ممنوننقل قول:
برنامه ای باز نیست
فایل ها همون قبلی ها هستند
گوشیم هم حدود 30 و مموری هم بیش از 100 مگ خالی داره
اگه دو تا برنامه باز کنم هم رم کم نمیاره یعنی پر نیست
ولی یکی از همون برنامه های و آهنگ با هم نمیشه . . .
Printable View
ممنوننقل قول:
برنامه ای باز نیست
فایل ها همون قبلی ها هستند
گوشیم هم حدود 30 و مموری هم بیش از 100 مگ خالی داره
اگه دو تا برنامه باز کنم هم رم کم نمیاره یعنی پر نیست
ولی یکی از همون برنامه های و آهنگ با هم نمیشه . . .
سلام بر همگي
رامين 2020 عزيز يك سوال درمورد آپديت داشتم انم اينه كه ميشه با اينترنت ايرانسل كه وصل ميشه به كامپيوتر آپديت بشه
پيشا پيش منون قربان شما:40:
سلام...من نرم افزارWebGate.Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ.3rd.Unsign ed.Cracked-OPDA.sis رو نصب کردم...البته ساین کردم بعد.....حالا هر برنامه ای رو که قفل میزارم و میخوام اجرا کنم error میده و میگه
application closed
Reason:KERN_EXRES
Number:3
مشکلش چیه و باید چیکار کنم..پیشاپیش .ممنون
سلام
من مارک گوشیم P990i هستش. به تازگی یک سیمکارت ÷یام رسان ایرانسل گرفتم. ولی نمی تونم باهاش به اینترنت وصل شم. چجوری می تونم به اینترنت وصل شم؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
قبلا خودم مفصل به اين سوال جواب دادمنقل قول:
اگه يه سرچ كوچولو تو پستهايي كه من دادم بكني حتما پيداش ميكني
نه با خود گوشي نميشهنقل قول:
مگه اينكه يه گوشي ديگه داشته باشي و به اينترنت وصل بشي و به كامپيوتر وصلش كني بعد بخواي اين گوشيتو باهاش آپديت كني كه اونم توصيه ميكنم نكني چون اگه وسط كار اينترنتت قطع بشه براي گوشيت مشكل پيش مياد
بهتره ببري يه جاي مطمئن كه سرعت اينترنتش هم زياد باشه مثل كافي نت
اگر هم خواستي حتما با ايرانسل انجام بدي لا اقل پنجشنبه و جمعه اين كار رو نكن چون ترافيك شبكه خيلي زياده
البته ببخشين كه من جاي رامين خان اظهار نظر كردم
آقا من هم با بازي asphalt2 همين مشكل رو دارمنقل قول:
اگه كسي ميتونه كمك كنه
ممنون
رامين جان دستت درد نكنه، خيلي حال دادي درست شد. كاملا صداي مكالمه واضح و باحال شد.
ممنون:11::46::31::20:
عزیز اون 30 مگ که میگگ خالیه مهم نیست . مهم اون مموری هستش که واسه اجرای برنامه لازمه . درست مثل کامپیوتر که باید رم به اندازه کافی داشته باشه . نه هارد دیسک !!! باید بری از منیجر برنامه ها رو ببندی بعد .نقل قول:
اگه بازن این طوری شد باید ببینی که تمی که نصب کردی چیه . چون خیلی از مموری رو میگیره . البته آپدیت کردن هم لازمه چون یه تغیراتی روی مموری میدخ که بیشتر میشه .
بله عزیز شما با هرچی که بتونی گوشی رو به ابنتر نت وصل کنی میشه اپدیت کرد . فقط هزینه مهمه . شما باید حدود 80 مگ دانلود کنی . حالا ببین واسه ت چه هزینه ای داره !!!!نقل قول:
مثل اين كه سوالم خيلي سخته بوده و خودم خبر نداشتم كه هنوز بي جواب مونده.نقل قول:
اساتيد يه دستي برسونيد.
يه مشكل عجيب قريب يكي 2 روزه برام پيش اومده.
اونم اينه كه وقتي چند تا برنامه رو باز مي كنم بعد مي رم تو task manager كه ببندمشون، end all كه مي زنم، برنامه ها بسته مي شه ولي هنوز آيكون هاي آنها در قسمت open هست. براي اين كه آيكن هاي آنها هم برود بايد يكبار از برنامه task manager برم بيرون و دوباره بيام تو تا آيكن هاي آنها هم حذف بشه.
از چي مي تونه باشه؟