ارزونترین مدل مودم adsl چیه و قیمتش چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ارزونترین مدل مودم adsl چیه و قیمتش چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره بعد از عهدی تونستیم مشکل رو برطرف کنیم!!! :13: مشکل اتصالی سیم داخل جعبه تقسیم به خاطر انگولک شدن بوسیله یه همسایه که نمی تونه آروم بشینه! همش باید انگشتشو توی هر سوراخی بکنه!!! :13: 4 روز بی تلفنی و 3 روز بی اینترنتی...نقل قول:
دست شما درد نکنه که بفکر ما بودی :46::27::11:
راستی، از مخابرات پرسیدم که چطور می شه که سیم اتصالی داشته باشه و من اینترنت داشته باشم؟ گفت که برای داشتن بوق باید هر دو رشته سیم پارالل وصل باشه، کافیه یکیش قطع بشه تا بوق بپره!!! :41: اما برای اینترنت نیازی به دو رشته سیم پارالل نیست، با یه رشته سیم هم کارتون راه می افته:46: به همین خاطر بود که ما بوق نداشتیم، ولی اینترنت داشتیم ( البته حدودا 1 روز و خرده ای :31: )
معمولا با تی پی لینک هم مشکلی ندارننقل قول:
اين مودم Asus Am 604 (و يا كلا مودم هاي Asus) براي همه شركتهاي ارائه دهنده ADSL كاربرد دارن؟ آيا شركتي هست كه نشه استفاده كرد؟
Tp-Link و D-Link چطور؟
ولی شنیدم به دی لینک گیر دادن
البته اگه بلد باشی مودم رو کانفیگ کنی با هیچ کدومشون مشکل نداری
نقل قول:
ارزونترین مدل مودم adsl چیه و قیمتش چنده ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4050543&postcount=3698
سلام
ببخشید یه سوال داشتم متاسفانه adsl ما رو پشتیبانی نمی کنه منم فردا پس فردا می خوام برم مخابرات یه خط برای اینترنت بگیرم که توی اینده که ADSL هم اومد بشه باهاش کار کرد در حال حاظر هم از Dial UP استفاده می کنم با سرعت 26 کیلو بایت
حالا از اساتید این تاپیک می خوام یه خط خوب به همراه قیمت برام معرفی کنه که هم ADSL و هم Dial UP روش جواب بده
سلام دوستان
من دیروز adsl خطم وصل شد و از موقعی که به اینترنت وصل شدم بعد از هر چند مگ استفاده از ترافیک ، به طور ناگهانی سند و ریسیو قطع میشه.البته دیسکانت نمی شم فقط دیگه سند و ریسیو ندارم و نمی تونم سایتی را باز کنم . برای اینکه مشکل بر طرف بشه باید دیسکانت بشم و بعد دوباره کانت بشم و دوباره بعد از حدود چند مگ استفاده از اینترنت این اتفاق تکرار میشه.
با کابل lan و usb هم امتحان کردم فرقی نکرد .از splitter هم استفاده نمی کنم
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
نقل قول:
مشکل همین جاست! باید از اسپلیتر استفاده کنی. نبود اسپلیتر کیفیت ارتباط رو به حد افتضاحی پایین می کشه... تا جایی که شاید ارتباط دچار قطعی هم بشه!
در اثر اتصالی سیمکشی تلفن، اسپلیتری که به تلفن بی سیم اتاق هال وصل کرده بودم سوخت!! اون رو مستقیم وصل کردم و اومدم توی نت دیدم به به...! سرعت دانلود از 50 کیلوبایت اومده روی 6 - 7 کیلوبایت می گرده :13:
حتما اسپلیتر نصب کن!! حتما!!!!!!!!!!
منظورتون قابل فهم نیست!!نقل قول:
از چه شرکتی اکانت گرفتی؟؟نقل قول:
سلام !نقل قول:
به نظر من اگه شما میخواهید یه سیستم Wireless داشت باشید یه مدل Belkin_n_wireless به خرید و با دارا دشتند دو تا انتن برای Wireless تو خونه خوب پوشش میده من که الان یه PC و دو تا لب تاپ دارم سرعتش هم خوبه.قیمتش رو هم نمیدونم که تو (IRAN) چنده !
26 کیلوبایت با دیال آپ دانلود می کنی ؟؟؟؟؟ کوفتت بشه :دی :دی :دینقل قول:
Dial UP استفاده می کنم با سرعت 26 کیلو بایت
خوب وایرلس بگیر خیال خودت و مخابرات رو راحت کن :دینقل قول:
ببخشید یه سوال داشتم متاسفانه adsl ما رو پشتیبانی نمی کنه منم فردا پس فردا می خوام برم مخابرات یه خط برای اینترنت بگیرم که توی اینده که ADSL هم اومد بشه باهاش کار کرد