سلامنقل قول:
اگر فقط مشکل صفحه پیوندهاست مشکل از شما نیست. قبلا هم برای من این صفحه پیونده نمیومد بعد از یه مدت درست شد ولی برای من اهمیتی نداشت
تنظیمات ------ هم اگر هست غیر فعال کنید ( با اینکه احتمالش در حد صفره)
Printable View
سلامنقل قول:
اگر فقط مشکل صفحه پیوندهاست مشکل از شما نیست. قبلا هم برای من این صفحه پیونده نمیومد بعد از یه مدت درست شد ولی برای من اهمیتی نداشت
تنظیمات ------ هم اگر هست غیر فعال کنید ( با اینکه احتمالش در حد صفره)
مرسی بابت جواب. نه منم از صفحه پیوندها خوشم نمیاد دادمش به adblock plus که اصلاً نشونش نده. مشکل لود نشدن صفحه هاس
بار ها شده که به خاطر اینکه یک صفحه چند تا فایل فیلتر شده داره کل صفحه رو سفید نشون میده و 5-6 دقیقه همینطوری میمونه که آخرش هم خودم کنسل میکنم. بعضی وقت ها بعد از چند بار ریفرش کردم سریع صفحه پیوندها رو نشون میده اما هیچوقت نمیشه که بدون رفرش مستقیم بره به صفحه پیوندها!
دی ان اس سرورهای مختلف رو امتحان کردم تفاوتی نداشت. با پرا*کسی و چیز پی ان هم صفحات بدون مشکل باز میشه اما وقتی بدون پرا*کسی باز میکنم اینطوری میشه (تنظیمات پرا*کسی هم درسته. بقیه صفحات رو بدون مشکل باز میکنه)
من 2 ماه از شاتل 2048 گرفتم ماه اول شبانه بدون محدویت بود و فک کنم دانلود ماه اولم 160 گیگ شد ماه دوم وسطاش محدودم کردن منم آخر اون ماه سرویس دهنده رو عوض کردم و از یه ISP محلی گرفتم بازم 2048 فک کنم تا حالا 600 گیگ ترافیک داشتم و مشکلی هم پیش نیومده همون 2048 که گفتن رو دادن چه روز و چه 2 تا 8 صبح رایگان :-)
شاتل دزده و دلیل دزد بودنش هم خودمونیم که اجازه دادیم اینقدر گنده بشه که فک کنه عددی شده و هر غلطی بخواد می تونه انجام بده
اقا سرعت ارت رو 10 مگ هم باشه وقتی بعد 3-4 ساعت دانلود میاد رو واقعی و شبا هم نصف واقعی میشه یک ریال هم نمی ارزه ! سرویس حجمی بگیری از شرکتای دیگه که بهتره ! خواهشآ نگو محدودیت از 2-3 ساعت بیشتره چون من ته شاتل رو در اوردم .ارت شاتل تنها خوبیش پینگشه وگرنه نه سرعت دانلود داره نه وبگردی .نقل قول:
سرعت آپلودم چند روز خیلی کم شده
Eco-512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دقیقا چقدر؟نقل قول:
شبا هم نصف واقعی میشه یک ریال هم نمی ارزه !
بالاخره قرارداد ننگین پسرعمه من با شاتل بعد ماه ها دزدی و سه ماه محدودیت به پایان رسید!!! :26::thumbsup::thumbsup:
هرکی رو که دنبال خودم به این منجلاب کشیده بودم دوباره اوردمش بیرون :31:
راستی شرکت پیام اوران نماینده شرکت پيشگامان توسعه ارتباطات هست:
کسی سرویس های این شرکتو امتحان نکرده؟ بعد از شاتل گزینه خوبی نیست؟
پیشگامان اصفهان فاجعه است.نقل قول:
راستی شرکت پیام اوران نماینده شرکت پيشگامان توسعه ارتباطات هست:
کسی سرویس های این شرکتو امتحان نکرده؟ بعد از شاتل گزینه خوبی نیست؟
شرکت ها میاند از پیشگامان پهنای باند می خرند و سرویس مورد نظرشون رو با پهنای باند خریداری شده ارائه می کنند.
نقل قول:
عزیزم محاله هدیه تولد رو ندن من خودم بهمن ماه هدیه تولد گرفتم ....شما تاریخ توالدتون چه روزیه مگه ؟؟
چرا زنگ نزنید احئ فروش شون بهشون بگی ؟؟ برات علت را توضیح میدن بابا زود قضاوت نکنید :41:
برای یکی از دوستای من این اتفاق افتده بود زنگید بهش گفتم تماس گرفته شده و همراه تان خاموش بوده و تلفن ثابت هم گفتند که شما دانشگاه هستید می گه حتی ساعت تماس رو هم بهش گفتن بعد هم هدیه شو دادن ..........ماشالله به این همه حساب و کتاب:8:
بله ظاهرا همین طوره فقط شانس من خوب در اومده که بیرجند با اینکه نماینده پیشگامان هست اما خدماتشو خوب نگه داشته بقیه جاها اصلا اینطور نیست :41:نقل قول:
پیشگامان اصفهان فاجعه است.
شرکت ها میاند از پیشگامان پهنای باند می خرند و سرویس مورد نظرشون رو با پهنای باند خریداری شده ارائه می کنند.
والا این که کلا یه چیز عادی و بقولی اپیدمیک :27: شده.نقل قول:
ولی خوب بازم به جای توهین به دوستان بهتره راحت بری قراردادت رو فسخ کنی... مثل اکثر ماهایی که به "متوسط" به پایین رای دادیم. شاتل تا 6 ماه (حداکثر) میتونه دانلود شبانه ی زیاد رو تحمل کنه ولی میذاره مثل من بدبخت، 6 ماهه شارژ کنی که تو نیمه ی اول اشتراکت خوب حالت رو بگیره :11::21: