آقا اينطور كه من فهميدم سايت opda فعلاً cer و key نميده حالا من از كجا بايد اينا رو بگيرم كه بتونم برنامه هامو ساين كنم . مرسينقل قول:
Printable View
آقا اينطور كه من فهميدم سايت opda فعلاً cer و key نميده حالا من از كجا بايد اينا رو بگيرم كه بتونم برنامه هامو ساين كنم . مرسينقل قول:
15 هزار تومن ؟؟؟؟ :41:نقل قول:
مگه میخواد برات برنامه بنویسه که انقدر می گیره ... 4 روز صبر کنی certicate آماده شه بهتره ...
يعني من بايد منتظر بشم كه ورژن جديد هك براي اين ورژن از گوشي من بياد . ورژن گوشي من 31.0.016 ??? tnx
:دی ، بچه ها جواب اینو کسی بلد نیست ؟نقل قول:
یه سوال ، من گوشیمو یه 20 روزی داده بودم دست یکی ، کانتکتاشو زیاد کرد حدود 300 ، ازون موقع این قسمت voice comm. گوشی از کار افتاده ، یعنی وقتی صحبت میکنم ، گوشی بعد از 10 ثانیه ریست میشه ، کانتکتاشو پاک کردم شد حدود 60 تا ولی بازم ریست میشه ، راهی نداره که بدون مستر ریست این ویس کام ها رو ریست کنیم ؟
سلام: وقتی تو شب عکس میگیره چشمهای طرف بدجوری قرمز میوفته, چکار باید کرد؟
من گوشیمو سه چهار روز که گرفتم از اولش آپدیت بود ورژنشم 31 , راحتم هکش کردمنقل قول:
باید یه مقدار با تنظیماتش ور برید فلاشو بذارید رو حالت کاهش قرمزی چشم و مود رو برای عکاسی در شب تنظیم کنید.نقل قول:
به خاطر red-eye هستش که رنگ چشم ها قرمز می افته با ید از تو قسمت فلاش گزینه automatic را انتخاب کنید..نقل قول:
دوست عزيز ميشه بگي با چه برنامه اي و گوشي من هنگام نصب برنامه هاي هك پيغام unable to install.component is built in رو نشون ميدهنقل قول:
سلام
لطفا یکی جواب منو بده
بعد از یه سال سختی دیروز کنکور را دادم
حالا می خوام گوشی بگیرم
بعد از اینکه اکثر همین تاپیک ها رو خوندم الان بین
n78
n82
5800
تردید دارم
ان 82 که فقط از لحاظ دوربین از 78 سره می خوام ببینم برتری دیگه ای هم داره که 50 هزار گرون تره ؟ حتی باتریش هم 1050 هست ولی 78 1200