نقل قول:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
کسایی که تست میکنن یه عکس هم بزارن بد نیست
Printable View
نقل قول:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
کسایی که تست میکنن یه عکس هم بزارن بد نیست
من این فایل رو دانلود کردم و کمودو هم اون رو نشناخت بعد از اینکه فایل رو اجرا کردم انتظار داشتم که صفحه سند باکس باز بشه و ازم بپرسه که توی سند باکس اجرا کنم یا نه ولی در کمال ناباوری ازم پرسید که به اینترنت وصل بشه یا نه که من گزینه بلاک رو انتخاب کردم و بعد از اون هم یه پیغام خطا داد و من هم OK رو زدم البته متن پیغام خطا یادم نیستنقل قول:
به نظر شما سیستم ویروسی شده ؟ چیکار باید بکنم ؟ آیا به کمودو انتخاب بکنم یا یه آنتی ویروس دیگه رو انتخاب بکنم ؟
اگه شما بلاک زدی مشکلی پیش نمیادنقل قول:
کومودو آنتی ویروس خوبی هست
از همین انتی ویروس استفاده کنید
نشناخت؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من این فایل رو دانلود کردم و کمودو هم اون رو نشناخت
کمودو شما آپیدیته؟؟؟؟؟
اولا این فایل پسورد داره پس اگه پسورد رو نزده باشی هیچ اتفاقی نیفتادهنقل قول:
بعد از اینکه فایل رو اجرا کردم انتظار داشتم که صفحه سند باکس باز بشه و ازم بپرسه که توی سند باکس اجرا کنم یا نه ولی در کمال ناباوری ازم پرسید که به اینترنت وصل بشه یا نه که من گزینه بلاک رو انتخاب کردم و بعد از اون هم یه پیغام خطا داد و من هم OK رو زدم البته متن پیغام خطا یادم نیست
دوما اون فایلهای داخل آرشیو پسوند اجرایی ندارن یعنی وقتی شما روش کلیک کنی به جای اجرا شدن ویروس ویندوز از شما می پرسه این فایل رو با چه برنامه ای باز کنه
حالا اگه شما فایلهای داخل آرشیو رو اکستراکت نکرده باشی و بعد هم پسوند اون ویروسها رو اجرایی نکرده باشی هیچ اتفاقی داخل سیستم شما نیفتاده و خطری وجود نداره
شما احتمالا یک اشتباهی کردیننقل قول:
اولا فایل ها اجرایی نیستن دوما کمودو تمام آنها را میشناسد و اجازه اجرا(اکستراکت ؟ ) نمی دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.یه نمونه جدید
پسورد:123
کد:http://up.--------.com/images/ykx9pvzgo0de4cxyhqza.rar
دوستان شرمنده که شما رو گمراه کردم من این یکی مخرب رو اجرا کردم و این پیغام اومد :نقل قول:
بعد از اینکه کنسل رو زدم این پیغام خطا رو داد :
آیا مشکلی به وجود اومده یا نه هیچ مشکلی نیست ؟
کمودو نشناخت ولی بعد از اینکه فایل رو اجرا کردم ازم پرسید که تو سندباکس اجرا کنم یا . . . که منم کنسل رو زدم و بعد از اون این پیغام خطا رو داد :نقل قول:
دوستان این پیغام خطاهایی که سیستم میده به نظر شما غیر عادی نیست ؟
کسپر شناسایی کردنقل قول:
تست ویروس پست 3767
بعد از اجرا کردن شناسایی و پاک شد