هی میگم چرا صفحه ها درست باز نمیشن : :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
هی میگم چرا صفحه ها درست باز نمیشن : :n27:
الان مودمو خاموش روشن کردم شد این
واقعا کلمه نوسان را میشه اینجا معنی کرد
این دیگه چیه :n04::n04:من تو بدترین شرایطمم پینگم از 300 بیشتر نشدهنقل قول:
تا دیروز خوب بود حتی پینگم به 130 میرسید نمیدونم شاید دوباره مشکل دارننقل قول:
کلا هر چی مشکل سرعت به خصوص واسه شبانه داشتم پینگش خوب بود که اینم اینجوری شد
اقا یکی به سوال من جواب بده لطفا :|نقل قول:
دوستان تاپیک پارس آنلاین دیگه از روند اصلیش خارج شده و جایی شده برای متهم کردن سایرین و ایجاد حاشیه
به عنوان آخرین تذکر از تمام کاربران خواهش میکنم قوانین را رعایت کنند و از منحرف کردن تاپیک جدا خودداری کنند چون از این به بعد برخورد با افرادی که تاپیک را به حاشیه ببرند شدت میگره
ممنون :n16:
نه باو اگه خودت نگی اصن نمیفهمننقل قول:
نقل قول:
یه بار توی خصوصی گفتم اینجا هم میگم که بقیه بدونن
من از جمله " از Leonardo بپرس " هیچ منظوری نداشتم حداقل این یک دفعه رو نداشتم ایشون همیشه این جور سوالات رو جواب میدن یا مثلا اگه کسی درباره ثبت نام و تخلیه خط و ..... بپرسه حتی من آدرس یوزر ایشون رو هایپرلینک کردم که کاربری که سوال کرده رو رجوع بدم به اونجا ......
نمیدونم چرا انقدر شما روی این کاربر حساس هستید ولی به نظر من بهتره عادلانه برخورد کنید
:n16:
تست سرعت همین الان ، تبریز 512 نامحدود
با سلام.
1- روند اتهامات ، رفتارهای بی معنی و خارج از بحث و چت روم کردن تاپیک بیش از حد زیاد شده.
2-تاپیک برای استفاده تمام کاربران است. مسائل شخصی را در پروفایل مطرح کنید ، تاپیک جای این مسائل نیست.
3- این مبحث متهم کردن افرد به ویژه تیم مدیریت انجمن بسیار حرکت کودکانه و بی ارزشی هست و اگر کاربران از تیم مدیریت شکایت دارند میتوانند از قسمت انتقادات استفاده کنند.
4- شرکت پارس آنلاین با داشتن چندین هزار یوزر ، نیاز به بررسی سرعت چند نفر نداره که بیاد و سرعت این چند نفر رو محدود کنه. این مبحث کم شدن سرعت در تمام isp وجود داره.
لطفاً این موارد را رعایت کنید چون عواقب عدم رعایت این موارد مستقیماً متوجه کاربر خاطی خواهد بود!!
باتشکر./