من كه از حساب و كتاب اينا سر در نياوردم. مجموع کل استفاده ها (بایت) واسه من زده 2405376. در صورتي كه وقتي حسابم فعال شد 700 مگ ترافيك داشتم و الان 150 مگ ترافيك واسم مونده. يعني550 مگ استفاده كردم. حالا اون مجموع كل استفاده ها چيه؟؟؟
Printable View
من كه از حساب و كتاب اينا سر در نياوردم. مجموع کل استفاده ها (بایت) واسه من زده 2405376. در صورتي كه وقتي حسابم فعال شد 700 مگ ترافيك داشتم و الان 150 مگ ترافيك واسم مونده. يعني550 مگ استفاده كردم. حالا اون مجموع كل استفاده ها چيه؟؟؟
من امروز 70200 ریختم حساب 1500 هم موجودی داشتم ... الان زده موجودی 69000 !!!!!
این دیگه چجورشه؟
خوب من هم دیروز 20800 تومان ریختم به حساب اما موجودی حسابم رو که نگاه کردم 20000 زده بود، من که زنگ زدم پرسیدم طرف گفت که هر چه قدر که واریز کردی 4 درصد برای مالیات ارزش افزوده و اینا کم میشه، تو پست قبلیم من این مسئله رو گفته بودم. برای شما رو هم که حساب کردم همینطوری شده به نظرم.:20:نقل قول:
عجب... یعنی من الان باید 1200 دوباره بریزم تا اول ماه برام فعال بشه؟؟؟ مثلا نریزم حساب 6 ماه رو فعال نمیکنن؟نقل قول:
اه شورشو در اوردن یه چند تا سرویس متنوع نمیزارن
یه مقدار مالیات کم میشه درسته من برای تمدید 6 ماه 256 نامحدود 205 تومن شنبه ریختم بعد رفتم تو حسابم دیدم زده 197 تومن زنگ زدم گفت درسته همون 205 تومن واریز شده از طرف شما این مالیات اینا خورده بهش اینجوری نشون میشده من از شنبه پول ریختم میگن باید صبر کنی اول ماه جدید خود به خود خودش فعال میشه هیچیشون به آدم نرفته
بعد که پول رو ریختم متوجه شدم یه جا adsl ما رو ساپورت می کنه زنگ زدم گفتم بخوام پولمو پس بگیرم میشه گفت آره ولی معلوم نیست چقدرشو بهت میدن باید حسابتو کنسل کنیم شبکه خودش حساب میکنه باید چقدر بهتون برگردونده بشه منم ولش کردم گفتم اینا یه .... هستن ور میدارن نصف پولو میدن
سلام.
راست میگی تگزاس.نمیدونم چه حکمتیه وقتی چیزی رو میخوای نیست.وقتی نمیخوای خودش میاد در خونتو میزنه:13:
منم تو منطقمون ADSL ساپورتمون نمیکرد(هیچ شرکتی)بمحض خرید وایمکس، 4 تا شرکت فقط اس ام اس دادن که آقا بیا ما بهت ASDSL بدیم پر سرعت:10:
البته نه اینکه از وایمکس ناراضی باشم.ولی خب این حساب و کتاباشون و پشتیبانیشون، آدمو حسابی دمق میکنه!
دوستان اگه طول کابل شبکه ای که از مودم تا کامپیوتر رفته زیاد باشه تو کیفیت آنتن تاثیر میذاره؟من میخوام مودمو(W632) ببرم کنار پنجره تا آنتنش بهتر شه خودم اینور اتاقم!!!یه 7 متری سیم میخواد!!این افزایش طول سیم تو کیفت تاثیر میذاره؟
پس از این لحاظ که کم نشون میده، مشکلی نیست؟ لازم نیست دوباره پول بریزیم؟:20:نقل قول:
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنن
من یکشنبه 29 خرداد طرح شش ماهه 128 ( هر ماه سه گیگ ) رو ثبت نام کردم و دیروز پیامک اومد که منطقه شما مناسبه و پول رو واریز کنید .
می خواستم بدونم سه گیگ در ماه برای روزی سه چهار ساعت وب گردی مناسبه ؟
سرعت 128 جوابگو هست و سایت ها رو راحت باز می کنه ؟
من باید 96 تومن واریز کنم ( بابت مودم و هزینه شش ماه ) می خوام بدونم تا شش ماه دیگه ایرانسل پولی نمی گیره
و آخر این که از موقعی که پول واریز کنی چقدر طول می کشه که بیان وصل کنن
ممنون می شم جواب سوال هامو بدین
سلام.نقل قول:
بستگي داره چجوري وبگردي كني. اگه هي بخواي كليپ نگاه كني زود تموم ميشه. منم ماهي سه گيگ دارم. البته الان يه هفته اس كه سرويسم فعال شده و كلا 600 مگ استفاده كردم.
با 128 سرعت خوبه. من كه راضي ام. سايت ها خوب باز ميشه
اگه طرح 6 ماهه بگيري ديگه لازم نيست تا 6 ماه ديگه پول بدي. تو داري هزينه 6 ماه رو الان ميدي ديگه.
واسه من كلا مراحل ثبت نام تا وصل شدن سرويس 1/5 روز طول كشيد. شما هم اگه امروز پول بريزي سريع ميان وصل ميكنن. حداكثر يكي دو روز ديگه سرويست فعال ميشه
دوستان من 6ماهه ناحدود 512 دارم تو قسمت حساب که میری من بیش از یک روز تا پاین قرار داد وقت ندارم.من 286000 تومان (2853000 ریال در فسمت تعرفه زده ) 2روز پیش برا شارج مجدد 6ماهه 512 ریختم .میخوام بدونم مبلغی که باید بریزم همون مبلغی هست که تو سایت در قسمت تعرفه ها نوشته شده یا مالیات هم باید یهش اضافه بشه (دقیقا چه قدر باید به حساب میریختم ) ؟
اگر همون مبلغ هست من 2 روز پیش ریختم چرا نه sms برا من اومده و نه تو سایت تاریخ پایان دوره را تغیر داده؟فقط در قسمت رسید بانک زده من این مبلغ را به حساب ریختم.
خواهشن من را راهنمایی کنید چون نمیدونم فردا ابنترنت من قطع میشه یا مجددا شارجه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]