معلوم نیست با مدیری چی کار کردن که این طوری داره سریال رو سرهم بندی میکنه که فقط تموم بشه
قسمت 102 بدون تیتراژ و مخلفات فقط 19 دقیقه بود!!!!
Printable View
معلوم نیست با مدیری چی کار کردن که این طوری داره سریال رو سرهم بندی میکنه که فقط تموم بشه
قسمت 102 بدون تیتراژ و مخلفات فقط 19 دقیقه بود!!!!
شایدم نمی خواسته سزهم بندی بشه اینقدر سانسور کردند وقت نداشته که درست کنه قسمتهای حذفی رو بالاخره بودجه می خواد و وقت بازیگرا هم باید جور بشند دیگه. خلاصه اینکه فکر کنم آخرین کاری باشه که ازش می بینیم هر چند خیلی ها دلشون از این کار خوش نیست ولی مهران مدیری واقعا آدم با استعدادیه امیدوارم فضا براش جور شه که تو این افسردگی کلی ایرانی ها بتونه یه برنامه شاد بسازه.نقل قول:
والا تا اونجائی که من سابقهی آقای مدیری رو میدونم و تجربه کردم همیشه همینطور بوده. عالی شروع میکنه ولی آخر همهی کاراش همینطور لوث شده....کدوم نبوده؟
این مجموعه 34 به نظرم یه ذره خنده دار تر از قبلیا بود!(به خصوص قسمتی که نیما پرید رو سر اون گنده هه که بگیرنش! کوچولو؟اون بالا چی کار میکنی؟: دی)
ولی خوب کاملا واضحه ماست مالی کردنا و موندم که چه جوری میخواد تمومش کنه آخه آخرین سری ها هستن و هنوز هیچ ربطی به داستان اصلی نداره و چیزی نشده که بخواد یه پایان شکل بده هر پک یه داستان جدید!)
در کل سریال از قسمت 1 تا اینجا فقط دوجا خندیدم :
1. قسمت تلویزیون که بابا اتی بازی کرد .
2. قسمتی که نیما پرید رو سر اون دزده
مدیری توهین به شعور مردم رو به حد اعلاش رسونده
دو سری اخیرا رسماً کلاهبرداری بودن.
پس چرا سری 35 نمیاد؟
اقا مشخص شد کی میاد؟؟؟
سری 35 تموم میشه یا ادامه داره؟
هفته دیگه باید پیداش بشه...نقل قول: