با سلام
از دوستان کسی اینترنت512 اکو شاتل در مرکز مخابرات شهید بهشتی قم داره سرعت شبانه اش چطوره؟ خوبه بگیرم
Printable View
با سلام
از دوستان کسی اینترنت512 اکو شاتل در مرکز مخابرات شهید بهشتی قم داره سرعت شبانه اش چطوره؟ خوبه بگیرم
سلامنقل قول:
باید درخواست تخلیه خط رو بدید. به شرکت شاتل بگین اونا درخواستشو میفرستن مخابرات.
تا اونجایی که میدونم اول باید خطتون تخلیه بشه بعد ISP جدید به مخابرات درخواست بده.
مال من که درسته :20:نقل قول:
1- این سرویس 1500 روپیه ای که همو 67500 تومان میشه از نظر کیفیت 4 برابر سرویس اختصاصی 128 شاتله ونقل قول:
عزیزم به نظرت مقایسه ی سرویس های اختصاصی با یه سرویس شیر شده منطقی هست؟
شما می تونی سرویس اختصاصی رو با سرویس اختصاصی مقایسه کنی
در ضمن شما از قیمت پهنای باند در هند خبر داری؟
زمانی می شه این دو شرکت رو با هم مقایسه کرد که هزینه ی پهنای باند در ایران و هند و هزینه های دیگه تقریبا برابر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر قیمت 3.25 برابر ارزون تر از سرویس 128 اختصاصی شاتله
.داداش این تازه سرویس اقتصادیشونه دیگه سرویس اختصاصیشون کل شاتل رو میارزه:27:
2- هزینه پهنای باند یه چیز بین المللیه و ایران و یا افغانستان و یا هند قیمتشون تفاوت زیادی نداره ولی در مملکت ما رسم بر اینه هر چیزی که از خارج از مرز میاد رو چند برابر به مردوم قالب کنند:2:
مگر شاتل اینترنت رو از زمین استخراج میکنه یا از معدن ، شایدم تصفیش میکنه که ما باید پول بیشتر و با محدودیت بیشتر از اینترنت استفاده کنیم. یعنی ما از هندی ها هم بدبخت تریم:31:
کلی پول ازما گرفته بعد بریم ازشون ترافیک اضافه بگیریم !! من که تا حالا 1 مگ هم ازشون ترافیک اضافه نگرفتم هدیه تولدم بهم نداننقل قول:
من خودم برای خانه دانشجوییم آرت1 گرفتم.سرعت دانلودش باید 16 باشه ولی 100 هست:)نقل قول:
سرعت شاتل در حد استاندارد هست و بعد از تموم شدن سقف دانلود به حد غیر مجاز افت پیدا میکنه در حالی که اون شرکت هندی سرعتش از حد استاندارد خیلی بالاتره و بعد از رسیدن به محدودیت ذکر شده در قرارداد یعنی تمام شدن 40 گیگ اولیه سرعت به حد استاندارد میرسه که 60 کیلوبایت در ثانیه هست یعنی شاتل میمیره اگه بعد تموم شدن اون 20-30 گیگ اولیه، سرعت رو به 5 کیلوبایت نرسونه؟ این یک سیاست عمدیه و نه پهنای باند کم میاد و نه هیچ چیز دیگه فقط بهونه ای برای تنبیه مشتریه
خدایی نکرده من خودم اینجا اینترنتی دارم که شبانه 6 گیگ از ساعت 2 تا هفت صبح دانلود میکنم خودم میتونم فرق دزدی این شرکت ها رو تشخیص بدم یه شرکت مثل پیام اوران هر روز داره سرعت و خدماتش رو زیاد میکنه با اینکه مشتریاش هم چندبرابر میشه یکی هم مثل شاتل هر روز با یه بهونه یه جوری سرعت مشترک رو به 5 کیلوبایت میرسونه
اینجا هم آرت3 دارم که سرعت دانلودش 140 بود(البته از دیشب تاحالا سرعتش شده 64)
اگه بیش از یه مقداری مصرف کنم سرعتم کم و کمتر می شه.
