با سلام من از مخابرات 128 گرفتم الان اگه بخوام 512 بگیرم به من میدن جواز کسب یا کارت دانشجوییم ندارم لطفا یکی جواب بده.:sq_12:
Printable View
با سلام من از مخابرات 128 گرفتم الان اگه بخوام 512 بگیرم به من میدن جواز کسب یا کارت دانشجوییم ندارم لطفا یکی جواب بده.:sq_12:
خیر دوست عزیزنقل قول:
نه نمیدننقل قول:
باید یکی از اقوام درجه 1 صاحب خط در حال تحصیل در مقطع فوق لیسانس داشته باشی اونموقع میشه
ممنون اینم گویا جدید راه اندازی شدهنقل قول:
منبع خبر :نقل قول:
سامانه 2020 به عنوان مرکز فروش و پشتيباني سرويس اينترنت پرسرعت در مخابرات استان تهران و هشت استان دیگر راه اندازي شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، سامانه 2020 با هدف همسان سازي کدهاي خدماتي در سطح کشور و در راستاي احترام به حقوق مشتريان اينترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازي شده است. اين سامانه در کنار سامانه 2828 به عنوان مرکز فروش، پاسخگويي، دايري و پشتيباني اينترنت پرسرعت (adsl) است که 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارائه خدمات به متقاضيان خواهد بود. متقاضيان و مشترکين پس از تماس با شماره 2020 به مرکز ارتباطي شرکت مخابرات استان تهران متصل شده و بدون هيچگونه مراجعه اي نسبت به خريد و يا رفع خرابي اينترنت پرسرعت مي توانند اقدام کنند؛ پس از تماس، درخواست مشترکين در سيستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانيزه درخواست ها را پيگيري مي کنند.
بر اساس این گزارش در حال حاضر این سرویس علاوه بر تهران در هشت استان اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، یزد، قم، فارس، قزوین و مرکزی راه اندازی شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دوستان سرویس 512 با هزینه مالیات و عوارض و ... قیمت نهایی اش چقدر میشه ؟
باز چه شده ! تو دانلود یهو افت سرعت وحشتناک پیش میاد پینگ هم بالا رفته و نوسان داره ! یه صفحه رو خوب بار میکنه همونو یه بار دیگه بد باز میکنه !
آقا ما خواستیم برا کافی نت یه 2 مگ بگیریم
با مهر هم قبول نکردن ؟ قضیه چیه؟
سلام دوستان
من الان در حال حاضر مشترک پارس آن لاین هستم . و از سرویسم (128) راضی هستم ولی بدیش اینه که زود حجمم تموم میشه . می خواستم بدونم وضعیت مخابرات چطوره؟ دانشجوی کارشناسی هستم آیامیتونم سرویس بالاتر از 128 بگیرم ؟ کلا با چه سرعتی میشه با 128 دانلود کرد ؟ آیا چی پی ان کار میکنه ؟ ممنون
409600 ریال برای دو ماهنقل قول:
با درود
با تورنت سرعت دانلودتون چقدره؟