شما خطت نهایت 12 مگ رو میکشهنقل قول:
بعدشم 16 مگ می خوای چیکار سرعت شبانت رو 80 قفل شده فکر میکنی 16 ببندن شبانه هم همون رو میده؟
Printable View
شما خطت نهایت 12 مگ رو میکشهنقل قول:
بعدشم 16 مگ می خوای چیکار سرعت شبانت رو 80 قفل شده فکر میکنی 16 ببندن شبانه هم همون رو میده؟
آقا سرعت خیلی پایینه !
قبلا تو روز 400 بود الان شده حدود 100 !
نقل قول:
نه مهندس، همچین فکری نکردم که شبانم بره بالا
وقتی میشه lفته ازشون سرعت گرفت، حالا حتی واسه روزانه، پس بزار ازشون بگیریم ! ;-)
خیلی ممنون. منتظر خبرتون هستم.نقل قول:
در مورد اینکه نویزتون نوسان داره. این مورد طبیعیه. کلا نویز در ساعات مختلف روز تغییر میکنه. وقتی مقدار مصرف برق خانه ها و معابر بالا میره (یعنی چراغ های خیابون ها روشن میشن و خونه ها هم تلویزیون و چراغ ها و سایر وسایل برقی رو روشن میکنن) نویز بعلت تاثیر میدان های الکترومغناطیسی روی خط شما بالا میره. ولی روز ها و مخصوصا صبح تا بعد از ظهر نویز معمولا در کمترین حد هست. برای اینکه ماکسیمم نویز رو بدست بیارید بهتره ساعت9-10 شب مقدارش رو چک کنید. برای من هم همینطوره روز ها SNR MARGIN تا 15 هم میاد ولی شبها حتی تا 7.5 دسی بل هم پایین میاد.
من یه پیجی رو بخوام بیارم بالا باید 100 بار reload کنم حتی این انجمن هم همین طوره
شما هم همینطورید ؟؟؟؟ :n03:
من این چند روزه دقت کردم وقتی IP میره رو شهراد نت اینجوری میشه.نقل قول:
بله منم همین مشکلو دارم. از حدود 10 روز پیش اینجوری شد.نقل قول:
سلام
یه سوالی دارم .
حجم اینترنت من تموم شده . منم از طریق تمدید اضطراری تمدید کردم و 1 گیگ جحم بهم داد .
شنبه هم قراره برم جمع آوری کنم سرویس رو .
حالا میخواستم بدونم که موقع جمع آوری پول این 1 گیگ رو ازم میگیرن یا نه ؟
واسه من هم اون دایره بالای صفحه ثابت نمیشه البته توی مرور صفحات اذیت نمیکنه ولی خوب لابد صفحه کامل لود نمیشه که اینجوریه قبلا که مخابرات داشتم از این مشکلا نداشت والانقل قول:
قبلا که 256 داشتم سرعت تو روز 450 بود، بعد 512 گرفتم سرعت شد حدوده 100 !نقل قول:
الانم که 2mb دارم سرعت سرعت روی همون 100 ثابته و کمتر هم میشه!
فکر میکردم 2mb دیگه کولاک میکنه در صورتیکه اینطور نیست