part-tech.com
مهندس نیک روان
Printable View
part-tech.com
مهندس نیک روان
آقا من به تازگی یه p50 با یه مخزن خریدم.یه تعدادی حدود 30 -40 تا پرینت گرفتم خیلی هم عالی.اما الان میکه 3 تا از رنگ هام تموم شده و باید شارژ بشه اما تانکم پره!!!
مشکل کجاست؟
مشکل از ریستره.نقل قول:
از جایی که دستگاه رو پمپ بستی بگو مشکلت رو حل کنه.بزار اول با چیپ مشکلت حل بشه
البته ریست نرم افزاری هم میشود این هم لینکش.اما من تستش نکردم.
کد:http://fileztreasury.com/?get/4759312/epson+p50+reset+software.rar
کد:http://fileztreasury.com/?get/3474947/epson+p50+reset+software
[FONT="Arial Black"]سلام و تشکر از مطالب مفید شما
دوستان عزیز من یک پرینتر اچ پی پی1102 حدود شش ماه پیش خریدم شاید 200 صفحه هم با ان پرینت نگرفته ام اما مشکلی که دارم این هست که با دستور پرینت که به ان می دهم دو بار پیغام کم بودن جوهر میده یعنی همینقدر صفحه چاپ میکنه؟
1-با این مشکل چطور کنار بیایم؟
2-روش نگهداری خوب از این چاپگر چگونه است مثلا هر چند وقت یکبار چاپ کنم؟
3-اموزش شارژ ان را خواندم دست شما درد نکنه اما من مبتدی هستم بفرمایید قبل از شارژ کجا برم چه نوع جوهری بخرم چه وسایلی برا شارژ نیاز است کدام مغازه ها جوهر ان را می فروشند؟ [/FONT]
دوستان محبت کنن و حوصله ، لااقل چند صفحه از پست ها رو مطالعه کنند این سوال نحوه شارژ و جواب بارها تکرار شده محل تهیه پودر و نوع پودر هم توی اول همین صفحه هست بزارید صفحات تاپینگ مفید پیش بره و سوال جواب های تکراری نشده و کسی که میاد وقت میزاره به محتوی سوال های خودش برسه با تشکرنقل قول:
اگه دوست عزیز باز هم سوال داشتی خصوصی سوال کن جوابت رو سریع میرسونم
با تشکر
عزیزم کارتریج ها بعد از 2000 یا 3000 برگ eror میدهند مثلا orther toner blach cartridgeنقل قول:
به ان پیغام توجهی نکنید.و شارژ کنید
سلام و سوال !
من دنبال یه پرینتر جوهرافشان میگردم واسه چاپ رو سیدی-دیویدی و کاور سیدی-دیویدی !
که بهش تانک (مخزن) هم نصب شه !
چی پیشنهاد میکنید ؟
یه همچین چیزی چند کارش هم هست یا تک کاره بهتر جواب میده ؟
مرسی و منتظر راهنماییتون هستم !
عزیزم مدل hp در حال حاظر چنین مدلی رو نداره و اگه تو بازار گیر بیاد hp photosmart 5383 است.نقل قول:
بهترین دستگاهی که بتونی بخری ثپepson p50 است که پمپ رو حتما ضمانت بگیر از فروشنده.
280 تومنه 6 رنگ.
مرسی
متوجه پمپ رو حتما ضمانت بگیرم نشدم !
یعنی اینا خرابی دارن ؟
استفاده نکردن از ریستر مرغوب و استفاده نکردن از جوهر غیر اورجینال.نقل قول:
من نظرم این است که شما لیبل بخرید و با شابلون در بیاری
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
یا اینکه منتظر باشی hp یه مدل بزنه:31: