نقل قول:با تشکر از هر 2 دوستمون...نقل قول:
آیا اگه من مرخصی هام رو کلا نرم (چه آموزشی و چه ثابت) نصف این ها از خدمتم کسر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فکر نکنین به این دلیل نمیخوام برم مرخصی هااااااا...(دلیل دیگه ای داره)، فقط یه سوال بود که پیش اومد...
Printable View
نقل قول:با تشکر از هر 2 دوستمون...نقل قول:
آیا اگه من مرخصی هام رو کلا نرم (چه آموزشی و چه ثابت) نصف این ها از خدمتم کسر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فکر نکنین به این دلیل نمیخوام برم مرخصی هااااااا...(دلیل دیگه ای داره)، فقط یه سوال بود که پیش اومد...
خیر شما باید طبق برنامه 21 ماه خدمت کنید چه با مرخصی چه بدون مرخصینقل قول:
تو نظام نقد رو بچسبید ، نسیه شوخی بیش نیست !
داداش این قسمتی رو که قرمز کردم رو که حتما راس میگی ، آره اینطوریه....نقل قول:
ولی یه قانون داریم که اگه کارمندان ، سربازان ،و....(کسایی که مرخصی دارند)اگه مرخصی هاشون رو نرن تشویقی باید بهشون داد مثلا برای کارمندان هنگام بازنشستگی نصف روزهای مرخصیشون تشویقی میدن و تا اونجا که من شنیدم واسه سربازها نصف مرخصیشون ، کسر از خدمت میدن!!!(حالا عمل کنن یا نکنن به من ربطی نداره ، فقط میخواستم ببینم کسی این کار رو کرده یا دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
همش بستگکی به مسئوله مستقیمت داره. من خودم بارها دیدم که کسی طول خدمت 17 روز مرخصی رفته و پایان دوره هم 2 ماه. ای قوانین همش کشکه که سال 12 روز مرخصی.فرمانده مستقیمت اگر ادم باشه تا 3 ماه هم بهت مرخصی میده و اگر ادم نباشه همین 12 روز هم به زور میده.نقل قول:
سلام دوستان
من (جمعه)1.2.92 اعزامم مرکز اموزشی 01 تهران .
1-باتوجه ب اینکه جمعس باید روزبعدش برم دیگه درسته؟
2-ایا میتونم شخصا برم یاحتما بایدازطریق شهر خودم(مشهد) اعزام بشم؟
دوست عزیز 2/1 که یکشنبه هستش!!!نقل قول:
محل اعزام رو هر کجا زدن تو برگ سفیدت باید راس ساعت اونجا حاضر باشی
مال من :تبریز هستش که باید ساعت 7 صبح 2-1 اونجا حاضر باشم تا بفرستنم به کرمانشاه...
دستت درد نکنه...نقل قول:
متاسفانه این یه درد هستش که تو ایرانه...
منم که ناجا(مرزبانی)هستم هیچ وقت بهم نمیخوره...
مهم نیست...
آقا یه سوال داشتم تو خدمت با چی صورت رو اصلاح میکنن؟؟؟ تیغ یا ماشین؟
1-آره میفته شنبهنقل قول:
2-نه موردی نداره میتونی خودتون هم برید(من خودم رفتم-دستغیب جهرم)
دوست عزیز من یک نکته رو در مورد شما بگم که بد نیست بدونی. شما چون مرزبانی هستی، اگه فرضا بیافتی یکی از پاسگاههای مرزی یا کلا یک پاسگاه عملیاتی، مرخصی هاتون نسبتا خیلی زیاده. شاید چیزی حدود 45-15 یا مثلا 60-15 (البته خیلی زیاد منظورم نسبیه) یعنی مثلا 50 روز 60 روز سر خدمتی بعدش که مثلا یکی از سربازا از مرخصی اومد(یعنی نوبتت شد) 15 روز میری مرخصی. جاهای عملیاتی اینجوریه. یعنی سال 89 که اینجوری بود، الانم فکر نمی کنم زیاد فرق کرده باشهنقل قول:
سلام یکی جواب میده به سوالام؟ هر چی گشتم پیدا نکردم جواب سوالم رو اگر میشه درجه بندی (همراه تصویر)براساس مدرک های تحصیلی رو تو سپاه ،ارتش،نیروی انتظامی رو توضیح بدید.نقل قول:
امکان داره با دیپلم کسی بیفته خدمت رو نیروی ارتش تهران؟!(بجز آموزشی)
الان برای دیپلم تو ارتش ، سپاه ، نیروی انتظامی چه درجه ای میدن؟ برای کاردانی چه درجه ای میدن؟
باتشکر :n16:
:n16:
بله الان فهمیدم. طبق خبر زیر به نقل از سردار کمالی مناطق عملیاتی 45-10 شده مرخصیش. البته باید دقت کنید مقدار 45 یکم تقریبیه و برای اینکه کسی به مرخصی بره باید سرباز قبلی از مرخصی برگشته باشه. یعنی اون 45 روز میتونه از 40 تا 50 روزمتغیر باشه و اون 10 روز هم با تشویقی و تو راهی و... شاید تا 14 روز هم قابل افزایش باشه.نقل قول:
لینک خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من امکان داره چرا نداشته باشه؟ البته مثل اینکه شما گفتی به جز آموزشی. یعنی چی این حرف؟؟ امکان نداره آموزشیت یه نیرو باشه یگانت یه نیروی دیگهنقل قول:
تو نیرو انتظامی دیپلم ها هم سرباز صفر می شن با اجازت! مگر اینکه یه دوره کد فرمالیته مخابرات بخوری میشی گروهبان 2 .... البته تو نیرو انتظامی فرق درجه ی سرباز کمه... البته من الان با فوق لیسانس دارم دوباره میرم امیدوارم امیدوارم امیدوارم یه فرقی به حالمون بزارن .
تو ارتش دقیقا نمی دونم ولی فکر می کنم سرجوخه میدن
من یه سوالی برام مدتهاست بی پاسخ مونده:
نیروی انتظامی، ارگانی که متولی برقراری نظم تو جامعه ست، چرا باید یکی از بی نظم ترین سازمانهای این مملکت باشه. نمونه ش همین بی احترامی ها، عدم رعایت سلسله مراتب توسط پرسنل کادر و......
این سوال شاید جوابی نداشته باشه، من بیخود دنبال جوابشم
یعنی چی کد فرمالیته مخابرات؟ واسه دیپلم کامپیوتر چنین چیزی میشه؟(آخه من فعلاً کاردانییم سوال کس دیگرو میپرسم.)نقل قول:
دوست عزیز من مال سپاه رو داشتم که برات عکس گرفتم میذارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد فرمالیته مخابرات یعنی اینکه او عزیزانی که من دیدم و دیپلم بودن و دوره کد مخابرات خورده بودن و تو نیرو انتظامی خدمت می کردن، کاری که تو یگان انجام می دادن هیچ ربطی به مخابرات نداشت. اکثرا هم پست می دادن. فرمالیته یعنی الکینقل قول:
دستت درد نکنه یه پاسخ حسابی گرفتم حتی اگه اجرا نشه!!!!!نقل قول:
دوستان امسال من میخوام واسه کاردانی بخونم مردکم دیپلم کامپیوتر هست. به نظرتون چون شنیدم تو سپاه با دیپلم راحت تر پذیرش میشی ,امسال برم دنبال بسیجی فعال و تکمیلی به جای ادامه تحصیل که شانس واسه پذیرش تو سپاه داشته باشم؟(همین که تو شهر خودتی + اموزشی نداری کافیه واسه پذیرش تو سپاه)
آقا جواب اینم بدین ممنون میشم آخه من به ریش خیلی حساسم و نمیتونم نگه دارم حتی یه ذره!!!!!!!!!!نقل قول:
بستگی به فرماندهان و جایی که خدمت می کنی داره.نقل قول:
ولی معمولا با تیغ ممنوعه (البته خیلی به این موضوع توجه نمی کنن).
شاید توجه نکنن ولی تیغ که مطمئنم نمیذارن ببری تو؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تیغ نه ولی از این ژیلت آماده ها (یک بار مصرف، 3 تیغ و...) موردی نداره.نقل قول:
معنیش رو فهمیدم. سوالم این بود دیپلم کامپیوتر میتونه کد بخوره ؟ اون شخص با پارتی کد خورده؟نقل قول:
عزیزم نه پارتی نمی خواد. ولی عملا تو نیرو انتظامی هیچ فرق بین گروهبان و سرباز صفر نمی ذارن.نقل قول:
دوست گرامی تیغ رو میتونید به راحتی ببرید تو . چرا که باید مو های زائد بدنتون رو اصلاح کنید.نقل قول:
دوما در صورتی که توی پادگان باشید و نخواید هر روز به خونه برید و به پادگان برگردید میتونید 60 تیغه کنید؛ موهاتون هم بلند باشه.
اما در صورتی که میخواید هر روز به پادگان برید و برگردید در صورتی که افسر باشید میتونید موهاتون رو اصلاح کنید و با مدل ها متعارف وارد پادگان بشید اما اگر سرباز معمولی باشید باید مو هاتون رو بزنید.
دوست گرامی بهتره توی هر تاپیکی که وارد میشید پست اولش رو به دقت مورد مطالعه قرار بدید. در صورتی که جواب نگرفتید پست جداگونه بدید.
جواب بسیاری از دوستان توی پست اول این تاپیک موجوده و پست انحصاری تنها و تنها باعث افزایش حجم تاپیک میشه.:n01:
میشه بگی از کجا عکس گرفتی؟نقل قول:
دوستان عزیز ,راهنمایی؟:n27:نقل قول:
از کتاب دانستنی های سربازنقل قول:
ممنوننقل قول:
دوست عزیز قسمت قرمز رنگ رو متوجه نشدم...نقل قول:
در ضمن باید بگم که پست اول سهله من کل تاپیک رو دارم میخونم از اول الانم صفحه 1361هستم...
بهتره شما یه نگاه به پست اول بندازید که نوشته تیغ رو بردن تو ممنوعه!!!!
در ضمن به نظر این تاپیک یه اشکال عمده داره اونم اینکه به غیر ناظمش که وظیفشه(دستش درد نکنه) بقیه حق اعتراض به نظر دیگری رو نباید داشته باشن ولی متاسفانه....
خوب هر کسی یه چیزی براش دغدغه میشه دیگه...
همونطور که گفتم من تقریبا همه ی تاپیک رو خوندم(حالا دیگه با استفاده از نظرات دوستان واسه خودم استادی شدم)اونقدر سوالات تکراری گذاشتن که نگو و نپرس ولی چه میشه کرد؟؟؟
در ضمن داداش گلم اگه تند حرف زدم ناراحت نشی ها ، همین که جوابمو داری میدی ازت ممنونم ....(این حرفایی رو که گفتم کلی بود)
در تکمیل پاسخ قشنگت باید بگم که در ناجا فرقی بین فوق لیسانس و زیر سیکل نمیذارن چه برسه به کاردانی و دیپلمه.نقل قول:
البته تا این حد موافق نیستم. بالاخره یه چیزایی به اسم قانون تو این مملکت وجود داره و تخطی از اونا قانون شکنیه و تخلف یا جرمه. تو ناجا هم آدم فهمیده پیدا میشه که فرق اینا رو بفهمه. من دیدم. جفتشو . هم فهمیده هم نفهم.نقل قول:
در ضمن اضافه می کنم که من در خدمت قبلیم که لیسانس بودم، گاها از سوی بعضی پرسنل کادر اموراتی خارج از سلسله مراتب به من محول می شد. مثلا یک گروهبان کادر یا استوار کادر (البته نه همشون همون عده ی معدودی که عرض کردم) به من دستور می دادن برو فلان کارو بکن یا فلان و از این حرفا. گاهی هم حتی توهین و بی احترامی. من اون موقع به دلیل آگاهی نداشتن از قوانین فکر می کردم کلاً کادر با هر درجه ای از من ارشد تره که این طور نیست. مثلا ستوان 2 وظیفه از ستوان 3 کادر ارشد تره. توی تمام نیروی مسلح. این قضیه به صراحت تو آیین نامه انضباطی اومده. من اون موقع از این موضوع بی اطلاع بودم و پی گیری نمی کردم.
