نگران نباش.اگر همون موقع بعد از عوض کردن پسوردت خواستی وارد بشی طبیعیه که قبول نکنه.این جوری میشه.باید بزاری مدتی سپری بشه و بعدش بخوای وارد بشی.اولش هرچند بار هم که پس جدیدت رو بزنی قبول نمیکنه.نقل قول:
Printable View
نگران نباش.اگر همون موقع بعد از عوض کردن پسوردت خواستی وارد بشی طبیعیه که قبول نکنه.این جوری میشه.باید بزاری مدتی سپری بشه و بعدش بخوای وارد بشی.اولش هرچند بار هم که پس جدیدت رو بزنی قبول نمیکنه.نقل قول:
الان 3 روزه
پس من بايد به كي بگم ؟؟؟ كي ميتونه كمكم كنه؟
با درود.
دوست من به آدرسی که گفته بودید رفتم ولی چیزی نبود.
اگه لطف کنید برام بزارید یک دنیا ممنون می شم.:10:
سلام دوسته من.اره الان دیگه هر کس تازگی پسورد ایدی عوض میکنه این بلا سرش مییاد مخصوصا اگر alti باشه.شما اگر پسوردتو که جدید گذاشتی یادته بیا این برنامه رو دانلود کن.بعد باهاش بگیر پسورد جدیدی که زدی رو وارد کن و یه پسورد جدید هم بزار تو خوده برنامه متوجه میشی.شاید بتونی از این راه درستش کنی. پسورده قدیمیتم یه امتحان بکن.جوابشو بگو بهمنقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/40764852530134/
میشه راهنمایی کنید چطور اطلاعات ثبت نام رو عوض کنم تا در صورت بروز مشکل بتونم پسورد رو برگردونم؟
خوب اینم برای شما:38:نقل قول:
کار باهاش سادست.اگر سر در نیاوردی بگو بگم چطوریه. البته این برنامه مشخصاتتو نشون میده که قبلا باهاش ایدی رو درست کردی که هک شدی راحت درستش کنی بازکد:http://www.zshare.net/download/4078276cc45738
سلام دوستان
من یه سوال داشتم فقط لطفا فوری جواب بدین
من یه دوست دارم تو آمریکاست و میخوام با یاهو مسنجر بهش اس ام اس بفرستم یعنی من با مسنجر بفرستمو اون با موبایل دریافت کنه. این کارو با موفقیتم انجام دادم. سوالم اینه که هزینه فرستادن و دریافت اس ام اس به شکلی که توضیح دادم برای من چقدره؟ لطفا بگین که از جوابی که میدید مطمئنید یا نه فقط حدس میزنید.
با تشکر
هیچ هزینه ای نداره.....نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی شما مطمئنید؟:11:نقل قول:
اون چند تا نقطه ی آخر جمله نشونه ی شک بود یا تعجب از سوال من؟
کسی تو مخابرات آشنا نداره بپرسه؟
آخه واسم خیلی مهمه. یدفعه من ده تا پیام نفرستم سر ماه مجبور بشم کلیه هامو بفروشم پول تلفنو بدم!!:31:
خواهشا درصد اطمینانتونم بگید. همینجوری جواب ندیدو اگه اطلاع کامل دارید جواب بدین چون واسم مهمه.
ممنون
راستی خودش میگفت دریافت پیام برای اون ده سنت آب خورده!
yahoo messenger میگه خودش هزینه ای دریافت نمیکنه ولی شرکتهای واسطه شاید هزینه دریافت کنن. یعنی همون مخابرات خودمون!!!
آره...فک نکنم هزینه ای داشته باشه مخابرات ما و چه به این کارا حالا دوستای دیگه هم یه نظری بدن اگه اطلاع دارننقل قول: