من هم اکنون یک موجود بلا تکلیفم.... صبح ها ساعت هفت بیدار میشم...:41: شب ها 11 خوابم میبره.. اصلا باورم نمیشه که هیچ کاری ندارم:دی قبل کنکور کلی برنامه داشتم ولی الآن هیچ برنامه ای ندارم....نقل قول:
Printable View
من هم اکنون یک موجود بلا تکلیفم.... صبح ها ساعت هفت بیدار میشم...:41: شب ها 11 خوابم میبره.. اصلا باورم نمیشه که هیچ کاری ندارم:دی قبل کنکور کلی برنامه داشتم ولی الآن هیچ برنامه ای ندارم....نقل قول:
کارت جلسه ی دانشگاه آزاد کی میاد ؟
از همون سایت azmoon.org باید بگیریم ؟
مرسی
کنکور دانشگاه آزاد رشته رياضی اين پنج شنبه هست؟
نکویی میگفت شیمی امسال سخت بود با ادبیات برا ریاضیا کارتای ازاد اومد رو سایت ریاضیا معمولا پنجشنبه هستن
10 سانتی متر بودهنقل قول:
من از مسئول پرسیدم گفت اطلاع دادیم احتمالا 10 هست البته با در نظر گرفتن 10 سانتی متر فقط جواب توی گزینه ها در میومد و اگه 1 یا 100 سانتی متر می گرفتی جواب در نمی اومد !!
سلام من پست شما رو دیدم حسابی جا خوردم !نقل قول:
چون خودم هدفم پزشکی هست
شاید منظور شما پرشکی عمومی هست که اینده خوبی نداره با طرح پزشک خانواده؟؟؟
وگرنه تخصص و فوق تخصص که دارن پول پارو می کنن
برای تخصص و فوق باید کلی بخونی مثل کنکور پزشکی نیست بی نهایت سخته فکر کنم دوستمون منظورشون اینه به جا اینهمه سختی این رشته ها بهتره مگه اینکه واقعا عشق پزشکی و تخصص خاصی باشی که همه سختیاشو به جون بخری وگرنه قاطی میکنی چون فقط درس خوندنش هم نیست بیمارستان و ... داره
یکی از دوستان گفتن نفت و کامپیوتر بهتره امریکا کانادا برق چطور؟؟؟
اینو نگاه کنین خانوم دکتره ولی دنبال شغل ازاد میگرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره داداش .... از امروز یکشنبه 11/4/91 میاد روی سایت azmoon.org .......... البته من الان رفتم فقط غیرپزشکی بودنقل قول: