نه! حداقل براي من اينجوري نبود :13:
---------------------------
يك لباس براي خانم ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه! حداقل براي من اينجوري نبود :13:
---------------------------
يك لباس براي خانم ها :
دستگلت درد نکنه مگی جون پیداشون کردم ...نقل قول:
آره قبلا جاش اونجا بود اما الآن ميره اينجا :
My Documents\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N001\Storytelling
برای من تو پوشه ی N003 بود !
ببین امیر داشتی سر عکسامو به باد میدادیااا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تمام عكساتو پاك كن و عكس بگير.
خوب شد مگی زود به دادم رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسی که گفتم ...
حتما سومين شهري بوده كه ساختي :46:نقل قول:
دستگلت درد نکنه مگی جون پیداشون کردم ...
برای من تو پوشه ی N003 بود !
---------------------
حالا كه داريد از خانواده هاتون عكس ميزاريد منم يك چند تايي ميزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ...نمیدونستم معنیش اینه !!نقل قول:
چه عکسایه خوشگلی گذاشتی مال زندگیه آپارتمانیه نه ؟ در اون عکس اولیه چه اتفاقی افتاده ؟!!! نور بارون شده چرا ؟!!
اینم یه عکس دیگه
آرهنقل قول:
هيچي جادو كردم آسمون نوراني شد :31:
راستی مگی یه سوال دارم ازت ...
من قبلا" تمام پک ها رو ریخته بودم ... سیو بازیم رو نگه داشتم ...یعنی تمام اطلاعات پوشه ی EA Games
حالا که دوباره سیمز رو ریختم ... نمی خوام که اون پک ها رو بریزم ... میتونم با سیو قبلیم وارد بازی بشما ولی یه صفحه میادو میگه که این پک ها رو نریختی ...
نمیشه یه کاری کرد که نفهمه من اون پک ها رو داشتم و اون صفحه ها دیگه نیاد ؟!!!
مگی جان شما لباس females رو بزار ومن لباسmalesرو:10::40::40::40:فقط باید بهم یاد بدی چطور لینک دانلود مستقیم بزارم.
این اولین لباس مردها::8:
خیلی جالبه که سیمز جزو بازیهای مممنوعه وزارت ارشاد شده . فکر کنم چند وقت دیگه کل بازیها ممنوع بشه .
خوب نه نميشه ، مخصوصا اگر توي اون سيوت از پك ها استفاده كرده باشينقل قول:
البته مال من وقتي اينجوري ميشد وسايلي رو كه مربوط با پك ها بود آبي ميشدن :27::31:
اگر منظورتون پيوست كردن فايله ، فقط همكارها و مديرا ميتونن پيوست كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنوع ميشه اما توي مغازه ها پره !نقل قول:
اكي......ولي مال من وقتي پر شده بود نميريختش.بعدش عكساشو از اونجا پاكيدم و اونجا دوباره اومد هر عكسي ميگرفتم...ولي ما حرفي نداريم...اكي..........:19:نقل قول:
ممنون...نقل قول:
مگی جان شما لباس females رو بزار ومن لباسmalesرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باید بهم یاد بدی چطور لینک دانلود مستقیم بزارم.
این اولین لباس مردها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي به قول مگي جان فقط لينك رو ميتونن مديران و همكارا بدن........
جالب بود عكسا...ما هم بعد از عمري ميريم و بازي كنيم......و البته عكس بذاريم....:20:نقل قول:
aroosak kooki
عكساي شما هم كه خيلييييي جالب بود..اي بابا ما كه آخرش معلوم نشد از كدوم جادوگرا هستيم..اينور يا اونوري:دينقل قول:
maggy_p