ماریو گومز: هیچ وقت به خوبی مسی نمی شوم
گومز تاکید کرد بازیکن آرژانتینی بازیکنی کاملا متفاوت است و معتقد است هرگز نمی تواند به سطح بهترین بازیکن حال حاضر دنیا برسد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- ماریو گومز، مهاجم بایرن مونیخ، مقایسه اش با لیونل مسی، ستاره بارسا را به دلیل زدن چهار گل در دیدار شب گذشته تیمش مقابل بازل رد کرد.
باواریایی ها شب گذشته با نتیجه 7-0 حریف سوئیسی شان را شکست دادند و گومز با به ثمر رساندن چهار گل در این دیدار ستاره تیمش بود. این اتفاق تنها یک هفته بعد از آن رخ داد که مسی در پیروزی 7-1 بارسا مقابل لورکوزن، 5 گل وارد دروازه حریف آلمانی کرد.
با این وجود گومز تاکید کرد بازیکن آرژانتینی بازیکنی کاملا متفاوت است و معتقد است هرگز نمی تواند به سطح بهترین بازیکن حال حاضر دنیا برسد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی یوفا گفت:" من هرگز به خوبی مسی نخواهم شد و هرگز هم سعی نکرده ام. او بازیکن کاملا متفاوتی نسبت به من است. هیچ وقت به او به چشم رقیب نگاه نمی کنم. به نظر من او نهایت فوتبالیست بودن است."
گومز در رقابت های این فصل نمایش های بسیار خوبی داشته و تاکنون 34 گل برای بایرن به ثمر رسانده است.
اخبار کوتاه از بارسا
- تیاگو و الکسیس امروز با تیم تمرین کردند.آبیدال بخاطر مصدومیتی که دارد تمرین نکرد.
- آبیدال به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران در بازی روز شنبه برابر سویا و روز سه شنبه در برابر گرانادا غایب خواهد بود.
- تیاگو و الکسیس برای بازی با سویا آماده خواهند شد
- اینیستا روز 8 جولای با دوست دخترش آنا ازدواج خواهد کرد
- باتیستوتا : مسی یک پدیده است و در تیمی بازی میکند که پدیده های مختلفی دارد.
- مسی : ژاوی و تمام اعضای تیم تاثیر بزرگی روی بازی من دارند.بازی و تمرین با آنها شگفت انگیز است.من خوش شانسم
- تری ونبلز : مسی یک پدیده است و ژاوی ، سسک و اینیستا میتونند طوری یک بازی را کنترل کنند که مثل آن من هرگز ندیدم.
من فکر میکنم بارسلونا لیگ قهرمانان را خواهد برد.چونکه آنها بهترین تیم دنیا هستند.
- آفلای پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیتش ، کار با توپ را آغاز کرده است
- منچستر سیتی ، منچستر یونایتد ، میلان و لیورپول به دنبال به خدمت گرفتن کیتا هستند اما این بازیکن الان نمیخواهد با این باشگاه ها مذاکره کند.این بازیکن در ماه اپریل با باشگاه ملاقات جدیدی خواهد داشت.
- بازیکنان رشد یافته در باشگاه بارسلونا 109 گل از 143 گل این فصل بارسا را به ثمر رساندند.
Behnam
رامون کالدرون: شکست های رئال مقابل بارسا برای هواداران تحقیرکننده است
رئالی ها در 5 دیداری که در فصل 12-2011 مقابل بارسا انجام دادن، دو تساوی و سه شکست را تجربه کردند، شکست هایی که موجب از دست رفتن قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا و حذف از کوپا دل ری شد.
سایت گل- رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه رئال، معتقد است نمایش های این تیم در رقابت های این فصل مقابل بارسا برای هواداران تحقیرآمیز بوده است.
رئالی ها در 5 دیداری که در فصل 12-2011 مقابل بارسا انجام دادن، دو تساوی و سه شکست را تجربه کردند، شکست هایی که موجب از دست رفتن قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا و حذف از کوپا دل ری شد.
کالدرون شیوه دفاعی رئال در دیدار مقابل بارسا را مورد انتقاد قرار داد و در گفتگو با کوالیتی اسپورت گفت:" دیدن کریس رونالدو در جلو زمین در حال طلب کردن توپ در حالی که بقیه بازیکنان تیم در دفاع بودند، برای هواداران بسیار تحقیرآمیز بود."
کالدرون که بین سال های 2006 تا 2009 ریاست باشگاه رئال را برعهده داشت، همچنین از اینکه مورینیو در دیدار برگشت سوپرکاپ به تیتو ویلانووا، کمک مربی بارسا، ضربه زد، انتقاد کرد.
"سرود رسمی رئال می گوید وقتی رئال شکست می خورد، ما با حریف دست می دهیم نه اینکه انگشت در چشم شان می کنیم.
فلورنتینو پرس آینده اش را به مورینیو گره زده است. این شیوه خاص افراد رادیکال است. او از شیوه اعتماد نداشتن به مربیان تیمش به اعتماد کامل به مربی تغییر روش داده است."
مورینیو روز گذشته اعلام کرد آینده اش در رئال به موفقیت در لیگ قهرمانان بستگی ندارد اما کالدرون معتقد است که دوران حضور این مربی پرتغالی در سانتیاگو برنابئو چندان طولانی نخواهد بود.
" مورینیو بیش از سه سال در یک باشگاه نمی ماند و این اتفاق در رئال هم رخ خواهد داد."
مسی و سسک: 65 گل و 47 پاس گل.
منبع:
مترجم: تارا تاج / FCBarcelona.ir
این دو بازیکن آبی و اناری پوش رویهم رفته تا کنون 65 گل از 143 گل تیم را به ثمر رسانده اند و 47 پاس گل هم داده اند. مسی و ژاوی نیز رکورد دار بیشترین تعداد پاس در یک سوم دفاعی حریف در بین لیگهای مطرح اروپا هستند.
همکاری مسی و سسک به گذشته آنها یعنی روزهایی که در کنار هم در تیم جوانان بارسا بازی می کردند، بر می گردد و حالا منفعت آن برای تیم اصلی آشکار شده است. این دو رویهم رفته تا اینجای فصل 65 گل زده اند و 47 پاس گل برای تیم فراهم کرده اند.
تقریبا 50% گلهای تیم
مسی تا اینجای فصل با آمار 50 گل در تمامی رقابت ها– که فقط سه گل از بهترین رکورد گلزنی خود در طول یک فصل فاصله دارد – سلطان گل است. این بازیکن آرژانتینی هم اکنون فقط به پنج گل دیگر نیاز دارد تا به رکورد سزار، یعنی بهترین گلزن کل تاریخ باشگاه دست یابد.
سسک نیز در اولین فصل بازگشت خود به بارسا، تاکنون 15 گل – 9 گل در لیگ، یک گل در لیگ قهرمانان، سه گل در جام حذفی اسپانیا، یک گل در سوپرکاپ اسپانیا و یکی هم در جام باشگاههای جهان – برای تیمش به ثمر رسانده است.
ایجاد موقعیت گل
هر دو بازیکن نشان داده اند که علاوه بر گلزنی، توانایی فراهم کردن موقعیت گل را نیز دارند؛ مسی در این فصل تاکنون 21 پاس منجر به گل و سسک 16 مورد برای تیم فراهم کرده اند.
بهترین آمار پاس
درصد بالای مالکیت بازی بارسا مدیون حضور بازیکنانیست که از نظر تعداد پاس در یک سوم دفاعی حریف در بین پنج لیگ مطرح اروپا بهترین هستند. مسی و ژاوی به ترتیب با 911 و 844 پاس در صدر بهترین پاسورهای اروپا هستند؛ آلوز نیز در رده نهم این جدول و بالاتر از بازیکنانی چون وردو، آرتتا، مودریچ، رونی، ابراهیموویج و اوزیل که ظاهرا خاصیت هجومی تری دارند، قرار دارد.
پنج پاسور برتر لیگ های مطرح اروپا
پنج بازیکن برتر از نظر تعداد پاس در یک سوم دفاعی حریف در بین پنج لیگ مطرح اروپا عبارتند از:
1- مسی: 911 پاس
2- ژاوی: 844 پاس
3- سیلوا: 763 پاس
4- پیرلو: 731 پاس
5- هازارد: 704 پاس
تبلیغ مسی برای میزبانی روساریو در بازیهای پانامریکانوی سال 2019
ستاره آرژانتینی برای کسب میزبانی شهر زادگاهش دست به کار شده
2012/3/14 15:02:00
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا پیراهن روساریو را برتن کرده تا با ضبط یک ویدئو از نامزدی شهر مادری اش برای کسب میزبای بازیهای پانامریکانو در سال 2019 حمایت کند
دراین ویدئو که در روزسه شنبه منتشر شد، مسی از مردم می خواهد تا برای کسب میزبانی روساریو که در 315 کیلومتری شمار بوئنوس ایرس، پایتخت ارژانتین قرار گرفته امضا جمع کنند تا بدین ترتیب بازیهای پانامریکانو که معمولا با حضور 5هزار شرکت کننده از 42 کشور دنیا برگزار می شود، در سال 2019 در زادگاه او انجام گیرد.
مسی دراین ویدئوی 24 ثانیه ای که در شهرداری روساریو ضبط شده، می گوید:« باید سعی کنیم که این بازیها اینجا در خانه برگزار شوند. روساریو آماده است و درکنار هم می توانیم این رویا را محقق کنیم. و به دنیا نشان دهیم که چرا تا این حد شهرمان را دوست داریم.»
علاوه بر شهر روساریو، چند شهر دیگر آرژانتین از جمله مسئولان ایالتی بوئنوس ایرس و سن لوئیس در حال بررسی آن هستند تا شاید آنها هم نامزد کسب میزبانی دور هجدهم این بازیها که در سال 2019 برگزار می شود، شوند.
سال گذشته این رقابتها در گوادالاخارا برگزار می شود و تورنتو میزبان دور هفدهم بازیهای پانامریکانو در سال2015 خواهد بود
آرژانتین تابه حال دوبار میزبانی این رقابتها را برعهده داشته.