دوستان ایرانسل که بسته های خوبشو حذف کرده همراه اول بسته بلند مدت نداره ؟
تو سایتش که چیزی نیست !
Printable View
دوستان ایرانسل که بسته های خوبشو حذف کرده همراه اول بسته بلند مدت نداره ؟
تو سایتش که چیزی نیست !
من میخواستم مودم و روتر 4جی بگیرم و جایگزین ای دی اس ال مخابرات کنم !! ولی ایرانسل که بسته ها رو داره میزنه !
وایمکس شمال غرب تهران چطوره ؟ پینگ به خارج و packet lost زیاده یا کم ؟
من سرعت دانلود زیاد برام مهم نیست استیبل بودن و نداشتن packet lost معیاره !
بسته 24 گیگ شبانه دیگه حذف شد بخاطر اون ارور میده.نقل قول:
اره .الان دیگه از گزینه ها حذف شده.نقل قول:
ولی من در کل از همه تون معذرت میخوام.
من برای اولین بار از این سرویس هفته ای پیش استفاده کردم و سرعت خوبی هم داشتم و خیلی هم راضی.
کاش که از این سرویس هرگز استفاده نمیکردم که شما ها ضرر بکنید.
اخه منی که دستم بخوره به طلا سنگ میشه چرا باید ...................
یه بسته شبانش خوب بود اونم که حذف کردن
کلا دیگه خرید بسته ایرانسل برای من تعطیل شد
ایرانسل پس از حذف بستههای نامحدود دانلود شبانه به تازگی بستههای حجمی دانلود شبانه را نیز از لیست بستههای اینترنت خود حذف کرده است.
ایرانسل که به تازگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، طی روزهای گذشته و در اقدامی جدید بستههای اینترنت حجمی دانلود شبانه خود را حذف کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که مشاهده میکنید برای مثال بستهی ۲۴ گیگابایت دانلود شبانه از لیست بستههای اینترنت ایرانسل حذف شده است. دلیل این اقدام ایرانسل مشخص نیست اما احتمال میرود به دلیل درخواست بالا و پایین آمدن سرعت اینترنت، این شرکت بستههای حجمی دانلود شبانه را حذف کرده باشد. زومیت در تلاش است تا اطلاعات بیشتری را در این باره از روابط عمومی ایرانسل کسب کند. در صورت کسب اطلاعات بیشتر، این پست بروز خواهد شد.
تبریز، مرزداران
3g، -61dBm
بسته های شبانه حذف شده به خاطر همین سیستم پاسخگو نیستنقل قول:
دوستان بهتره بریم اعتراض کنیم
توی انستاگرام وزیر شکایت کنید
شکایت از بسته های تشویقی ایرانسل؟!نقل قول:
مگه داریم؟!:n02:
شکایت به وزیر فایده نداره..در جواب شما خیلی صریح میگه بسته های تشویقی اپراتور هست و هر کاری که خودش بخواد میتونه انجام بده.
------
بهترین کار اینه یه مدت از ایرانسل بسته نخریم.
تشویقی بود یعنی؟نقل قول:
پس هیچی چون یک مدت مشتری کم بشه دوباره میذاره
من خودم سیمکارتم همراه اوله زیاد درجزیان طرحهای ایرنسل نیستم
با توجه به حذف بسته شبانه الان بهترین بسته توی ایارنسل یاهمراه اول چیه؟ برای دانلود شبانه؟
به نظرم ایرانسل به خاطر یه باگ بسته های شبانشو حذف کرد....:n02: قبلا یه طرح 1 طرح شبانه 1 گیگ زده بودم همزمانم یه طرح 50 مگ روزانه + 150 مگه شبانه 2 شب تا 2 ظهر داشتم.... اینجوری حجم 1گیگ شبانه رو میشد تو روزم استفاده کنی... یا مثلا اگه 24 گیگ شبانه رو میزدی و اون طرح روزانه رو... میشد 24 گیگ شبانه رو تو روز تا 2 ظهر استفاده کرد!!!:n10: برای من چن بار همنجوری طرح زدم و بدون مشکل از نت شبانش تو روز استفاده کردم! ایرانسل کلا عادتشه. یه مدت یه طرح خوب میزنه تا با استقبال مردم مواجه میشه طرحو برش میداره.... باز که تحریم میشه!!! باز طرح جدید میزاره....
سلام دوستان ، من قصد خرید این مدل مودم ایرانسل رو دارم ، میخواستم از دوستانی که این مدل رو دارن و یا کسانی که
اطلاعاتی درباره خوب بودن و یا مشکل دارن بودن این نوع مودم دارن در اختیار من بذارن ممنون میشم ، چون من میخوام به
صورت موقت برای 3 ماه این مدل رو خریداری کنم به صورت دست دوم.
