کسی میتونه مشکل من رو حل کنه ؟
من25درصد از بازی رو رد کردم چند بار هم با کامپیوترهای کافی نت کار کردم ولی الان هر کار میکنم دیگه با کامپیوتر کار نمیکنه.دوباره پیغام میده eرو بزن .
Printable View
کسی میتونه مشکل من رو حل کنه ؟
من25درصد از بازی رو رد کردم چند بار هم با کامپیوترهای کافی نت کار کردم ولی الان هر کار میکنم دیگه با کامپیوتر کار نمیکنه.دوباره پیغام میده eرو بزن .
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــک
با سلام
من این بازی رو تو ویستا سرویس پک 1 نصب کردم حالا یه اروری میده بعد از این ارور هر چی روی نوشته retry کیلیک میکنم باز هم به همون سفه بر میگرده،چون بلد نبودم عکسو از سیستم خودم تو سایت بگذارم اونو با حجم 90 کیلو بایت برای دانلود گذاشتم .
خواهشا یکی کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــک کنه تا ماهم از این بازی استفاده کنیم.
اینم آدرسش:با حجم 90 کیلوبایت
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب استاد دیونه نشو من view dictance رواز 20 که بود کردم 12 و روون شد.این کارو بکن نشدنقل قول:
باید مثل همه منتظر پچ شی.
Statistics
Average FPS: 9.67
Duration: 37.73 sec
CPU Usage: 71%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 87%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 12
Detail Distance: 29
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 162.18
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+
اینم بخاطر beny_nvidia که باکمکqooick دارن مشکلا رو حل می کنن امیدوارم به درد بخوره
البته من دیال آپ وصل میشم ونتونستم درایور گرافیکمم رو آپدیت کنم.(چون 69 مگه.)
سلامنقل قول:
برای اپلود تصاویر از سایت Tinypic.com استفاده و لینک آخر رو برای ما بگذارید
بابت مشکل شما ...
شما طبق پست زیر عمل کنید .
دو راه دارید یا اکانت بسازی از سایت Rock Star و یا به صورت افلاین با Cancel جلو برید ! و در بازی با زدن دکمه ی Home اکانت بسازید .
این هم پست راهنمای نصب بازی :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
آیا میدانستید شما میتوانید با آپدیت درایور کارت گرافیک خود و نصب درایور Physx جدید که به همراه این درایور است این عدد FPS را که برای شما 10 فریم بر ثانیه است را حداقل 2 برابر و یا بیشتر کنید ؟نقل قول:
حالا باز هم میگید زیاده ؟ :دی
سلام.
خب بازیو نصب کردم کرک هم کپی شد....به راحتی وارد بازی شدم بدونه هیچ اروری و همینطور یه اکانت آفلاین برای سیو کردن ساختم....نیازی به این همه دردسر نبود...نمیدونم چرا برا بعضیا انقدر ارور و پیغام میده ....فقط حالا مشکلات درون بازی:
1)داخل بازی بیشتر اشیا نیستند (غیب هستند یهو میخوری بهشون)
2)دوربین حرکت نداره فقط بعد از 2 دقیقه شروع به حرکت میکنه .....
3)فعلا همینا...
راستی صدای نیکو چرا اینجوریه اصلا به قیافش نمیاد به نظر من ... تو ورژن قبلی هم که حالم از کاراکترش بهم میخورد صداش مزخرف بود.....باز خوبه رو این کاراکتر نیکو از نظر ظاهری کار کردن....در ضمن لودینگ های ورژن قبلی گرافیکی تر بود ....
راستی برای سیو باید کجا بریم ... مثه قبلی تو خونه سیو میکنه.....من فعلا جلو نمیرم تا مشکلات رفع شه.....ولی باورم نمیشه که زحمت دو سال شرکت rockestar به همین راحتی و فقط با 4 هزار تومان برسه به دستم .. واقعا خنده داره . ...
عزیز دستت درد نکنه راهنمایی میکنی اما من بدبخت تا دوماه دیگه تازه میتونمنقل قول:
ای دی اس ال بگیرم و با دیال آپ حداقل دانلودش 5 یا 6 ساعت طول میکشه:18:
سلام....نقل قول:
فرمودین بازدن کنسل...اما این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روزه کلافه شدم...بس که باهاش ور رفتم تا بشه بازی کرد
خواهشا کمک....
درضمن..همه دانلودیها رو هم دانلودیدم
نقل قول:
1.دقیقا نمی دونم ولی ممکن از گرافیک باشه
2.مشکل کرک داری
3.از این پست کمک بگیر
نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
برای سیو هم به خونه باید بروید.
اگر قبلاَ اجرا کردین بازیرو وحالا این ارور رو میده دوباه اینستال کننقل قول:
واگر تا حالا توبازی نتونستی بری برو به صفحه 338 و راهنمایی beny_nvidia v, fo,k
مخصوصاً ویرایش چهار به بعد رو.اینم لینک صفحه مورد نظر.
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
کسی میتونه به من کمک کنه ؟:41:
25 درصد از بازی رو رد کردم چند بار هم با کامپیوتر های کافی نت تونستم کار کنم ولی حالا هر چی e رو میزنم دوباره مینویسه e رو بزن نمیره توش:41: