آهان!نقل قول:
یک دنیا ممنون بابت راهنمایی ها و وقتی که گذاشتی.
فقط چنتا سوال دیگه: شما الان خودت کدوم مدلو داری؟ کدوم مدلو پیشنهاد میکنی و آیا جای خاصی واسه خرید پیشنهادمیکنی؟
Printable View
آهان!نقل قول:
یک دنیا ممنون بابت راهنمایی ها و وقتی که گذاشتی.
فقط چنتا سوال دیگه: شما الان خودت کدوم مدلو داری؟ کدوم مدلو پیشنهاد میکنی و آیا جای خاصی واسه خرید پیشنهادمیکنی؟
خواهش کاری نکردم
من 723 دارم که 3 روزه خریدمش
پیشنهاد من تو هر چیزی به هر کسی اینه که اگه از نظر مالی مشکلی نداری بهترین مدلشو بخر
حتی می گم اگه پولت کمه صبر کن تا بقیه اش جور بشه که بری بهترینشو بگیری
یعنی از خودم هرکی پرسید ماسه چه کاری می خوای می گفتم واسه همه ی کارا می خوام و نمی خوام تو چیزی کم بیاره
حالا شما هم اگه می تونی 2600 جور کنی من می گم 723 بگیر
فردا یه جایی بیرون از خونه کاری پیش میاد بعد می بینی سیستمت جواب نمی ده
اگه تصمیم خریدت قطعی شد شماره ی 2 جا دارم که یکیشون 721 رو 2200 و اون یکی 723 رو 2600 می ده
تا الان بچه های همین تاپیک 4 تا لپ تاپ از اون 2 جا خریدن که احتمالا به 6 نفر هم می رسه
خواستی شماره هاشونو پیام خصوصی می کنم تماس بگیر
البته پشت تلفن خوب جواب نمی دن و بهتره اگه تهرانی حضوری بری
البته اگه تهران هم نیستی هردوشون هم سفارش به شهرستان دارن هم امتحان پس داده اند
خود من اولش اعتماد نداشتم خودش گشت از همکاراش تو مشهدو پیدا کرد بعد شماره و آدرس اونو داد من رفتم گرفتم
امروز رفتم که یه تبدیل واسه شارژر بگیرم که بعد از کلی گشتن یه چیز جالب پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپی دوشاخه ی اصلیشه، سمت راستی رو خودم پیدا کردم
اینم کیفیه که اشانتیون گرفتم و زیریه جعبه ای بود که گفتم
خواهش میکنم وظیفه هست. حرف وقتی به سمت تعصب پیش میره از دایره عقل و ادراک خارج میشه و به صورت کور کورانه زده میشه حال هزاری هم گفته بشه مک خوبه و بده. کسی که فن بوی چیزی هست از من به شما نصیحت حرف اش رو گوشی ندید! چه تو برند اپل تو هر برند دیگری. فن بودی بودن برندی باعث میشه ادم پیشرفت نکنه چون همین پس فردا دل یا سونی بیاد از اپل مدل بهتر بده من خودم اولین نفری هستم که میرم اون رو میخرم اما در حال حاظر میبینم بعد از چند سال کار با مک خیلی باهاش راحت ام و واقعا محیط نرمی داره تاحال باهاش به جز چند بار به مشکلی نخوردم خوب فعلا در همین محیط میمونم تا اینده خدا رو چه دیدید لینوکس تمام سیستم عامل ها رو تسخیر کرد.نقل قول:
اما در مورد کانفیک گفتم خدمت اتون گول فرکانس پردازنده ارو نخورید چون ملاک نیست! همان طور که سعید عزیز گفت سری 15 اینچی از سی پی یو QuadCore سری Corei7 استفاده میکنند اما سری 13 اینچ DualCore سری Corei7. ضمنا در 13 اینچ گرافیک فقط اینتل اچ دی 3000 هست که در سری 15 اینچ علاوه بر همین اینتل اچ دی 3000 از گرافیک های سری 6xxx ای تی ای هم استفاده شده .
723 میتونه کریسیس رو اکسترمه تا 35 فریم راحت رندر کنهنقل قول:
تا کریسمس سال 2012 منتظر محصولات جدید مک بوک پرو نباشید چون اون موقع عرضه میشه
نقل قول:
نقل قول:
سعید جان من هم با 721 کار کردم و هم با 723. به واقع میگم همون 721 هم تو هیچ کاری کم نمیاره! شما بگید با گرافیک ترین بازی(حال خرید لب تاپ با بازی کردن از دید من مغایرت داره) رو گید رو همون 721 اجرا کردیم شاید تو چند سال اینده فرق اشون معلوم بشه اما واقعا محسوس نیست تاکید میکنم فرق 721 و 723 محسوس نیست!
نقل قول:
راستی سعید جان امروز پایتخت بودم با یکی از دوستان
دوست ام برای مک پرو اش یک کول پد خنک کننده گرفت. کول پد به صورت ای بود که فن و .. ندارد به این صورت هست که از یخ خشک در اش استفاده شده که باید 45 دقیقه بزارید داخل یخچال و 5 الی 6 ساعت جواب کار اتون رو میده تست هم کردیم واقعا به صورت وحشتناکی گرمایی که مثلا بازی مک بوک ایجاد میکنه و برطرف و خنثی میکنه اصلا وقتی دست زدم به پشت مک بوک بعد از یک دقیقه ایی که زیر اش گذاشتیم بعد از تست(کلی داغ کردیک مک بوک رو :دی گفتیم الاناس که بترکه) کاملا خنک بود!!!!