نخرید آقا نخرییییید
شمایی که میای هی قیمت مودم میگیری
بسته میپرسی فلان خوبه یا بده
ایرانوِل همتون رو جیگر فرض کرده
پس دیگه نخرییییید از ایرانوِل
اینجا که ماییم تو اصفهان چند ماهه کیفیتت ایرانوِل روز و شب تعطیله نیمی از مواقع قطعه بقیه اش هم سرعت زیر 50کیلو
اصفهان که واقعا کیفیت 3g بد هستنقل قول:
خیابان کاشانی اصلا رنگ 3g هم به خودش ندیده است:n15:
بقیه نقاط هم انقدر قطع و وصل و ناپایدار هست که کلا نامید شدم و کنار گذاشتمش
اینم عیدی ایرانسل به مشترکاش!!!... این اپراتور با خودش چند چنده؟:n36:
از دوستان کسی نیست جوابی بده برای استفاده در کرج
سلام دوستان همونطور که میدونین از اول شهریور قرار همراه اول هم به جمع 3G ها بپیونده . ایرانسل هم اکنون سرویسش رو به صورت تستی عمومی کرده . همراه اول هم در حال تست سرویس هست اما این تست عمومی نیست و طی پاسخی که خود همراه اول به من داد ، قراره از 1 شهریور سرویس 3G رو برای همه کاربرانش فعال کنه
دوستان این واسم ایمیل اومده چه معنی داره
ایرانسل بسته های 12 شب تا 12 ظهر و 9 شب تا 9 صبح و 2 شب تا 2 بعد ظهر رو برداشت حالا چیکار کنیم
متوجه نشدم! میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون رو؟نقل قول:
آره بی شرفا من اون 24 گیگ 10 تومن شبانه رو میگرفتم ساعت 2 تا 8نقل قول:
نمیدونم چکار کنم حالا :n35::n37:
به خاطر افت سرعت برداشته حتما.زیاد مردم وصل میشدن شبا دانلود زیاد بود احتمالا دیگه ای دی اس الا دانلود شبانه ندارن همه اومدن به سمت نت سیم کارتنقل قول:
این بسته هایی که اپراتور ها ارائه میدن پیشنهاد های تشویقی جهت کاهش هزینه مشترکین میباشد و شکایتی نمیشه بهش کرد وقتی که هزینش نسبت به مصرف ازاد کمتره.نقل قول:
از نظر من با توجه به این وضعیت هیچ کدوم از بسته ها بدرد شبانه نمیخوره.
اگه همراه اول بسته های شبانه رو ارائه میکرد همه به ایرانسل هجوم نمیوردن که اخرش مجبور بشه حذفش کنه:
نمیدونم این رو انجمن بهم ایمیل کردشنقل قول:
چرا این انقدر شارژ میکشه؟ 2 تا صفحه باز میکنی انگار داری فیلم HD دانلود میکنی کلی از حجمت میره
تو سرورهای خارجی هم سرعتش واقعا پایینه
نتیجه تست سرور آمریکا
من تهران - پونکم ...
نقل قول:
سلام دوست عزیز این عکسی که گزاشتی ماله چه تاریخیه تو سایت همراه اول پیداش نکردم میشه لینک شو بدی؟؟؟ شماره 6.12.18 خیلی خوبه
احتمالا این بسته ها ماله زمان تحریماس!!:n02:
نمایشگاه کتاب امسال کاغذهای معرفی بسته های جدید نوترینو رو از غرفه همراه اول گرفتم که اینا شاملش بودن و همراه اول از ارائش خودداری کرد.نقل قول:
عجیبه
برا من آنتن نسل دو رفته و میره رو رومینگ همراه اول !! ولی نسل 3 هستش :n13:
من یه جا رفته بودم خارج شهر نسل دو و سه نداشت رفت رو رومینگنقل قول:
وصل شدم به رومینگ به شبکه همراه اول.زمانی که آنتن ایرانسل نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا پایدار نیس
10 شب پینگ 200
12 شب پینگ 600
...
اصلا یدرد نمیخوره
کدوم استان؟نقل قول:
گیلان بودمنقل قول:
آره بسته هارو برداشت بیشتر سرعت افت کردهنقل قول:
دوستان عزیز به من چند نفر گفتن تو منطقه ما سرعت خوبه مثلا رفیقم تو همین انجمن هست شیراز میگه سرعت نسل چهار خیلی خوبه نسل سه هم همینطور.شاید ما میگیم افت سرعت داره نت ایرانسل مشکل از منطقه ما باشه
تست های دیروز و امروز 4جی تو کرج منطقه عظیمه نزدیک کوه نور، بسته 1 ساله 12 گیگ اینترنت ایرانسل، پینگ زیر 40 و سایت باز کردن هم عالیه
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
دوستان این مودم ها هم از سیستم 3g و سرعت بالا استفاده می کنن؟
دوست عزیزنقل قول:
این مودم فقط برای استفاده از شبکه Wimax می باشد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
اصفهان خیابان مدرس قدیم
3G