اما از همینجا اعلام می کنم، اینبار که با فوق لیسانس دارم می رم، اگر بی احترامی یا توهینی از سوی هر کدام از پرسنل ببینم یا دستوراتی خارج از سلسله مراتب، قطعا از طریق بازرسی و حتی حفاظت اطلاعات پیگیری می کنم. حتی اگر به نتیجه نرسم حداقلش اینه که پیگیری کردم. حداقل برای 1 بار
نقل از پست اول تاپیک :نقل قول:
دوست گرامی ما هم این دوران رو داشتیم . ولی ریش چیزی نیست که بخواد دغدغه بشه برای کسی.... توی خدمت این قدر مسایل پیش میاد که ریش و سبیل توشون گم هست.نقل قول:
تیغ ژیلت (1 عدد چون بعدا میتونید از بوفه تهیه کنید)
یعنی شما با بیدار باش ساعت 4.30
سرمای صبح
گرمای ظهر (آگر تابستون بریا آموزشی)
روزی دو وعده رژه سنگین رفتن . (صبحگاه و شامگاه)
کلاس های تکراری...
تنبیه های بی مورد ...
اردو رفتن ...
پیاده روی !! ( کوهنوردی با یه قمقمه آب تنها!)
دوری از خانواده...
غذا هایی که در مقابلشون قربون و صدقه بیسکوییت باید رفت!
استراحت ناچیز در روز....
و.....
شما همه این مسایل رو حل کردی و فقط مسئله ریش برات دغدغه شده؟؟( قصد جسارت و فضولی ندارم دوست گرامی )
اون بخشی رو هم که قرمز کرده بودم یعنی این که در صورتی که محل خدمت شما شهر دیگه ای باشه و نتونید هر روز از پادگان و محل خدمت خارج بشید میتونید با مو های بلند و صورت اصلاح شده در محوطه پادگان بگردید... چون کاری با درب دژبانی و ... ندارید به اون صورت.
موفق باشید.:n01:
سلام. دوستان من یه موقیعت خاص دارم. ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره کمکم کنه.
من متولد 65 هستم و در سال 84 یعنی در 19 سالگی(سال دومی بود که کنکور می دادم) در رشته مهندسی قبول شدم و متاسفانه درسم به دلایلی طول کشید و تا ترم 14 پیش رفتم و در طی ترم 14 رفتم نظام وظیفه و تا آخر شهریور 91 مجوز تحصیل گرفتم و در نهایت همون آخر شهریور 91 یعنی بعد از 7 سال مدرکم رو گرفتم و همون موقع هم ارشد قبول شدم ولی نرفتم. بعد به من گفتن که چون تا آخر شهریور 91 مجوز گرفتم و درسم هم آخر شهریور 91 تموم شده (با اینکه 7 سال طول کشید) بنده تا آخر شهریور 92 وقت دارم دفترچه رو واسه نظام وظیفه بفرستم. حالا من امسال تصمیم گرفتم همون ارشدی رو که پارسال قبول شدم برم و زنگ زدم به دانشگاهی که قبول شدم و بهشون گفتم که من مهر پارسال ارشد قبول شدم آیا می تونم مهر امسال بعد از یک سال تاخیر بیام ثبت نام, اونا هم گفتن بله می تونی!! فقط نصف پول شهریه ثابت این دو ترم رو میدی و میای!!
حالا من سوالم اینه که آیا این وسط اشتباهی رخ نداده؟!! چون منی که تا 7 سال یعنی تا سن 26 سالگی درسم طول کشیده آیا باز هم بعد از اتمام درسم تا 1 سال یعنی تا 27 سالگی بهم وقت می دن که دفترچه رو بفرستم؟! و اگه هم وقت بدن آیا واقعا الان بعد از 1 سال می تونم برم ارشدی رو که پارسال قبول شدم ثبت نام کنم و این دانشگاه به من درست گفته؟!!
کل حرفم اینه که اوضاع من یکم عجیب نیس؟ ار این جهت می گم که تا 26 سالگی لیسانسم طول کشید و بعدش هم یک سال فرجه یعنی الان در 27 سالگی آخر شهریور امسال دقیقا وقتی که می خوام دفترچه رو پست کنم می خوام برم ارشد ثبت نام کنم! یعنی همه چی اوکیه؟!
مرسی
یعنی هیچکس اینجا در مورد سپاه و پذیرشش و اینا اطلاعاتی نداره؟؟؟!!!نقل قول:
من هم تیغ زیلت رو نگفتم،منظورم تیغ معمولی بود ...نقل قول:
خوب چی کار کنم من حساسم اگه مجبور بشم نیم ساعت زود پا میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون از بابت توضیح قسمت قرمز، پس نتیجه میگیریم که فقط(حداکثر) دژبانی به بلندی مو گیر میده...
در هر صورت ممنون از توضیحاتتون
نه عزیزم، نتیجه گیریت اشتباهه. فقط دژبانی به موی بلند گیر نمی ده. فرمانده گروهان، گردان، بازرسی و....و بعدها هم فرمانده یگان و... هم اگه عشقشون بکشه خیلی راحت می تونن بهت گیر بدن یا تنبیهت کنن. بستگی داره عشقشون بکشه یا نه.نقل قول:
در مورد ریش هم اگه صاف کنی همیشه ممکنه فرمانده ی خودت یا یکی از پرسنل عقیدتی و... یه تذکری بهت بده. اگه بازم عشقشون بکشه تنبیه.... اینا رو وقتی خودت بری می فهمی و براتون می گن. زیاد مهم نیست
اوکی. بریم ببینیم چی میشه دیگه...نقل قول:
الان در حال مطالعه صفحه 1416 هستم وقتی همه ی تاپیک رو تموم کردم یه پست کامل در مورد پادگان شهید رجایی کرمانشاه میزنم
جالبه تو کل این تاپیک من +2نفر دیگه(تا صفحه 1416)افتادیم تو این پادگان...
امیدوارم که خیلی بد نباشه...
اگر برای تمام مدت 14 ترمت نظام وظیفه مرخصی تحصیلی رد کرده باشی مشکلی نیست. این مورد رو می تونی با مراجعه به نظام وظیفه سوال کنی که داخل سیستم و نگاه کنن. اگر معافیت تحصیلی رد کردن، 1 سال بعد از فراغت وقت داری.نقل قول:
خب حالا اگر فرض کنیم برات غیبت و سنوات غیرمجاز رد نکرده باشن، ظاهراً دانشگاه ارشدت پولیه و به همین خاطر چون از لحاظ مالی به نفعشون هست تورو ثبت نام می کنن. به عنوان مثال ما که دانشگاه دولتی بودیم یکی از بچه هامون به علت مشروطی 2 ترم اخراج شد ولی چون دانشگاه آزاد سال قبلش قبول شده بود، با دانشگاه ما تسویه کرد و رفت همون آزاد و با وجود گذشتن 1 سال از قبولیش ثبت نامش کردن
دوستان یه سوال دارم!
میخواستم ببینم توی ارتش، اگه غیر بومی باشم، آسایشگاه در اختیار سرباز لیسانسه (ستوان 3 یا 2) قرار میدن؟ یا همه باید برن خودشون خونه تهیه کنن؟