ATI HD 2400 Pro ------- 65 Tنقل قول:
HD 2600 و 3850 هم هست ولي تو ايران نيست اون بالائي رو تو تهران هم به سختي ميتوني پيدا كني
Printable View
ATI HD 2400 Pro ------- 65 Tنقل قول:
HD 2600 و 3850 هم هست ولي تو ايران نيست اون بالائي رو تو تهران هم به سختي ميتوني پيدا كني
سلام دوست مننقل قول:
از من می شنویی سیستم رو ارتقاع بده
AGP فکر کنم دیگه از رده خارج باشه...
بهتر که مین PCI X16 بگیره و بعدش یه کارت گرافیک خوب بندازی روش:11::10:
خب اگه این کارم کردی نشد، دیگه باید به فکر یه سیستم قرضی چیزی باشی مانیتورو امتحان کنی.اگه درست بودش که مجبورری گرافیکتو عوض کنی. مانیتوری هم که خریدی هیچ مشکلی نداره و تو این سری گرون ترین و از یه سری جنبه ها بهترین مدل هستش. این مدل مانیتور ها جزو سری ART سامسونگ هستند و یه پوشش براق روی سطح مانیتور دارند(Glassy) که به گفته ی سامسونگ در بهبود رنگ ها و جلوگیری از شکست اونها موثره:نقل قول:
نگران نباش مانیتورت خوب چیزیه:31:کد:http://www.samsung.com/he/products/monitor/art/2032gw.asp
سلامنقل قول:
ممنون از وقتی که می زاری
اتفاقا همین 10 دقیقه پیش همین کارو کردم رفتم یکی از همسایه هارو شکار کردم و کیسش گرفتم و چک کردم دیدم سالم و خیالم راحت شد
پس معلوم شد کارت گرافیکم ملکوتی شده
اره مانیتور خیلی خوبیه و از خریدش راضی هستم
با 140 تومن فعلآ Geforce9600 GSO بهترین گزینه است:46:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
ببخشید شما جواب من رو ندادید
شما این کارت گرافیک رو تست کردید؟ یا کسی رو می شناسید که تست کرده باشه؟:11::46:
نقل قول:
عجله ای است نبود نظر برم بگیرم؟؟؟:19::20:
پاور شما با اين اوصاف كه فرموديد ريل نيست و از اين پاورهاي معمولي 10-12 تومني هست كه براي 8600 هم حتي توصيه نميشند البته شايد توان خروجي اين پاور شما با توان مورد نيازتون اگز 8600 بخريد سر به سر بشه ولي به قطع چيزي نميشه گفت.نقل قول:
يه پاور icute 450 وات بگير 30 تومن گرافيك هم 9600 قدرتش حدود دوبرار 8600 هست پس خودت رو تو چاه ننداز
دوستان سلام
مشخصات سیستم من اینه
Main : MSI K7N2 Delta
VGA : XFX Geforce 6200 - 256 DDR2
CPU : AMD 2.6
RAM : 1 Gig Kingstone Orginal
سیستم من براساس مادربورد MSI K7N2 Delta بنا نهاده شده که خب در گاه هاى اون AGP 8X هستش
این مادر بورد در زمان خودش یه مادربورد حرفه اى بود اما با تغیییر ناگهانى درگاهها از AGP به SLI بطور کلى از قافله عقب موند
حالا قصد دارم کارت گرافیک خودم رو ارتقا بدم اما متاسفانه کارت هایى که AGP رو ساپورت کنن کم هستند
دوستان شما چه کارت هاى گرافیکى میشناسید که AGP رو ساپورت کنه و سرعت و قدرت بالایى داشته باشه
تاکید میکنم سرعت کارت گرافیک برام از حافظه اون مهمتر هستش
ممنون :11:
کارت AGP اگه میخوای Geforce 7600GS و یا GT تازه اگه گیرت بیاد!!نقل قول: