نقل قول:
من از پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 استفاده کردم . که فکر کنم خيلي ها ازش استفاده مي کنن . کاملا طبق دستورش کار کردم . اما باز لباسها سياهه:13:
اگه از پچ بهتر و کاملتري اسنفاده مي کنين ممنون ميشم لينک شو بدين.
Printable View
نقل قول:
من از پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 استفاده کردم . که فکر کنم خيلي ها ازش استفاده مي کنن . کاملا طبق دستورش کار کردم . اما باز لباسها سياهه:13:
اگه از پچ بهتر و کاملتري اسنفاده مي کنين ممنون ميشم لينک شو بدين.
برنامه ای برای Relink کردن فیس بازیکنان (مثلا زیدان) وجود دارد.
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز اصلا احتیاجی به معذرت خواهی شما نبود :11: من حرف شما رو قبول دارم بازی واقعی تر شده اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم من خودم وقتی فیفا 09 رو نصب کردم بعد چند ساعت بازی پاکش کردم و منتظر PES 09 بودم اما با این گیم پلی خودم وقتی ته BAL رو در بیارم بی خیالش می شم اما سری PES 06 رو هنوز که هنوزه می تونم بازی کنم و ازش لذت ببرم به خاطر جذابیت گیم پلیش :20:
تو دنیا، کونامی رو برایه بازی های بزرگ MGS ، PES ، SH می شناسن :40: و هر کدومشون الگویی برایه سبک های خودشون شدن مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود :46:
حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
موفق باشید :10:
هر جایی که دلت میخواهد کپیش بکن فقط باید موقع اجرا بازی این برنامه رو هم اجرا بکنینقل قول:
کار باهاش سادست اول تراینر رو اجرا بکن برو تو بازی بعد سیوت رو لود بکن بعد آلت تب بزن از بازی بیا بیرون این گذینه رو یک بار بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برو قسمتی که مقدار Point رو عوض میکریدی هر کدوم از قدرتها رو یک بار انتخاب بکنی میشه این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هر بازی تند تند قوی میشی
:18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
فکر نکنم ها من خودم ویروش کش کاسپر اسکای استفاده میکنم هر 3 -4 روز هم یکبار آبدیت میکنم
آقا چجوری مشکل من حل میشه هر کاری میکنم نمیشه online بازی کنم اگه کسی راه حلش رو بلده لطفا کمک کنه ....
باید نسخه اصلی بازی رو داشته باشی یعنی با کرک اجرا نشده باشه و بعدش کونامی برات یه اکانت برای لوگین شدننقل قول:
بهت بده توی ایران محاله چون همه نسخه ها تقلبی و کرک شده هستند
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــام
تو مستر لیگ دارم می رو d1
تو فصل نقل و انتقالم
بهترین بازیکنمو می خوام تمدید کنم قرار دادشو
نمی شه
یعنی انگار همچین کسی نیست
سرچ هم می کنم اسمش نیست
چی کار کنـــــــــم ؟
سلامنقل قول:
من از همین پچ استفاده میکنم مشکلی ندارم!
بهترین پچ که برای bundesliga ارائه شده
نقل قول:
کد:http://forum.pro-evolution-soccer.ir/showthread.php?tid=124
اين كرك مشكل منم حل ميكنه ؟ وقتي تو كاپ يا جام باشگاه هاي اروپا به دور حذفي صعود ميكنم ، بازي قاتي ميكنه و دكمه ها كار نميكنه ! :41:نقل قول: