بستگی به منطقت داره ولی اگه سرعت اسمی رو بهت بده باید کلات بندازی آسمون چونکه اکثرا زیر سرعت اسمی هستنقل قول:
Printable View
بستگی به منطقت داره ولی اگه سرعت اسمی رو بهت بده باید کلات بندازی آسمون چونکه اکثرا زیر سرعت اسمی هستنقل قول:
چند شب درست شد ولی دوباره بعد 1 هفته مثل ماه رمضون شد و دیگه درست نشد مثل اینکه محدودیت گذاشتن عجیب غریبنقل قول:
البته پارس آنلاین بهترین سرویس دهنده خاورمیانه هست و گوگل فایبر ایران:n02:
تو سایتش که خبر رسمی زده نمی دنم از زیر ساخت هست و اینها.... :نقل قول:
کاربر گرامی
متأسفانه در یک ماه گذشته، قطعیهای بیش از معمول در اینترنت بینالمللی موجب گردید تا این شرکت نتواند کیفیت مورد انتظار شما را در سرویسهای ارائه شده تأمین نماید.
در پیگیریهای انجام شده مشخص گردید، قطعیهای فوق به دلیل توسعه ظرفیت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد شده و این مشکل صرفاً این شرکت را مبتلا ننموده است، بلکه بدلیل تامین اینترنت بین الملل کشور تنها توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ، کلیه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) نیز دچار این مشکل گردیده اند.
به هر حال امیدواریم با اتمام عملیات فنی توسعه شبکه زیرساخت و رفع کلیه مشکلات و موانع، بتوانیم خدمات اینترنت پرسرعت با کیفیت سرویس مورد انتظار شما کاربران گرامی را ارائه نماییم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین هم معلوم نیست با خودش چند چنده... شب که میشه وارد ساعات رایگان میشه این اختلال زیرساختی شروع میشه صبح که میشه قطع میشه خود به خود مادامی که از ترافیک کم می کنه توپ تکونش نمیده...
کلا مملکت باحالیه...
کلا هميشه سر منشاء تمام مشکلات میرسه به زیر ساخت و پارس آنلاین این وسط هیچ تقصیری نداره!!!:n02:نقل قول:
پشتیبانی هم دیگه اصلا جواب نمی ده همون اول میگه مشکل از زیر ساخته و خلاص
پارس آنلاین یک برنامه داره تا بتونه وارد بحث واردات پهنای باند بشه ولی چونکه در انحصار شرکت زیر ساخت هست نمی تونه فلذا سعی میکنه تا تموم مشکلات بندازه گردن شرکت زیر ساختنقل قول:
این مشکلات نمیتونه از زیر ساخت باشه چونکه اگه از زیر ساخت باشه باید مشکلات 24 ساعته باشه نه فقط شبا و باید شرکت های دیگه هم مشکل داشته باشند نه فقط پارس آنلاین
خلاصه مشگل فقط اینه که پارس آنلاین اندازه شاتل شهامت نداره که اعلام کنه برای دانلود شبانه محدودیت گذاشتند
آره کلا ملت با زیرساخت قرارداد بستند اشتباه بالای قرار داد اسم شرکت نوشته شده پارس آنلاین...نقل قول:
ما به اشتباه داریم به این شرکتها پپول میدم با زیر ساخت قرارداد بستیم داغیم خودمون نمی فهمیم...
سلام دوستان،
من میخوام از محدود شاتل بیام محدود پارس؛ حالا سوالم اینه که
۱) محدودیتهای شبانۀ پارسآنلاین همونجوری که توی سایتش نوشته هست یا نه؟
۲) محدود شدن با سیستم پلکانی شبانه تاثیری روی سرعت روزانه هم داره یا نه؟
ممنون.
اون محدودیتهایی که تو سایت پارسآنلاین زده واسه سرویسهای نامحدودشه که وقتی اعمال بشه روزانه و شبانه نداره. یعنی کلاً سرویسهای نامحدود روز و شبش یکیه.نقل قول:
سرویسهای محدود (حجمی) پارسآنلاین شبانه رایگان دارن. ظاهراً به گفته بعضی دوستان شبانه جدیداً محدودیت ایجاد میشه. گر چه هنوز این فراگیر نشده. اما این افراد هم روزانه معمولاً مشکلی ندارن از نظر سرعت.
داداش کلا شانسیه به نظر من شما که میخوای زحمت تخلیه کردنو یک هفته بی اینترنتی رو بکشی حداقل تحقیق کن از یه شرکت درست و حسابی سرویس بگیر پارس آنلاین قبلش خوب بود واسه من 10 روز آخر سرویس قبلیم سرعت شبانه کامل باز بود تا 900 میگرفت ولی به محضی اینکه شارژ کردم سرعتم شد 70 (سرویس 1 مگ محدود ) کلا پارس محدود میکنه فقط شاتل خوبیش اینه که میگه ...........نقل قول:
علاوه بر این پارس سرور های پر ترافیک رو هم محدود میکنه
یه نمونه گفتگوی پشتیبانی با کاربر :
من : سلام خسته نباشید سرعتم با سرور خارجی خیلی کمه
پشتیبانی : با سایت cachefly تست بگیرید
من : فقط با اون سرور خوبه چون شما اون فایل رو کش کردید و درواقع از سرور پارس دانلود میشه ...... با سرور مدیافایر و فایر درایو سرعتم 70 هم نمیشه
پشتیبانی : خیر همچین چیزی نیست .... اون سرور ها خوب نیستند ! با سایت poldownload امتحان کنید اجازه بدید
.
.
.
وقتی هم خیلی سه پیچ بشی یه کاری میکنه یه ساعت درست میشه دوباره بعدش همون میشه که بود :n21: