در انجمنهای پیسیورلد امکان لینک فعال (چیزی که شما میخواید) برای کاربران عادی وجود نداره :)نقل قول:
Printable View
در انجمنهای پیسیورلد امکان لینک فعال (چیزی که شما میخواید) برای کاربران عادی وجود نداره :)نقل قول:
ممنون از جواب دوست عزيز ...نقل قول:
خب چرا؟
يعني اين امكان فقط برای مديران و يا همكاران انجمن هست؟
و آيا امكانش هست كه من پستمو بنويسم و بدم مديران و يا همكاران ارسال كنند ؟ در اين صورت چي ؟
حالا چه اصراریه؟ خب لینک غیر مستقیم قرار بده مثل این:نقل قول:
و آيا امكانش هست كه من پستمو بنويسم و بدم مديران و يا همكاران ارسال كنند ؟ در اين صورت چي ؟
ببخشید که تاپیک خودمو اینجا تبلیغ کردم. کسی جوابشو نمیده....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506156
امکانش فقط برای گروه کاربری " کاربر حرفه ای " و بالاتر هست !نقل قول:
فقط در صورتی که پست خیلی مهم باشه ، مثلا شامل لیست تاپیک های موجود در یک انجمن یا شبیه این باشه مدیرا پست رو ویرایش میکنن که لینک ها بصورت فعال در بیاد .
خب يعني با اين حساب خود من بعد از كاربر حرفه اي شدن مي تونم اينكارو انجام بدم و در پست خودم لينك فعال كنم؟نقل قول:
و حالا چي؟ مي تونم به يكي از مديران پستمو بفرستم و يا صبر كنم تا رانكم به كاربر حرفه اي ارتقا پيدا كنه؟
و همچنين ممنون از پاسخ
بله وقتی کاربر حرفه ای شدین میتونین خودتون لینک فعال بزارین ... گفتم که بستگی داره چه پستی باشه و مدیر اون بخش چی تشخیص بده . کاربر حرفه ای شدن و ... هم زیاد آسون نیست ، وقت و تلاش فراوان میطلبه !!نقل قول:
عجب!نقل قول:
پس ره فراوان بايد رفت !
پست راجع به بازيهای رايگان از يه پلاتفرم ديجيتال هست . مضمون تايپيك كاملا مفيد هست . يعني من مي خوام در پست خودم تعداد ي عنوان بازي كه براي نصب راحتتر در كلاينت نياز به كليك مستقيم دارن رو قرار بدم . و كاربر فقط نياز به كليك روي متن Hyper Link شده داره . و لينك ديگري هم منتهي ميشه به صفحه اصلي بازي . همين و بس ...
خب پس با احتساب اين شرايط من چكار بايد بكنم ؟ با مدير بخش مربوطه تماس بگيرم ؟
می تونین با مدیر بخش هماهنگ کنین...نقل قول:
خب پس با احتساب اين شرايط من چكار بايد بكنم ؟ با مدير بخش مربوطه تماس بگيرم ؟
مثـِــ اینجا ...
اون زمان که کاربر این تاپیک رو زده بود هنوز ناظر نشده بود !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2584406&postcount=1
نقل قول:
آره . من هم همين قصد رو داشتم!
من كاري به كار بقيه ندارم :20: سرم به كار خودم گرمه :46:
يه چيزي ! از امضات خوشم اومد :31:
راستی اگه رو اون کارت زرد کیلیک کنید :دی یه صفحه وا میشه که دلیل و مدت اعتبار و انقضای اخطار رو نوشته :دی
( از کتاب کشفیات داوود جلد 4 صفحه 158 :دی)