دوستان این سرویس ما هم وصل شد. فقط میخوام ببینم الان کل اینترنت به فنا رفته یا فقط برای من اینطوریه؟! ویPان و فـیلترشکن همه تعطیل؟
Printable View
دوستان این سرویس ما هم وصل شد. فقط میخوام ببینم الان کل اینترنت به فنا رفته یا فقط برای من اینطوریه؟! ویPان و فـیلترشکن همه تعطیل؟
بله ، در راستای همون 75 برابر شدن سرعت اینترنته ! :31:نقل قول:
سلام چند روزه با پی سی مشکل دارم وباید از چیز شکن استفاده کنم :13:
برای شما هم اینطوریه
نه مشکل خاصی ندارم برادر
ولی زیاد صفر میکنه سرعت رو وسطه دانلود
دوباره باز امروز عصری سرعت افتضاح بود طوریکه من تو جیمیل نمیتونستم لاگین کنم اولش فکر کردم از داتکه ولی الان که تاپیک پارس ومخابرات رو دیدم متوجه شدم سرتاسری بوده
بله پیرو حرکت دوستانمون به سفارت هستش
آقا من الان چند شبه که بعد از ساعت یک دیگه رسماً اینترنتم قطع میشه. یکی نیست بگه ما مجانی نخوایم همون پولکیش باشه اما وصل باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم این پورت من بین 45 نفر شیر شده که اینطوری خفه میشه سر ساعت 1. الان هم دارم با gprs وبگردی میکنم. میبینی تو رو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به چه روزی افتادیم. پارس آنلاین هم همینطوری شد اومدم داتک. حالا از داتک به کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5 ساله adsl دارم. تو این 5 سال سرعت اینترنت هر روز داره بدتر میشه. اینا خیلی رو دارن دم از 75 برابر می زنن!!!
بله از همون روز شروع شد دوباره. حالا این وسط چه دخلی به ما داره خدا عالمه ! :31:نقل قول:
می فهمم چی میگی دوست عزیز ، متاسفانه خیلی از دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارن ، اکثر اونایی که اینترنت حجمی با دانلود شبانه رایگان دارن وضعشون همینه. چی بگم ...نقل قول:
از 5 سال پیش نامحدود میگرفتی به قیمته الان مفت میشد
دوباره پوکید داتک:34::32::weird: اینجور که به نظر میاد برا همه پوکیده...