رفیق واسه من که تمدید نکردم الان نمایش داده نمیشهنقل قول:
توی قسمت مدیریت سرویس بعدش همون سربرگ وضعیت سرویس دو تا کادر میاد واست یکی نوشته تمديد اشتراک اينترنت بصورت موقت
یکی دیگه هم فعال سازی سرویس رزرو
Printable View
رفیق واسه من که تمدید نکردم الان نمایش داده نمیشهنقل قول:
توی قسمت مدیریت سرویس بعدش همون سربرگ وضعیت سرویس دو تا کادر میاد واست یکی نوشته تمديد اشتراک اينترنت بصورت موقت
یکی دیگه هم فعال سازی سرویس رزرو
الان با های وب 5 6 گیگ که صد درصد دانلود میکنم گاهی شبا بیشتر میشهنقل قول:
کمتر نمیشه
پس سمت پارس نیام
انگار ترکوندن
نقل قول:
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
های وب مگه دانلود شبانه 100% رایگان داره؟ چند وقت پیش سر زدم بهش نمی دونم فشفشه بود چی بود از اینها داشت که هر 1گیگ رو میفروخت 1000تومننقل قول:
2-3 شبه به نظر میاد سرعت رو بین ساعات 2 تا 4 به حدود 200KB بر ثانیه محدود کردن. بعدش عادی میشه.
احتمالاً راه حل ارزونی هست که برای جلوگیری از ایجاد اختلال در ارتباط تمام کاربران با اینترنت در این 2 ساعت به فکرشون رسیده...!
# تهران - شمالغرب - سرویس 2048
درسته ولی شبانه نداره در کل برای وبگردی زیاد گزینه خوبی هست مشکل ترافیک پیدا نمیکنی با طرح هایی که گذاشته خیلی ترافیک روز ارزون میشهنقل قول:
با کمال احترام برای شمانقل قول:
شما هم در جریان هستید که اینترنت فقط وبگردی یا فقط دانلود نیست این 2سرویس بخش اعظمی از اینترنت را تشکیل می دهند.
بعد الان اون شرکت اومده گفته هر فشفشه 1000تومن ما باید ببینیم اصلاً هرگیگ برای خود این شرکت چند تومن افتاده که با این قیمت داره ساعاتی که بقیه شرکتها رایگان در اختیار کاربر میزاره ؟! وگرنه کسی می خواست بابت گیگ شبانه پول بده میرفت یه ایرانسل 5تومنی میخرید بسته 24گیگ داره 10هزار تومن 2تا 8صبح 1ماهه!
هنوز به طور کامل محدود نشدی:n02:نقل قول:
حدود یه هفتس که سرعت بعد از ساعت 2 بین 80 تا 100 کیلوبیت قفل میشه تا صبح هم همینطوره
یه مدت دیگه دانلود کنی احتمالا این طرح شامل حال شما هم میشه
به نظرم پای همه ی شرکت ها هر گیگ زیر هزار تومن میوفته این شرکت اومده شبانه رو حذف کرد 15 گیگ حجم رو برای مدت زمانی 15 روز به صورت بسته در اختیار کاربر قرار داده از یه نظر بدی هایی داره از یه نظر برای یه سری که استفاده روزانه دارن خوبه ولی به نظرم برا کسی که دانلود زیادی نداره 30 گیگ در ما کفایت میکنه خوبهنقل قول:
1گیگ خیلی ارزون پاشون میفته فکر کنم زیر 100تومن یا زیر 50تومن چون الان مخابرات اصفهان 10مگ با 4گیگ داره میده ماهی 17تومن دانلود شبانه هم داره از ساعت 2-7حسابشو بکش شبی حداقل 19گیگ دانلود میکنه که در ماه میشه 600گیگنقل قول:
دقیقا همینطوره آدم قیمت همین یک گیگ رو تو کشور های منطقه نگاه کنه متوجه میشه که سطح دزدی چه قدر بالا هست مگه چقدر تجهیزات از اینجا مثلا تا ترکیه یا امارات لازمهنقل قول: