5142 مودم خوبیهنقل قول:
تایید میشه
مشکلی نداره، منم 4-5 خط جاهای مختلف خونه انتن دارم
Printable View
5142 مودم خوبیهنقل قول:
تایید میشه
مشکلی نداره، منم 4-5 خط جاهای مختلف خونه انتن دارم
سلام دوستان مودم انتن ميگيره يعني مشخصات سيگنا ميزنه ولي كانكت و رجيستر نميشه به شبكه چه با خودم سيم تي دي چه با سيم معمولي الان اينجوري شده خواستم ببينم كسه ديگه اي اين مشكل رو داره ؟
سلام من مودم tk-2510 با بسته 100 گیگ گرفتم و ظاهرا فعال هم هست چون تو برنامه ایرانسل من نشونش میده .
ولی با سیم کارت خودش مرتب خط سیگنال اول چشمک زن هست و همینطور وقتی سیم کارت معمولی فورجی هم میزارم فقط چشمک میزنه کسی میتونه راهنمایی کنه
چون چند بار با 707 تماس گرفتم و نزدیک 20 دقیقه پشت خط بودم و هیچ
منم دقيق همين مشكل رو دارم البته روزاي قبل كه اوكي بود نميدونم چي شد از ساعت ٧ امروز كه رسيدم خونه كلا چشمك ميزنه و وصل نميشه ! مودم و بسته هم مثل شماست روز شنبه من فعال كردمنقل قول:
محدوده پاسداران هستم
سلام دوستان وضعیت پینگ در مودم ال تی ای چطوره به خارج از ایران 4.2.2.1 مثلا نوسان زیاد داره ؟
مودم های ال تی ای ایرانسل قابلیت دادن مک ادرس برای سکوریتی وای فای داره ؟ پورت فورواردینگ چطور اینها تو پنلش هست ؟ مرسی
دوستان، کسی از رایتل رو ps4 استفاده.کرده؟
Nat typesh چنده؟
یکی از دوستان گفتن ولی میخوام مطمین شم چون ایرانسل هم بعضی ها گفتن که 2 ه
خواهشا کسی اطلاع داره، سریع تر جواب بده ، خیلی مهمه
این منو قندون مودم ها کارم میکنه؟ میشه ست کرد رو.مودم؟
دوستان شما وقتی مودم رو با بسته ترافیک میخرید بضورت پیش فرض 100 مگ تست داره که اون بدون ثبتنام هم فعاله و بعضی ها اون رو مصرف میکنن و ثبتنام شون هم هنوز کامل نشده برای همین قطع میشه نت شون
من ندیدم کسی در مورد مودم TK-2510 چیزهایی که من گفتم رو گفته باشه! سپاسنقل قول:
z6000 به نسبت 5142 شاهه
در شرایط یکسان z6000 بین 60تا 64مگ دانلود داره ولی 5142 حداکثر 40
کارت شبکه TD LTE مودم تعیین کننده هست نه شکلش
عزیز به نظر من و اکثر دوستان مودم 2101 از 5142 بهتره.:n01:نقل قول: