سلام به همه ی دوستان .
من یه مشکلی دارم اونم اینه که من یه فایلیو encrypt کردم ولی بعد یادم رفت اونو به حالت اولش برگردونم حالا ویندوز عوض کردم ولی دیگه نمی تونم این فایلو باز کنم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چه جوری بازش کنم .
Printable View
سلام به همه ی دوستان .
من یه مشکلی دارم اونم اینه که من یه فایلیو encrypt کردم ولی بعد یادم رفت اونو به حالت اولش برگردونم حالا ویندوز عوض کردم ولی دیگه نمی تونم این فایلو باز کنم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چه جوری بازش کنم .
با سلام
یه مدتی هست که میخوام وارد Msconfig کامپیوترم بشوم ولی با پیام (این قسمت توسط ادمین غیرفعال شده) روبرو میشم راهی برای باز کردن Msconfig هست یا از جای دیگه ای میشه وارد شد
با تشکر
دوست عزیز دیگه راهی برای برگشت نیست:41:نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی من شنیدم که میشه حالا چه جوری خدا عالمه !!!!!!!نقل قول:
نقل قول:این اخطار مربوط به ویندوز xp نمیشه.نقل قول:
به یاد داشته باشید که در ویندوز xp اگر هم پسورد بذارید باز هم میتونید باز کنید.
ولی در ویندوز ویستا و seven ، اگر هم پسورد نداشته باشه بازهم نمیشه بازش کرد.
شما با چه برنامه ای این عمل رو انجام دادید؟نقل قول:
چطور Encrypt اش کردید؟
اگر دقیق توضیح بدید، راهی میشه پیدا کرد براش.
دوست عزیز، سیستم تون بدجوری ویروسیه.نقل قول:
و به احتمال قوی، آلوده به ویروس Win32.Sality.aa هست. (ببینید ریجستری هم بسته شده؟)
از بین بردن این ویروس کار نسبتا سختیه.
برای پاک کردنش به پست زیر مراجعه کنید.
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3916845&postcount=3107
سلام وحید جان !نقل قول:
این اخطار مربوط به ویندوز xp نمیشه.
به یاد داشته باشید که در ویندوز xp اگر هم پسورد بذارید باز هم میتونید باز کنید.
ولی در ویندوز ویستا و seven ، اگر هم پسورد نداشته باشه بازهم نمیشه بازش کرد.
ولی من ویندوز xp دارم !
تا اونجایی که میدونم اگه فرمتش ntfs باشه و رمز عبور داشته باشیم تحت هیچ شرایطی نمیشه بازش کرد
مگه اینکه بچه های ایرانی یه راهی پیدا کنند ! :31:
از برنامه ی خاصی استفاده نکردم از طریق خود ویندوز این کارو کردم روی فایل کلیک راست کردم دکمه ی advanced رو زدم بعد encrypt contents to secure data رو انتخاب کردم .
سلام دوستان سیستم من دایم این اخطار رو بهم میده میشه بگین مشکل از کجاست...........
window_system error
there is an ip address confilct with another system on the network
فعلا راهي براي اين كار پيدا نشده .نقل قول:
سلام به همه دوستان
این سوال من رو که تو پست 3715 مطرح کردم نمیتونه جواب بده
دوباره می پرسم
چجوری میشه پس ذخیره شده در IE رو بازیابی کرد منظورم اینه که تو سایتی که عضو شدیم و پسش فراموش شده حالا چجوری میشه اونو دوباره دید؟
لطفا نگید که برم و forgotten password رو بزنم چون مثل این که سایت مشکل داره و جواب نمیده
میخوام اون پسوردی که توی IE سیو شده رو ببینم ممنون