سلام
ماه های آخر سال 90 بود که شاتل یه طرحی رو اجرا میکرد که با اینکه شبانه محدودیت دانلود داشتی به طرز فجیع ولی در عین حال سرعت وبگردیت عالی بود:20:
حالا سوالم اینه هنوز برای کسی اینطوری میشه یا نه؟
Printable View
سلام
ماه های آخر سال 90 بود که شاتل یه طرحی رو اجرا میکرد که با اینکه شبانه محدودیت دانلود داشتی به طرز فجیع ولی در عین حال سرعت وبگردیت عالی بود:20:
حالا سوالم اینه هنوز برای کسی اینطوری میشه یا نه؟
سلام دوستان
من اکو 128 دارم و چند ماه است که زیر یک گیگ دانلود می کنم و محدود نشدم و سرعت من در روز 250 است و شب از ساعت 3 تا 8 هم 250 است حالا اگر بیشتر از یک گیگ دانلود کنم محدود میشم یا نه ؟
سلام اگر بخوای هر شب بیش از 1 گیگ دانلود کنی به احتمال زیاد سرعتت کم میشه دوست عزیز ولی اینکه دقیقا باید چقدر باشه رو نمی دونم ولی تو که داری لذت سرویس و میبری پس خرابش نکن مث همیشه استفاده کن :31:
من نزدیک به یک ساله که اکو 128 دارم و سرعتم روی 60 الی 70 بوده الآن یک ماهی هست که سرعت اومده پایین !نقل قول:
مرکز مخابرات الغدیر هست ...
آقا پس کجا خوبه تو این خراب شده شما هم که از شاتل مینالید اونور از مبین نت اونورتر ایرانسل
واقعا که کلافه شدم
سلامنقل قول:
پیشنهاد میدم اینجا رو مطالعه کنید شاید به دردتون بخوره:20:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6942812&postcount=6236
خوب ما هم رفتنی شدیم . شنبه میرم فسخ میکنم . بعدش میخوام برم آسیاتک . فقط یه سوال . چند روزه خط رو از رانژه در میارن ؟! من عصری زنگ زدم گفت 1-2 روز ! دروغ نگفتن احیانا ؟ :31:
بچه های شاتل چند روزه من بعد از ظهرا بد جور کیفیت نتم میاد پایین و وضعیت چیز پی ان هم که داغونه می خواستم ببینم مال همه اینطوره یا از منه ؟!
همه جائيه متأسفانهنقل قول:
Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
راست میگه مشکل همه جایی ی ساعت هایی بدجوری سرعت کم و زیاد میشه ولی آره وی پی ان به سختی کار میکنه که من از بچه های دیگه پرسیدم این مشکل را داشتننقل قول: