اوکی درست گفتی من سرعت ارسال 384 رو دیده بودم که میشه ارت 7نقل قول:
درضمن میتونی از خودشون بپرسی ماکزیمم دانلود باهاش چقدره چون پشتیبانیش مهربونه:31: جوابت رو میده:21:
Printable View
اوکی درست گفتی من سرعت ارسال 384 رو دیده بودم که میشه ارت 7نقل قول:
درضمن میتونی از خودشون بپرسی ماکزیمم دانلود باهاش چقدره چون پشتیبانیش مهربونه:31: جوابت رو میده:21:
سلام دوستمنقل قول:
آره وقتی دیدم 1ساله قرارداد دارم و کاریش نمیشه کرد و واقعا هم همینه هرچقدر که بخوای نمیشه دانلود کرد بلاخره ک ش و ر ت ح ری م شده هستیم به حرفشون گوش کردم ضمن اینکه دانلود شبانه فعلا ندارم بخاطر یکسری مشکلات و استفاده ام فقط توی روزه که واقعا نهایت استفاده رو می کنم و در حال حاضر راضی ام خدا رو شکر .......
اون که آره هر شرکتی به نوبه خودش هم مشترک راضی داره و هم ناراضی و شاتل هم مث بقیه و طبیعیه ولو که این ناراضی ها هستند که فقط رای دادن بنظر من ........:31:
موافقم.نقل قول:
اون که آره هر شرکتی به نوبه خودش هم مشترک راضی داره و هم ناراضی و شاتل هم مث بقیه و طبیعیه ولو که این ناراضی ها هستند که فقط رای دادن بنظر من ........
رای همه دوستان محترمه ولی توی این فروم معمولا ناراضی ها میان.
منم کاملا راضیم از شاتل مخصوصا از اون موقع که سرعت ها رو برد بالا.
آرت 1 دارم ..
از دوستان کسی راهی بلده که بشه از محدودیت در اومد ؟؟؟
الان 12 روزه سرعتم real شده و اصلا نمی تونم یه page درست باز کنم دانلود که دورشو خیط کشیدم اصلا ....
واقعا آدم دیگه حالش بهم می خوره از زندگی تو این مملکت ...
دوست عزیز سیاست شاتل اینکه شما پرمصرف نباشی یعنی دانلود بی دانلود. من یکسال شاتل داشتم آخر دست کشیدم از بسه محدودیت دانلود داره. ولی این آرتی که شما داری بدون محدودیت دانلود که . بنظر من برو آسیا تک بگیر بدون محدودیت دانلود کن تا میتونینقل قول:
کسی نمیدونه چرا پینگ شاتل الان 1 ماه و نیم هست که توی اصفهان افتضاح شده؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا مطمئنی آسیاتک سرویس 128 نامحدود خوبه ؟نقل قول:
چون اوناا هم fair user policy دارن طبق اون چیزی که تو سایت خودشون زده ....
من نمی خوام فقط دانلود کنم اما این طور هم نیست که کم مصرف باشم به هر حال روزی 1 گیگ مصرف دارم ...
لطفا اگه اطلاعات کاملی در مورد این سرویس داری بیشتر د موردش بگو و این که برای چی محدودیت تو این شرکت کمتره ؟؟
فقط که نمی تونه حذب مشتری باشه قطعا ..
دیروز صبح رفتم فسخ کردم . تا الان خط از رانژه در نیومده ! :13: زنگ زدم میگه الان نامه رو میفرستم . بعد میگم مگه دیروز نامه رو نفرستادید ؟! میگه حتما همکارم فرستاده ولی من الان دوباره میفرستم . این از رانژه در آوردن خط کار حضرت فیل :19: این مخابرات هم انگار میخواد چکار کنه ! :41:
آیا من اگه تمدید کنم ، ترافیک باقی مونده الانم به دوره بعد منتقل میشه یا میپره ؟؟؟
و ایا اون ترافیک مثلا مخصوص 3 ماهه رو هم باید به زور بگیرم یا میتونم با همین ترافیک الانم فقط دورش رو تمدید کنم ...
ممنون میشم اساتید اهل فن راهنمایی کنن ...:40:
باید به زور بگیری عزیزم و هرچقدر ترافیک باقی مونده داری بهتر تا قبل از اتمام ماهه اش به زور هم که شده مصرف کنی. شاتل و انتقال به دوره بعد از اون حرفاستنقل قول: