میشن
فعلا که نه....
افتضاح باز میشه!:sq_10:نقل قول:
عزیز تورنت بستگی به سید هایی داره که روی فایلت فعال هستند شما میتونی حداکثر سرعتم تو سید های خوب بگیرینقل قول:
منظورتون از نصف چیه ؟ ! یعنی اگه سرویس 512 داشته باشی و بصورت نرمال باید سرعت 64 کیلوبایت بده برای شما 32 کیلوبایت بر ثانیه میده ؟ !نقل قول:
نه خوشبختانه هنوز نصف نشده سرعتمون !
در مورد بد باز شدن صفحات هم ، مشکل مربوط میشه به DNS انتخابی مخابرات که از سرعت خیلی پایینی در بعضی ساعات برخورداره . شما بهتره DNS رو بصورت دستی در ویندوز وارد کنین . از بهترین DNS های موجود که با محابرات هم سازگاره ، Open DNS هست :
208.67.222.222
208.67.220.220
یه برنامه هم برای وارد کردن اتوماتیک در پایین لینک دادم که بعد اجرا در سمت Select Network کارت شبکه رو انتخاب کن و در سمت چپ روی Fatest DNS کلیک کن تا خودش به دنبال سریع ترین DNS بگرده و در پایان جستجو apply رو بزن تا روی ویندوز اعمال بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فیلم آموزشی کوتاه :
پس من چطور با 256 راحت با کل پهنای باند تورنت دارم دانلود میکنم ؟!نقل قول:
شما سرعت آپلودت رو روی 2 KB ببند درست میشه.
دوستان عکسهای imdb برای شما هم لود نمیشه؟
مثلا:
بله مسخره کردن مارو واقعا عقب افتاده هستیمنقل قول:
این که چیزی نیست گوگل ایمیج هم عکساش لود نمیشه
دوست عزیز سایت IMDB تمام عکس های سایت رو ، روی سرور داخلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میده که متاسفانه این سایت یکی دو روزه توسط دولت بسته شده !! به همین خاطر عکس های سایت IMDB لود نمیشن . ولی با چیز پی ان به راحتی میتونی بازشون کنی !!نقل قول: