سلام
دوستان چراغ هارد من همش روشنه.چند روزه اینجوری شده.با hard inspector هم چک کردم مشکل نداشت.وینوز 7 و هارد مکستور.
برنامه ای هم باز نیست یا در حال اجرا نیست.بطور مثال حتی وقتی که cpu زیر 5 % استفاده میشه.
میترسم بسوزه.
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
سلام
دوستان چراغ هارد من همش روشنه.چند روزه اینجوری شده.با hard inspector هم چک کردم مشکل نداشت.وینوز 7 و هارد مکستور.
برنامه ای هم باز نیست یا در حال اجرا نیست.بطور مثال حتی وقتی که cpu زیر 5 % استفاده میشه.
میترسم بسوزه.
لطفا راهنمایی کنید
اقا جون عزیزت این سوال ما رو بذار اینجا که ما جوابش رو بگیریم
سلام مجدد
با جابجایی پورت ساتا cd rom مشکل حل شد !
سلام دوستان
من یه هارد توشیبا 320 گیگ داشتم ، اشتباهی در حالتی که کامپیوتر روشن بود و کابل IDE هم بهش وصل بود ، برقش رو به صورت برعکس بهش زدم و یه IC از بورد پشت هارد سوخت و کلا هارد دیگه کار نکرد.
تمام زار و رندگی و عکس و ... همه چیزم توش بود!
بردمش پایتخت گفتن باید یه دونه هارد عین همین پیدا کنی و بورد اونو وصل کنی به این یکی ، ولی امکان نداره تو ایران لنگه این رو پیدا کنی چون مال چند سال پیشه و اله و بله و خلاصه نمیشه ... !
منم شماره پارت نامبرش رو سرچ کردم و خودم از امریکا یه دونه لنگه اش رو آنلاین خریدم و یه هفته پیش آوردم ایران
(همه مشخصاتش هم دقیـــــــقا عین مشخصات هارد خرابه هستش)
تا رسیدم ایران بورد جفتشون رو باز کردم و با همدیگه عوض کردم
حالا ویندوز کلا هیچ کدوم رو (با بورد جدیده) نمیشناسه! البته نکته جالب اینه که تو DEVICE MANAGER هارد جدیده رو به اسم TOSHIBA شناسایی می کنه و وقتی CALCULATE رو میزنی حجمش رو هم همون 320 گیگ شناسایی می کنه ، اما هارد قدیمیه رو کلا اسمش رو هم شناسایی نمی کنه!!!! درایو رو هم که اصلا نشون نمیده تو My Computer! با اینکه هر دو صداش و اینا مثل همه و به نظر نمیاد از تو ایرادی پیدا کرده باشه!
حالا موندم چرا همین جدیده رو شناسایی نمی کنه؟؟؟؟؟ اینو که دیگه فقط بورد پشتش رو باز کزدم و بستم دوباره!!! کاریش نکردم!!!! ):
واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم تو رو خدا یکی به دادم برسه ):
خواهشا دوستان یک کمکی کنید لطفا ):
ممنون
- میثم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
دوست عزیز در ابتدا باید متذکر بشم که تاپیکهای کهنه رو بالا نیارین که در چندین مورد دیده شده.
دوم اینکه اگر نظری برای کمک ندارین از دادن پستهایی تبلیغاتی و فاقد بار علمی جدا خودداری کنید.
سایتهایی هم که معرفی کردین برای مشکلات دوستان هیچ کارایی نداره.
امیدوارم مدیران این بخش بیشتر توجه کنن!!!
اولین علت رو باید به آسیب دیدگی در هد هارد دیسک دونت.نقل قول:
علت بعد از موتور هارد یا اسیب پایه هد هستش که میتونه به شدت در مدت زمانی کوتاه هارد رو از بین ببره.
مورد بعد هم میتونه از سوختگی فراوان سکتورها و چرخیدن بی مورد هد و فعالیت بیش از حد اون باشه.
دو مورد اول باعث صدای بسیار زیاد و کاهش سرعت چشمگیر هارد میشه.
موارد دیگه ای هم هست که اشاره به اونها در این مقال نمیگنجه!
برای تست صحت و سلامن هارد از نرم افزار زیر استفاده کنی:
Hard Drive Inspector
لینک دانلود:
کد:http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Hard-Drive-Inspector.shtml
سلام.نقل قول:
دوست عزیز سوالهای پرسیده در اسرع وقت پاسخ داده میشه. دیر و زود داره. ولی سوخت و سوز نداره!
در ابتدا سیستم رو با یک آنتی ویروس به روز و قدرتمند اسکن کنید. حافظه بوت رو هم به اسکن اضافه کنید.
بعد از این کار اگز باز هم شاهد فعالیت بی مورد هارد بودین، هارد رو به طور کامل با یک نرم افزار مطمئن دفرگ
کنید(از نرم افزار ویندوز استفاده نکنید!).
سلام میثم جان.نقل قول:
شما هاردی رو که بردش رو با هارد نو عوض کردی رو به سیستم میزدی حجم و مدل رو نشون میداد؟؟؟
هارد سالم رو روی سیستم قبل از تعویض برد تست کردین؟؟؟
سلام
یکی از درایوهام رو پس از این که در دیسک منیجمنت ویندوز پاک کردم دیگه مجدد ایجاد نمیشه
و پیغام خطا میده اگر کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر
عجب فعالیتی دارین!!!:13: