خط از رانژه در اومد ! تا زور بالا سرشون نباشه کار درست انجام نمیدن !
Printable View
خط از رانژه در اومد ! تا زور بالا سرشون نباشه کار درست انجام نمیدن !
سلامنقل قول:
نه منتقل نمیشه...
دوستان شاتلی، کلا سرویس شبانه این شرکت توی تهران یا یکی دو شهر دیگه مشکل داره یا اصلا همه جا داغونه؟(جدای از تعداد کاربرها)
اگه تو یک ماه، بیش از 12 گیگابایت دانلود رایگان شبانه داشته باشی، محدود میشی و عمرا سرعت شبانت بالای 10 کیلوبایت بیاد. معمولا 15 روز طول میکشه که از محدودیت دربیای !نقل قول:
این طرح محدودیت به نظر میرسه تو شهرهای بزرگ اجرا شده. چون من تو مشهد محدود شدم ولی تو نیشابور هرچقدر دانلود می کنم، محدود نمیشم :31:
یعنی قبل اون سرعتت چند بود؟ چه سرویسی داشتی؟نقل قول:
آیا محدود شدن سرعت فقط در شب اتفلق میفته یا در روز هم ممکنه سرعت (حتی بسیار جزیی) افت پیدا کنه ؟؟؟؟نقل قول:
ما هم عوض کرديم ازين شرکت رفتيم الان نفس ميکشه اينترنتم
سلام
دوستان 2 روز هست سرعت نابود شده ( روزانه ) مال همه اینجور هست یا مال من بینوا چه دانلود چه ویگردی
عزیزان من 2 سال و اندی از این شاتل سرویس داشتم.پدرمو در آورد این محدودیت و مسخره بازیهاش.الان 8 ماه که از شاتل رفتم.اگه مونده بودم تا الان پیرم کرده بود.یادتون باشه دارین پول میدید دلیلی نداره بمونید و تحمل کنید یادمه یه پسری بود اونجا از قسمت فروششون گفت اگه بری پشیمون میشی بهش گفتم اشکال نداره :5:
الان راحتم :11: هرزگاهی میام میبینم بچه ها همون مشکلات قدیمو دارن خوشحال میشم که رفتم و ناراحت میشم از اینکه اونایی که ناراضین چرا نمیرن .................... :41:
از ساعت 1 تا 3 ، سرعت بین 10 تا 20 کیلوبایت، از ساعت 3 به بعد، سرعت میرفت بالا. تا ساعت 4 به 265 کیلوبایت میرسیدنقل قول:
سرویس eco128 داشتم