:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
Printable View
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
امروز رفتم باز فارنهایت رو تست کردم باز رفتم تو فضا.:26:نقل قول:
ماری خانم اون فرره شما هم بو کردم.بد نبود یاده Boss Pure افتادم.:31:البته بوش یه چیزی بینه همون 11-12 بیک بود.حالا بیک نخر برو 90 تومن فرره بخر:46:
کدوم فرره؟ رز؟ رزپرنسس؟ این د مود فور لاور؟ این د مود فور لاو پیور؟ یا آبیه ؟؟ یا مدل های دیگه؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
عطر مردونه گرم تند تلخ:2:
خوب شما بخر واسه ما بزرگی گفتن کوچیکی گفتن ولنتاینی گفتن عیدی گفتن تولدی گفتن:31::27::27::11:
این د مود فور لاو که بود ولی رنگش جدی یادم نیست که دقیقا سفید بود یا هلویی هم داشت:27:ولی بویه یاس و هلو رو با هم میداد:31:نقل قول:
...............................
حالا کی گفته شما بری فارنهایت بزنی؟
شما فارنهایت رو برایه من بخر .منم اون فرره رو برایه شما میخرم.خوبه؟:5:(رعایته سن و سالتم کردم)
راستی فارنهایت معمولی گرم نیست.تند هم نیست.:31:موقعی که طرف اسپری میکنه هر ادکلنی به خاطره الکلش مقداری تندی داره که 1 دقیقه بعد درست میشه.
يكي از بدترين عطرايي كه همه آقايون حالشون ازش به هم خواهد خود عطر Romance از شركت rasasi يا رصاصي هستش...به قدري بوش تنده كه همه آقايون حالشون بد ميشه..نقل قول:
فقط مساله اينجاست كه آقايون از كره مريخ كه نيومدن...اونام مثل شما خانما انسان هستن پس نتيجه ميگيريم كه به همين دليل خود شما خانما هم از اين عطر اين همه بدتون مياد...شما چي كار به آقايون داري...برو هر چي حال كردي استفاده كن...اگه ميخواي خيلي ديگه آقايون بدشون بياد عطر حرم و مشهدي فت و فراوان هست...
شما عطرو واسه خوش اومدن خودت ميزني يا واسه نفرت پيدا كردن ديگران علي الخصوص آقايون ازت؟؟
باشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــه:11:نقل قول:
اوه اوه اوه....... تورو خدا اسم این رومانس رصاصی رو نیارید:2::2::2::2:نقل قول:
[QUOTE=f.t.g;6799832]سفارش دادم براتون از خود کمپانی بیارن:31: الان دست اقای پیکی هست:11:نقل قول:
[QUOTE=mary83;6800865]مرحبا! از خود کمپانی!!!!!!!!!:33::16::33:نقل قول: