به جای این کارا بشینی درست رو بخونی خیلی بهتره هانقل قول:
2-3 هفته دیگه کنکوره شما روزی 2-3 بار اینجا سر میزنی و احتمالا یکی دو ساعت هم برای وبلاگت وقت میذاری این طوری خیلی ضرر میکنی
دوستانه گفتم امیدوارم ناراحت نشی:20:
Printable View
به جای این کارا بشینی درست رو بخونی خیلی بهتره هانقل قول:
2-3 هفته دیگه کنکوره شما روزی 2-3 بار اینجا سر میزنی و احتمالا یکی دو ساعت هم برای وبلاگت وقت میذاری این طوری خیلی ضرر میکنی
دوستانه گفتم امیدوارم ناراحت نشی:20:
اگر جزوه ها و dvd هاشو گیر آوردی شرکت نکن،آزمون هاش مهم نیس.نقل قول:
ولی اگر جزوه ها و dvd هاشو نداری حتما برو ، فوق العادس! مخصوصا دینیش، سال دیگه این موقع می فهمی چی می گم.
سلام دوستان.
امروز سوالات کانون سخـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــت نبود؟
سلام دوستان ...
من امروز آزمون سنجش داشتم براي گروه زبان ...
2 دفعس يه مشكلي دارم اينكه تو عمومي ها به يه درس نميرسم ... مثلا امروز با دقت خوب 14 تا تست ادبيات زدم و 14 تا عربي و 23 تا زبان عمومي ... اما ديني رو فقط يه تست رسيدم بزنم ... يعني كلا وقت نشد ...
حالا تو اين 2 هفته راهي هست كه من كمي مشكلم حل بشه ؟!
ممنون ميشم كمك كنيد :11:
امروز سولات ریاضی کانون واسه من که خیلی سخت و سخت اومد :18:
اصلا کل امتحان گیج شده بودم تو اخرای امتحان همش تو محاسبات ساده عددی هم اشتباه کردم :2:
نمیدونم واسه بقیه چطور بود
باز یکم این فیزیک ساده بود
کانون رو نمیدونم اما گزینه 2 امروز ریاضیش خیلی سخت بود، وقتی رسیدم به فیزیک دیگه سر درد داشتم، بقیه رو بیخیال شدم و نیم ساعت قبل از پایان وقت بلند شدم.....من معمولا اکثر سوالای حساب دیفرانسیل و ریاضی پایه رو جواب میدم اما ایندفعه نصف جوابایی که داده بودم غلط بوده !.....تو فیزیک یه سوال داده بود نصف صفحه رو پرکرده بود، درباره موج بود اما خیلی سخت نبود، از اوناییه که نیم ساعت خوندنش طول میشکه و 30 ثانیه جوابش....عوضش عربی رو ترکوندم، همه رو بجز یکی زدم، زبان هم معمولا همشو میزنم بجز 3-4 تا که بخاطر کمبود وقت نمیتونم روشون تمرکز کنم !
این یکی آزمون رو خراب کردم اما ملالی نیست، من که درسمو میخونم....
سنجش به طور کلی خوب بود البته ادبیات و زبان انگلیسیش رو باید آتیش میزدی و طراحشو روش کباب می کردى
امروز به توصیه ی آقای حسینیان تو فرصت برابر از فیزیک شروع کردم و سریع خیلیاشو زدم و آخرشم اصلا وقت کم نیوردم و تازه 10-15 دقیقه هم اضافی اوردم و رو مهندسی معکوس پیاده کردم نتیجشم 2-3 درصد تو ادبیاتو 1.5 درصد تو ریاضی بود. اما...
وقتی اومدم خونه و جوابای فیزیکو بشمارم دیدم وای 9 تا سوال ماستی فیزیکو غلط زدم اونم واسه چی؟.........
یا صفر نزاشتم یا صفر گذاشتم یا به جای 3000 میلی گرم در اوردم 3 کیلو گرم و همون سه رو زدم.
میگما تو کنکور تا جایی که من حل کردم اصلا زیاد به این میلی و ... گیر نمیده و از واحد ها ی متداول استفاده میکنه ولی سنجش هی میده میلی گرم و ....
سوالای سنجش یکم ماست تر از کنکوره ولی این ریزه کاریاش به نظر من بیشتره مثلا اونجا واسه محدوده ی بردار برایند اورده بود
بین 21 و 5 یکی به جای بزرگتر،بزرگتر-مساوی ..!!! که چون اولی روگزینه اول اورده بود بنده همچو برق و باد همون اولی رو زدم که غلط بود..
به نظر خوتون این سوال فیزیک بود یا ریاضی؟
یا سوال دوم فیزیک سرعت که واسه کمیت های وابسته ی دیفرانسیل بود رو اورده بود.
نامردی بود.
شیمیشم که محاسباتی کم داشت و میدونم اکثرا بالای 60 شدن.
سوالای ریاضیش پراکنگیش منو گیج کرد یعنی جای سوالا خوب چیده نشده بود.مثلا حد کی 3-4 سوال اول باید میبود افتاده بود وسطا ولی سوالای ریاضیبا این که چند تاش از سالای قبل بود ولی بد نبود و خوب بود.
ادبیاتش که در کل فقط میگم مزخرفه با اون توجیهشون تو پاسخنامه"چون گزینه ی 2 دارای این شرط است پس:
.
.
گزینه 2 درست است"(نه بابا راست میگی چه نکته ی باریکی بود)
عربیش خیلی عالیه شبیه خود خود کنکور
دینیش سوالای سالهای پیش بود با تغییر نسبی(تابع و متبوعش منو گیج کرد.یوسف و مریمشو باز غلط زدم(این تو کتاب هستش؟)،اون سوال "در هنگام اومدن پیامبر امت چیکار میکردن؟"مسخره بود (دقت کنید))
انگلیسیشم من دو تاریدینگشو نمیزنم ونمیدونم چطور بودت اما کلوز و 10 تا اولی مناسب بودن.
:5:
ممنون از توجهتون:40:
به نظر من ریاضیش (گزینه 2) نسبت به آزمون 6 خرداد سخت تر بود. (اونو 73 زدم، اینو 60) ولی این مشکل کوچیکست! فیزیکش رو دیدین؟؟؟:18::18::18::18: .خداوکیلی المپیاد باید بیاد لنگ بندازه. من که فیزیک قلمچی ها رو قبل عید، حدود 70 میزدم، امروز گزینه 2 رو 32 زدم. نمیدونم طراح با خودش چی فکر کرده بود. (لابد گفته بود این آزمون آخره دیگه باید بترکونم!!!) . اکثر سوال هاش ( هم پایه و هم پیش) سوالات C و D کتاب otn بود.نقل قول:
در کل چون تو این آزمون تقسیم وقت مناسب داشتم، از قبلی بهتر دادم. :20:
من که رفیقام الان دارن آزمون سنجش میدن، نمیدونم چرا صبح آزمونشون کنسل شد و افتاد برای 4 بعد از ظهر ؟!!!