آیا راهی هست که نرم افزار ۳۲ بیتی رو اوبونتو ۶۴ بیتی نصب کنم؟
Printable View
آیا راهی هست که نرم افزار ۳۲ بیتی رو اوبونتو ۶۴ بیتی نصب کنم؟
در شرایط عادی مشکلی برای نصب نرم افزارهای 32 بیتی روی سیستم های 64 بیتی ندارند شما فقط نیاز هست لایب های مورد نیاز رو نصب کنید:نقل قول:
و البته راه یکم سخت ترش و البته در نگاهی آسون ترش استفاده از DebootstrapChroot هستش:نقل قول:
Installation of 32-bit compatibility libraries (ia32-libs)
کد:https://help.ubuntu.com/community/DebootstrapChroot
سلام به دوستان لینوکسی عزیز
راستش من میخوام به جمع لینوکس باز ها بپیوندم
حالا یه چند تا سوال دارم که ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
من فایل اوبونتو 10.10 رو با حجم 693 MB از سایتدانلود کردمکد:www.ubuntu.com
خوب حالا باید این فایل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی این فایل ایزو رو با برنامه های مثل PowerISO بر روی CD رایت کنم
و بعد با CD بیام بالا و اوبونتو رو نصب کنم؟
حالا این روشی که گفتم درست هست و باید به همین روش عمل کنم یا نه ؟!
و این که مثلا قبل از نصب به چه نکته های باید توجه کنم؟!
اینم بگم که من روی درایو C ویندوز XP نصب میکنم بعد روی درایو D ویندوز 7 و بعد درایو E رو هم برای لینوکس انتخاب کردم
و این که درایو من که مثلا 20 گیگ حجمش هست و فرمتش NTFS روی این درایو میتونم اوبونتو رو نصب کنم !!!
و کلا آموزش نصب اوبونتو 10.10. وجود داره؟
سلام . خوش اومدی:11:نقل قول:
بله دوست عزیز همینطوره که گفتی.
اون 20 گیگ رو که موقع نصب پارتیشن بندی و فرمت میکنی.پارتیشن بندیش هم بهتره اینطور باشه:نقل قول:
این که درایو من که مثلا 20 گیگ حجمش هست و فرمتش NTFS روی این درایو میتونم اوبونتو رو نصب کنم !!!
و کلا آموزش نصب اوبونتو 10.10. وجود داره؟
8 گیگ برای Root و 10 گیگ برای Home و 2 گیگ هم برای Swap در نظر بگیر.
آموزش نصبش هم اینجاست:
کد:http://news.softpedia.com/news/Installing-Ubuntu-10-10-160966.shtml
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون :11:نقل قول:
راستش من فقط یک بار با برنامه VirtualBox با اوبونتو کار کردم و تا حالا لینوکس رو نصب نکردم
فقط من چون تازه کار هستم متوجه این جمله تون نشدم
8 گیگ برای Root و 10 گیگ برای Home و 2 گیگ هم برای Swap در نظر بگیر.
اینای که گفتید یعنی چی ؟!! :blush:
ممنون میشم بنده رو یه راهنمایی کنید
مرسی:11:
لینوکس یک ساختار درختی داره که شامل چند تا شاخه است. از روت شروع میشه و باز میشه به شاخه هایی مثل home,boot,usr و ... که میشه بعضی از اینها رو جداگونه روی یک پارتیشن در نظر گرفت.نقل قول:
میتونی عکس زیر رو ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
root که محل نصب شدن خود سیستم عامل هست.
home هم برای ذخیره ی اطلاعات و تنظیمات کاربر هست.
swap هم یه چیزی مثل Virtual Memory توی ویندوز هست.
حالا موقع نصب باید اون پارتیشن 20 گیگت رو به اینها تقسیم کنی.
پیشنهاد میشه قبل از نصب واقعی، روی VirtualBox یک بار نصبش کنی.
سوال داشتی همینجا بچرس.
آقای مهدی فتاحی نسخه نهایی توزیع AriOS 2.0 رو منتشر کردند. این توزیع مبتنی بر اوبونتو ۱۰.۱۰ هست و در دو نسخه ی International و Iranian منتشر شده. این توزیع بسیار کامل و ایده آل مخصوصا برای کاربران تازه کار است و یکی از بهترین ریمسترهای اوبونتو مخصوصا برای کاربران فارسی زبان هست که تاحالا منتشر شده.نرم افزارهای بسیار زیاد و کاملی در تمام زمینه ها بصورت پیش فرض همراه با این توزیع نصب میشه. امکان نصب آفلاین درایورهای کارت گرافیک وجود داره. بهینه سازی ها و رفع ایرادات زیادی نسبت به نسخه ی پیش فرض اوبونتو ۱۰.۱۰ در این توزیع انجام شده. برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود این توزیع به لینک های زیر مراجعه کنید:
مرور کاملی از این توزیع رو میتونید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید.کد:http://mehdi.wordpress.com/2010/12/26/arios-2-0-released
http://sourceforge.net/projects/arios/files/2.0/x86
دوستان سلام
من goldendict رو نصب کردم ولی نه تو منو میاد نه تو سرچ پیداش میکنم چه جوری بیارمش؟؟؟) فقط از طریق خط فرمان میاد ..
اوبونتو ۱۰.۱۰ دارم
ممنون
کسی در مورد ورژن "نت بوک" اوبونتو اطلاعی داره؟ چه فرقی با ورژن دسکتاپش داره؟ به جز قیافش البته....
یه کم که تو سایتش خوندم باید سبک تر باشه ولی میخوام بدونم چیزی کم نداره؟
یا اینکه توانایی اجرا کردن برنامهاش با ورژن دسکتاپ فرقی نداره؟
خیلی فرقی با اوبونتو نداره و از پوسته unity استفاده میشه ولی خیلی سریع تر بوت میشه و محیط سریع و سبکی هم دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]