راستی قیمت اش هم زیاد نبود 18 هزار تومان ناقابل
اتفاقا منم امروز یه کول پدی واسه اپل دیدم که اینم فن و هیچی نداشت و قیمتشم 120 تومان ناقابل بود
ولی هرجا رفتم گفتن اپل نیاز به هیچی نداره و همون بدنه اش بهترین کول پدشه
ولی این چیزی که گفتی خیلی جالب بود
قیمتشم خیلی خوب بوده
اگه شماره ی اونجارو لطف کنی ممنون می شم سینا جان
راستی هرچی گشتم هیچ کیف مناسب و باحالی ندیدم
اکثرا اندازه ی ساک مسافرتی خانواده بزرگ بودن و مک بوک حتما توشون لق و لوق می خوره
تا بگی لپ تاپت اپله قیمت هارو کلی می برن بالا
بهانشون اینه که اون همه پول به لپ تاپ دادی حالا 100 تومان واسه یه کیف چیزی نیست
والا شماره اش رو ندارم طبقه دوم پایتخت بودنقل قول:
نقش هم داره فقط 32 میده به جای 18 تومان:31:
در مورد کیف والا من یک کیف نازک برند سامسونات دارم (البته خوب ارزان نبود گران هم نبود 90 دادم پاش چند وقتی هم هست دارم)که فقط لب تاپ و شارژ و اینا توش جا میشه خواستی عکس هم میزام برات این رو میزارم داخل کیف خودم. زیاد دنبال کیف های گران و ... نرو چون هر چه کیف لب تاپ گران تر باشه و زرق و برق اش بیشتر باشه خدای نکرده امکان سرقت اش بیشتره طرف میگه حتما توش لب تاپ گرانی هست که این رو گذاشته توش کما براینکه هست اما خوب یک چیز ساده که خوب یک ذره استحکام شربه رو داشته باشه حالا هر چی باشه مهم نیست فقط 15 اینچی باشه زیاد مهم نیست چه برندی و چه مدلی.
اگر اونجا میشوند برای اپل میخوای گران میدند نگو برای اپل میخوام هر کیفی که 15 اینچی باشه مطمئن باش کارت رو راه میندازه
سلامنقل قول:
وزنش چقدر بود؟
وقتی از یخچال درش میاری بلافاصله باید استفاده کنی؟ (سرماش رو به مرور از دست میده؟) یا تا وقتی که زیر اپل نذاشتی و استفاده نکردی سرماشو نگه میداره؟
اگه مدل برقیش هم باشه که عالیه.
از اپل فروشی خریدی یا مغازه خاصی؟نقل قول:
قیمتش ؟
وقتی میزنی به پریز جرقه نمیزنه؟
اگه کسی یه همیچین چیزی دید یه ندایی به ما هم بده
یه سوال؟
چرا کابل ها وشارژرهای اپل اون قسمت مغناطیسی برجسته رو که رو کابل شارژرهای لپتاپ های دیگه وجود داره و امواج مغناطیسی رو جذب می کنه (تا به لپ تاپ و باتری اسیب نرسه ) نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وزن اش زیاد نبود . نه وقتی از بخچال در میاری تا ۴ الی ۶ ساعت بعد اش سرما رو تو خودش نگه میداری چه روش لب تاپ بزاری چه نزاری یخ خشک هست به همین خاطر هست .
نه مدل ایی ندیدم تو بازار که این مدلی باشه و به یو اس بی وصل بشه و منبع تغییه داشته باشه.! اما قطعا هست این مدل تو سایت های خارجی دیدم
نه مغازه اپل فروش نبود! لب تاپ های دیگه میفروخت که این مدل رو به عنوان اکسسوری داشت بعد که خریدم رفتیم یک سر نقش دیدم اونجا هم داره پرسیدم گفت ۳۲ تومان!!!! تازه همین امروز هم اوردند!!! و جایی هم ندیدند(به گفته نقش) در حالی که چند ماهی هست وارد بازار شده این نوع کول پد
[QUOTE=arash59b;6119121]یه سوال؟
چرا کابل ها وشارژرهای اپل اون قسمت مغناطیسی برجسته رو که رو کابل شارژرهای لپتاپ های دیگه وجود داره و امواج مغناطیسی رو جذب می کنه (تا به لپ تاپ و باتری اسیب نرسه ) نداره؟
من فعلا یه موس معمولی واسش گرفتم که تو محیط مک هم خیلی خوب جواب میده + به کاور که وقتی تو خونه هم جابه جاش می کنم خدای نکرده خط روش نیافته + یه کاور کیبرد واسه جولوگیری از نفوذ گردوخاک (که تو اهواز هم زیاده) (همشون هم شدن 18 تومن (البته به فیمت همکار))
از کیف لپتاپ قدیمیم(که خدا بیامورزتش) هم استفاده می کنم که از خوش شانسی من کاملا اندازشه
اینم یه عکس واسه سرگرمی از تفاوت نسل های دو لپتاپ امریکایی (Apple 2011 Vs Compaq 2003 )
به نظر من که اون طراحی 9 سال پیش هنوز هم نه فقط در برابر اپل بلکه لپ تاپای دیگه زیباتر و فشن تره.