سونی W230نقل قول:
قیمتش زیر 250 تومنه.
سونی W230نقل قول:
قیمتش زیر 250 تومنه.
Canon A2100 براي شروع كار دوربين خوبيه .نقل قول:
سلام
در محدوده 200 تا 250 تومان فقط فوجى F60 fd قيمتش 220
دوربينهايى كه دوستان معرفى كردند سنسور كوجكترى دارند.
اين مدل كمى كميابه.
یک دوربین عکاسی دیجیتال خوب میخوام با مشخصات زیر:
قیمتش 300تومن...حالا یه خورده بالا پایین مهم نیست
کیفیتش عالی باشه...وقتی زوم میکنی صاف باشه منظورم...
بعد کارایی هم خوب باشه..خر کار باشه.
رم و اینها هم بخوره..
وقتی عکس میگیری تخم چشات قرمز نشه
دقت و نور و رزولیشن و اینها هم خوب باشه..
کلا خوب باشه دیگه
فقط اگه میشه یه عکس که با این دوربین گرفته شده بزارید ببینم چه جوریه..ممنون و متشکر..خودتون هم چیز خوبی پشنهاد بدید ممنون میشم..
کنان SD960 ISنقل قول:
این هم نمونه عکس:
کد:http://www.steves-digicams.com/2009_reviews/canon_sd960/samples/IMG_0018.JPG
ایراداش چی هست این دوربینی که معرفی کردید هم خوب بود پیشنهادای دیگه هم دارید ممنون میشمنقل قول:
تو این لینک دقیقا ایراداشو گفتهنقل قول:
خلاصه ش این که عملکرد لرزشگیر و فلاش خوب نیست. نویز عکساش زیاده و در شرایط مختلف کیفیت عکسش مشکلاتی داره.کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/page6.asp
کنان SX10 هم هست که قیمتش ماکزیمم 50 تومن گرونتره. کیفیت عکس و کیفیت ساختش بهتره ولی فیلمبرداری HD نداره و باتری قلمی میخوره.
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که با این فروم آشنا شدم.
قصد خرید یه دوربین دیجیتال داشتم و سعی کردم از اطلاعات این تاپیک هم استفاده کنم.
با توجه به اینکه حدودا 300 هزار تومان میخوام هزینه کنم به دو گزینه رسیدم.از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند تا از بین این دو مدل دوربین یکی شو انتخاب کنم.
canon SD960IS-IXUS110IS
یا
sony DSC_W290
این رو هم بگم که کیفیت برام مهمه و میخوام باهاش از همه چیز عکس بگیرم.از عکس های خانوادگی تا طبیعت وغیره.
ممنون میشم کمکم کنید.
من نمونه عکساشونو دیدم. SD960 بهتر بود.نقل قول:
نقل قول:
-====================-
سلام بر دوستان عزیز
معمولا کسانی که دنبال دوربین های ارزان قیمت هستند، مبحث سنسور برایشان مهم نیست ..
ضمن اینکه سنسور کمی بزرگتر این مدل فوجی تاثیر نامحسوسی در ISO بالا خواهد داشت و با توجه به این
نکته که دوستمون احتمالا در حالت Auto کار می کنند، مبحث ISO هم بناچار مورد توجه نخواهد بود.
با تشکر
کاویان