بالاخره پشتیبانی تهران زنگ خورد،بهش میگم تمدید پیش از موعد کردم و هنوز سرویس فعال نشده برگشت بزنین میگه نمیشه فقط پیش برگشت زد به بانک مجازی شما یه سرویس دیگه رو بردارین،منکه نفهمیدم این چی گفت یکی میتونه توضیح بده؟
Printable View
بالاخره پشتیبانی تهران زنگ خورد،بهش میگم تمدید پیش از موعد کردم و هنوز سرویس فعال نشده برگشت بزنین میگه نمیشه فقط پیش برگشت زد به بانک مجازی شما یه سرویس دیگه رو بردارین،منکه نفهمیدم این چی گفت یکی میتونه توضیح بده؟
مگ محدود شبانه رسیده 50 اپلود هم که روزانه 50 تا بالاتر نمیره
ایکاش یه پیج درست حسابی تو فیض بوک داشت همگی یه :poop: تو صفحش میزاشتیم
اسیا تک دیشب با دست خودش قبرشو کند!!
دوست عزیز شما توی پنل کاربریتون یه بانک مجازی دارید که مثل اعتبار سیم کارت اعتباری میمونه! هر چقد خواستید شارژ میکنید و هر موقع خواستید سرویسی بگیرید مبلغش از اونجا کسر میشه. برگشت به بانک مجازی یعنی اینکه پول رو به عنوان اعتبار نگه میدارن که شما اگر سرویس دیگه ای خواستید خریداری کنید به جای پرداخت مبلغ، از حساب بانک مجازیتون (همین اعتبار) کم بشه.نقل قول:
نمایندگی ثبت نام کردی؟؟؟؟نقل قول:
برگشت میزنه بانک مجازی بعد پولتو از نمایندگی میگیری!
_پول تو بانک مجازی نمایندگیه)
آره از نمایندگی ثبت نام کردم،بعد باید برم پولو از نمایندگی بگیرم؟نقل قول:
با موبایل بودم شارژم ته کشید شانس، نشد توضیح ازش بگیرم الان دوباره هرچی زنگ میزنم مشغوله
جالبه...اینا با این سرعت های فاجعه به ما اینترنت میدن (میدادن) و ما هم راضی هستیم (بودیم). در صورتی که سرعت این اینترنت در مقابل سرعت نت خارج هیچه. بعد تازه میان همین رو هم ازمون می گیرن. عجب زمونه ای شده. به مرگ می گیرن که به تب راضی بشیم. واقعا مملکته داریم؟ :n03:
بله همین الان با نمایندگی هماهنگ کن! برات توضیحاتشو پ خ میکنمنقل قول:
پرداخت 3 ماهه، 6 ماهه و يكساله هزينه شارژ به ترتيب مشمول 3 و 8 و 18 درصد تخفيف
ميباشد.
عجب!
دقیقا قیمتا داره به سمت دو برابر و کیفیت نصف میره!
کل کل با واحد فروش!
دوستان فقط همینو بگم که قانونی که ما ثبت نام کردیم، عوض شده! الان من گفتن ماده 5 بند 3، طرف یه چیز دیگه خوند!
دوستان کسی عکسی از زمانی که سرویسا قیمت اولیه داشتن مثلا 512 برنزی 22 تومن بود و 256 حدود 12560 رو داره؟؟؟؟ خیلی مهمه! لطفا اگه دارید اعلام کنید و پیام خصوصی بفرستید
من که دارم دیوونه میشم سرعت دانلودم رو 15 فیکس شده و از 15 بالاتر نمیره سرعت 256 طلایی دارم نامحدود 40 هزار پولشو دادم برای یک ماه
فامیلم 256 مخابرات داره ماهی 15 هزار میده . داره فیکس 32 دانلود میکنه اخه این چجورشه ؟!!!!!!!
من با این حال که 23 روز از حسابم مونده میرم تخلیه میکنم مخابرات میگیرم
اخجون سرعت من به قبل برگشت البته فعلا خدا کنه همینجور بمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اعصاب برام نموند تو این دو سه روزه هی دم به دم قطع میشه . سرعت هم که کلا داغونه . به مرز خودکشی رسیدم . لعنت به این آسیاتک بی همه چیز
یک صفحه معمولی بدون عکس و ... میخواد باز بشه جون ادم رو به لب میاره
بی پدر همینطوریش سرعت دو مگ ها فرقی با یک مگ ها نداره اونوقت اومده 4 مگ گذاشته
دزد هم دزد های قدیم حداقل انقدر وجود داشتن که شبانه از خونه مردم برن بالا
موندم چیکار کنم . شیطونه میگه تخلیه کنم و برم یک شرکت دیگه . حیف که چند روز معطلی دارم وگرنه همین الان تخلیه میکردم و از شرش راحت میشدم
دوباره خراب شد.
کدوم طرحه؟نقل قول:
دوستان این قطعی ها و نوسانات سرعت مروبط به اسیاتک هست یا از طرف مخابرات هست و کلا همه شرکت های اینطوری شده ؟
256 طلایی الان سرعتش رسیده به 25 کیلوبایت برثانیه . فقط 10 دقیقه درست شده بود که دوباره خراب شدنقل قول:
دوستان کسی میدونه 512 نقره ای چند سرعت میده؟
بخشی از مقاله ای که مشرق نیوز در مورد اینترنت قرارداده:
از آنجایی که اساساً اینترنت به عنوان زیر مجموعه ای از ایالت متحده آمریکا است و کلید روشن و خاموش کردن آن در دستان رئیس جمهور این کشور است، این پروژه ابزاری برای بسط دادن هیمنه آمریکاست.
مسئله ای که تبعات شدید امنیتی، اجتماعی و فرهنگی برای بسیاری از جوامع را ایجاد خواهد کرد و مقابله با آن دیگر کار آسانی نخواهد بود
تا وقتی این تفکر وجود داره تو کشور منتظر اینترنت درست و حسابی نباشید.
20-30 اونم اگه خیلی خوش شانس باشی!نقل قول:
فعلا دارن تنظیمات رو انجام میدن احتمالا. چون هم اختلال داره و هم اینکه بشدت بالا و پایین میشه سرعت. شاید سرعت های نامحدودی که ما داریم بالاتر بره و از قبل هم بهتر بشه. (Maybe)
ولی مسئله اینجاست که حتی اگر سرعت ها بهتر هم بشه، آیا من که ماهی حدود 100 تومن می دادم، میام برای ماه بعد 180 تومن بدم ؟؟ ، جواب 100 درصد منفی یه ! ، باز اگر 10 - 20 هزار تومن بالا پایین می کردن قیمت ها رو، میشد توجیه کرد ولی دیگه 80 هزار تومن اونم به صورت یکدفعه غیر قابل توجیه هست.
زنگیدم نمایندگی مرکزی کرمانشاه!
پرو پرو میگه افت سرعت سراسریه!
کمتر از یه هفته دیگه درست میشه!
در عجبم آیا کسی اندازه اینا دروغ میگه؟!
512 محدود 30 گیگ روزانه
محتوای مخفی: [URL=http://www.8pic.ir/
45 تا تا وقتی محدود نشی وقتی محدود شدی میشه 16نقل قول:
من دارمنقل قول:
بچه ها یه قطع وصل شد الان سرعت 470 راحت میزنه 512 برنزی.:n13::n19:
والا من الان دارم با سرعت 10 تا 20 کیلوبایت دانلود میکنم.512 برنزی وضعیت بهتر که نشد هیچ بدتر هم شد:n28:
مودم رو روشن خاموش کنی ، احتمالا سرعتت زیاد بشه. چون اختلالات هست و دارن تنظیمات جدید رو انجام میدن این اتفاق افتاده. الان من هم روشن خاموش کردم مودم رو از 512 اومده روی 5 مگ !نقل قول:
470KB/S؟ با ۵۱۲ نامحدود برنزی؟ :n04:نقل قول:
داریم اصلا؟ :|
دارم 3 تایی دانلود میکنم سرعت نصف شده بینشون اگه دوتاشو کنسل کنم تا 560 هم میرهنقل قول:
چرا شلوغش میکنین؟ حتما باید بیایین اینجا بگین سرعت زیاد شده؟ برادر من سرتو بنداز دانلودتو بکن دیگه اونایی هم که نمیدونن شما بهشون میفهمونی برمیگردونن همون حالت قبلی(منظورم اسایتک بود)
:n19::n19:بزار سرورشون نابود بشهنقل قول:
اقا سرعت 256 حجمی چقدر هست+شبانه؟
هیچی بهتر از ثبات نیست که از شانس کچل ما این آسیاتر اصلا نداره:n21:
نه به تو روز که نت در حاله انفجاره ، نه اینکه با برنزی 512 داره با 470 تا دانلود میکنه :n04:
بعید میدونم این آسیاتر زبل بدون افزایش قیمت خوب بشه:n24:
دوستان این که یک روز میبینی سرعت میره بالا همین یک روزه و موقتی هیچ چیز تغیر نکرده میگی نه نگاه کن فردا یا شاید چند ساعت دیگه سرعت میشه 10 20 کیلو اون وقته که همه پیداشون میشه میگن ای فلان ای بهمان
راستی شاید بعد از 12 گیگ دانلود برگرده سر سرعت قبل پس ممکنه این همون هدیه سرعت بالا باشه کسی میدونه؟؟؟
اقا تسلیت میگم سرعت شد 20 کیلوبایت.:n28:
چه قدر با اون سرعت دانلود کردی؟نقل قول: