تست سرعت همین الان ، اهواز 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست سرعت همین الان ، اهواز 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده سوالی دارم ، این محدودیت سرعتی که بعد از 20 گیگ استفاده در سرویس 256 نامحدود ایجاد میشه ، برای سرویس های دیگر با چند گیگ مصرف ایجاد میشه ؟
تو سایت پارس آنلاین کامل توضیح دادهنقل قول:
در 256 تا 20 گیگ سرعت 3 مگ هست و از 20 گیگ تا 30 گیگ 1 مگ هست سرعت
کد:http://www.parsonline.com/fa/news/adsl_unlimited_gifts
دوستان اینترنت من زیاد قطع و وصل میشه
الان لپتاپ رو بردم از در خونه دارم امتحان میکنم .
میخواستم بدونم که چه تست هایی باید انجام بدم تا مطم بشم مشکل از سیم کشی داخلی نیست ؟
قطع و وصلی بعضی وقتا بود . چراغ اینترنت روشن بود ولی اینترنت نداشتم!
تا دم در خونه هستی یه اسکرین شات از استاتوس مودمت بگیرنقل قول:
بعد برو از داخل ساختمون به اینترنت وصل شو و از استاتوس مودمت یه اسکرین شات بگیر
بزار اینجا تا دوستان نظر بدن
البته میتونی خودت به تاپیک بحث و بررسی نویز خط سر بزنی بفهمی مشکل داره سیم کشی خونت یا نه
سلام خدمت جناب مدیر. فرمایش شما کاملا صحیح است ولی میخواستم بدونم وقتی یک کاربری به چندین کاربر از جمله بنده مدام اتهام دروغگویی میزند هم این تذکر شما صادقه؟ و طیق قوانین ازما انتظار چه عکس العملی دارید؟ با تشکر.نقل قول:
برای کنترل نویز باید با وارد کردن 192.168.1.1 و یعد کلمه ی Admin به عنوان User و Password (در صورتیکه قبلا Password مودمتون رو عوض نکرده اید) وارد تنظیمات مودم خودتون بشید و به دنبال SNR Margin برای Downstream و Upstream و همینطور Rate برای Upstream و Downstream بگردید. میتونید اعداد رو اینجا پست کنید تا بچه ها راهنمایی کنند در مورد وضعیت خط شما. در صورتی که این اعداد رو نمیتونید پیدا کنید مدل مودمتون رو اینجا بنویسید.نقل قول:
نه آقا نوش جونت کسی سراغ اونو نمیگره. به عنوان یادگاری از پارس آنلاین نگهش دار :n07:نقل قول:
ممنون از پاسخ گوییتون .نقل قول:
SNR وAttenuation زیاد فرقی نداره . یعنی در ورودی و داخل تفاوت درحد 1 دسی بل هست .
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 191 290 Attenuation (0.1 dB): 315 205 Output Power (0.1 dBm): 199 123 Attainable Rate (Kbps): 10,560 1,400
این در حالی است که تلفن رو قطع کردم و فقط مودم به صورت مستقیم وصله .
ولی تلفن رو با نویزگیر وصل میکنم SNR دانلود بیشتر میشه و تقریبا 26 مشه . بقیه هم فرقی نمیکنن .
اکانت هم 4 مگ برای دانلود و 512 برای آپلود .