6950 فکر کنم دیسکانتینیو شده باشه.ولی کلا من تفاوتی بین پخش های پایونیر از لحاظ کیفیت صدا ندیدم.:13:نقل قول:
6950 فکر کنم دیسکانتینیو شده باشه.ولی کلا من تفاوتی بین پخش های پایونیر از لحاظ کیفیت صدا ندیدم.:13:نقل قول:
این سری از پخش ها تا جایی که میدونم از نظر جنس صدا با هم فرقی ندارننقل قول:
از نظر کیفیت ساخت هم از یه مقدار کیفیت برخوردارن تقریبا
فقط بر میگرده به امکاناتی که دارن مثله اکولایزر که چقدر بشه رنج فرکانسی موزیک رو تغییر داد :46:
سلام
باند کدنس 710hdi خوبه؟
مرسی از جوابت ولی ببیم مثلا 2تا باند داریم از 2تا برند متفاوت هر 2 تا هم فرضا 100 وات rms هستند ولی کیفیت و قدرتشون فرق داره دیگه این ماجرا در مورد امپ ها هم صادقه یا فقط وظیفه امپ تامین فرکانس واسه بانده ؟ اگه من یه امپ کنوود 60-70 تومنی بگیرم با یه امپ 200 تومنی مثلا الپاین فرقی نداره ؟ ( فرض کن هر 2 تا امپ 100 وات بدن رو 2 اوهم ) تفاوتشون توی تنظیمات هرفه ای تره یا چیزه دیگست ؟ :27: ( نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه )نقل قول:
سلام
دوستان من دیروز همراه دوستم رفته بودیم یه مغازه که دوستم ساب بگیره و همین که تو مغازه چرخ میزدم چشم به یه کامپوننت افتاد از مارک ساند استریم که پرسیدم چنده گفت 80 تومن و آورد پایین بازش کرد نگاه کردم ظاهرش که خوب به نظر میومد و پشتش هم نگاه کردم زده بود 150 وات که فروشنده میگفت 150 وات واقعی هست و قیمتش هم که گفتم همون 80 میداد البته چونه نزدم و شاید کمتر هم میداد , مدلش رو نتونستم بردارم ,
دوستان ارزونترین کامپ ساند استریم چند قیمت داره؟ کلا کامپهای ساند استریم چه طورن به نسبت کنوود و ...؟ این کامپ خوبه بگیرم با این قیمت؟ البته توی شهر ما اصلا کسی کامپ نمیبنده و این کامپ که دیدم هم فکر کنم فقط همون یکی رو داشت که یه خورده قدیمی هم بود از رنگ و رو کارتونش معلوم بود . به نظرتون بخرم یا نه؟
خوبه ولی کلا کدنس خیلی قیمتاش بالا هست و با اینکه اولش خیلی صدا داره ولی بعد از 1 سال افت صدا میدن.(نمیدونم شاید مدله خاصیش اینجوری بوده)نقل قول:
خوب مطمئنا آلپاین یه جیزه دیگست چون تنظیمات خیلی بهتری داره ولی من بودم برای باند ازش استفاده نمیکردم.برای کامپ خیلی خوبن!نقل قول:
اینجوری نمیشه نظر داد.حتما باید صداشو جایی بشنوی تا ببینی خوبه یا نه!نقل قول:
امروز عصری بالاخره باندارو خریدمp693 واسم 140 اب خورد فردا میرسه دستم
سعید جان از همین الان گفته باشم اگه باندا خوب نباشه میام کلتو میکنم
سلام به همگی.
من دزدگیر easy car 5300 دارم. یه نفر بهش ور رفت . حالا از کار افتاده. یعنی کلیداش کار خاصی انجام نمیده. با قفل مرکزی قفل و باز میکنم. کمکککککککککککککککک کنییییییییییییییییید:41:
آقا سعید مثله اینکه 963 خریده بودن:31:نقل قول:
سلام شرمنده ها ولی در این حد میدونم یه جواب فنی کامل مخوام :41:نقل قول:
سلام عزیزم :10: نگران نباش باند خفنیه پشیمون نمیشی به نظر من تو این قیمت میارزه رفیق :27:نقل قول:
از کجا خریدی باندو ؟ بفیه سیستمو داری یا میخوای بخری ؟
اشتباه لپی بود :5:نقل قول: