اقا من تازه مبین نت گرفتم
FDD با 5 آنتن بهتره یا TDD با 3 آنتن ؟
Printable View
اقا من تازه مبین نت گرفتم
FDD با 5 آنتن بهتره یا TDD با 3 آنتن ؟
هر دو رو امتحان کنیدنقل قول:
به خیلی از چیزا بستگی داره خب
برای خود من سرعت دانلود در TDD با 2 آنتن، بالاتر از FDD با 5 آنتن هست.نقل قول:
ولی سرعت آپلودم در FDD بالاتره.
پینگ هم در TDD کمتره
در کل ترجیح خودم روی TDD هست.
شما هم تک تک تست کنید، ببینید کدوم بهتره
دوستان از اهواز کسی نتش چند روزه قطع هست؟!
دو روزه آنتن ندارم با 1575 با تلفن همراه تماس میگیرم اصلا تماس برقرار نمیشه
با تلفن ثابت هم چندبار گرفتم تا وصل شد نفر 76 ام بودم!
سلام.نقل قول:
این fdd و tdd رو چجوری میشه تغییر داد؟ توی مودم airmaster 3000 هم میشه؟
مودم شما فقط از TDD پشتیبانی میکنه.نقل قول:
چقدر وضع نت بد شده امروز ، دیروز روی 2.5 الی 3 مگ دانلود میکردم با پینگ 80
امروز سرعت مکس 500 ه و پینگ 120 - 30 پر تایم اوت
مبین نت که خیلی بد شده هم روی FD هم TD
آقا من الان که مطمئن شدم به خاطر شلوغه مراکز هست که اینطوری شده
یه دوست آگاهی که خودش تو یکی از شرکتا کار میکرد، میگفت اینا خیلی وقته توسعه ای تو سیستم هاشون ندادن، یه چیزی گذاشتن و تمام..... میگفت از همون روزای اول که TD اومد هم، یکمی توسعه دادن و همینجوری مونده.... (تحریم یکی از دلایل.... به قول یارو، بی حالی، تبلی، فربه شدن شرکتا و خیلی چیزای دیگه)
خودم تازه TD مبین نت گرفتم و تو شهرمون هم td نیست و رو fd دارم کار میکنم..... بعد از ظهرا یکم پینگ بالاست (البته سرعتم هم یه ذره کمتره) ولی صبح ها خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینم بگم.... سرورای داخلی خیلی اوضاعشون خرابه..... رو خیلی از سایتا چک کردم..... من از سرور خارج 3-4 مگ میگیرم، درحالی که رو سرور داخل همون لحظه میزنم رو دانلود، سرعت 1 مگ ایناست (البته من همه ترافیکم خارجیه فقط یک دوتا سایت داخلی استفاده میکنم)
مسئله دیگه هم اینه که بعد از ظهرا، وقتی تست میگیرم سرعت خیلی کمتره شاید حدود 10 مگابیت، ولی وقتی فایلی میذارم رو دانلود بعد از حدود 20 ثانیه سرعت میره رو همون 3-4 مگ (اول با همون 1 مگ شروع میشه ولی بعد میره بالا)
مشکلات ADSL و خیلی چیزای دیگه هم ناشی از کمبود هست..... نه اینکه اونا بسته باشند..... من برای خونه ADSL مخابرات دارم، اون زمان همیشه مواقع شلوغی مثل شب سرعتم میومد رو حدود 300 کیلوبایت و در مواقع خوب رو 500 کیلوبایت قفل بود (خط نمیکشه برای همین خودم گفتم ببند روی 5 مگابیت) ولی الان اکثر اوقات رو 200 تا 400 کیلوبایت هست (بازم معلومه خلوتی و شلوغی داره)
بهتره اول یه جوری به اینا حالی کنیم که عرضه خیلی کمتر از تقاضاست
من حمایتی از اینا نمیکنم، ولی میگم عمدی نیست این کاهش سرعت..... همین که انقدری بی فکر هستند که نمیتونند پیش بینی همین واقعه ای رو بکنند دلیل محکمی برای بی لیاقتیشونه (البته تحریم ها هم چندان بی دلیل نیست ولی وقتی میتونند کم و بیش مودم بیارند، معلومه میتونند آنتن هم بیارند ولی نمیخوان)
خدا باعث و بانیشون لعنت کنه
دوستان شما رو نمیدونم ولی من میگم قدر مبین رو بدونید، خیلی بهتر از ایرانوِله..... خودم و دوستم رو میبینم ..... اینم بگم، امیدوارم که به مرور مبین نت به طور کامل بشه طرف قرارداد همراه اول و کلا TD همراه اول رو اون به دست بگیره..... چون ایرانسل بخاری ازش بلند نمیشه