من فکر می کنم دقیقا عین کاری هست که این شرکت کرده :)
عزیز من شما نباید یه شرکت کوچک رو با شاتل مقایسه کنی اینکه شما خوش شانس هستی و همچین ISP خوبی داری دلیل نمی شه که بقیه ی شهر ها هم همچین ISPیی داشته باشند:)
عزیز من قیمت سرویس اختصاصیو نباید با سرویس های شیر مقایسه کنی!!!نقل قول:
1- این سرویس 1500 روپیه ای که همو 67500 تومان میشه از نظر کیفیت 4 برابر سرویس اختصاصی 128 شاتله و
از نظر قیمت 3.25 برابر ارزون تر از سرویس 128 اختصاصی شاتله
.داداش این تازه سرویس اقتصادیشونه دیگه سرویس اختصاصیشون کل شاتل رو میارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- هزینه پهنای باند یه چیز بین المللیه و ایران و یا افغانستان و یا هند قیمتشون تفاوت زیادی نداره ولی در مملکت ما رسم بر اینه هر چیزی که از خارج از مرز میاد رو چند برابر به مردوم قالب کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر شاتل اینترنت رو از زمین استخراج میکنه یا از معدن ، شایدم تصفیش میکنه که ما باید پول بیشتر و با محدودیت بیشتر از اینترنت استفاده کنیم. یعنی ما از هندی ها هم بدبخت تریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت پهنای باندی که شرکت ها از زیرساخت می خرند چند برابر قیمت جهانی هست!!!
یه سرچ توی اینترنت بزن متوجه می شی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تکمیل کنم براشون میل کنم یا زنگ بزنم؟نقل قول:
کمتر و کمتر میشه و به چند میرسه؟نقل قول:
اگه بیش از یه مقداری مصرف کنم سرعتم کم و کمتر می شه.
من فکر می کنم دقیقا عین کاری هست که این شرکت کرده
بستگی به شهر شما دارهنقل قول:
فرم درخواست انصراف از سرویس رو تکمیل کنم براشون میل کنم یا زنگ بزنم؟
اگه باهات راه بیان فقط یه تماس هم کافیه و دو روزه خط رو از رانژه در میارن اما اگه عجله داری و میبینی شرکت هم دوست داره دست دست کنه خودت پاشو برو شخصا پیگیری کن و نامه مربوطه رو هم به مخابرات ببر و خطت رو آزاد کن وگرنه ممکنه بازیت بدن مدت ها طولش بدن
داداش یکم توجه کن ببین چی میگم:نقل قول:
عزیز من قیمت سرویس اختصاصیو نباید با سرویس های شیر مقایسه کنی!!!
قیمت پهنای باندی که شرکت ها از زیرساخت می خرند چند برابر قیمت جهانی هست!!!
یه سرچ توی اینترنت بزن متوجه می شی
کلا ظلم و زورگویی و گران فروشی توی بحث اینترنت داخلی جا افتاده و بعضی از عزیزان هم آب به آسیابشون میریزند.(البته منظورم شما نیستید)
حالا چون زیرساختها و یا هر خراب شده ی دیگه ای اینترنت رو چند برابر استاندارد ، حتی افغانستان کرده دلیل نمیشه که ما بگیم درسته. 100٪ غلطه
در ضمن شرکتهای pop هم باید در حد اختیارات خودشون تعهد بدهند نه اینکه با مشترکشون دودوزه بازی در بیارند.
سلام
من یه مدته که با سایتهای فیلتر شده مشکل پیدا کردم. صفحه های فیلتر شده به جای اینکه صفحه پیوندها رو نشون بده همینطور در حال لودینگ باقی میمونه تا تایم اوت بشه. اگر هم توی سایتی فایل فیلتر شده باشه که دیگه تا زمان تایم اوت شدن اون کل صفحه رو در حال لودینگ نگه میداره
با وجود اینکه ویندوز هم عوض کردم و با همه مرورگرها هم همین مشکل رو دارم باز پشتیبانی شاتل میگه از تنظیمات مرورگره! برای همه همینطوره یا برای من اینطوری شده؟