خدا شانس بدهنقل قول:
Printable View
خدا شانس بدهنقل قول:
شما هم کلا وقتت آزاده ها! از 8:30 صبح بازی می کنی؟ :n02:نقل قول:
بعدشم کل فلسفه این بازی به pvp بودنشه! آدم بخواد هی custom بسازه تست کنه دیگه اینترنت میخواد چیکار عین آفلاین بازی کردنه دیگه!
دقیقا دو کلمه حرف حساب هم زده شده باشه که به موضوع ربط داره تو این تاپیک مال ایرانیا نیست! (غیر از زننده تاپیک)نقل قول:
Riot should make a new Arabic champion and it should be very very op. Maybe they could name it Mahmoud *******ad
یعنی حس طنز کنسرو لوبیا از این بیشتره!
همین کارا رو می کنن هیچکی هیچ جا تحویلمون نمی گیره! (اونی هم که گفته ما عرب نیستیم داون وت کردن پستشو :grrr: )
تفاوت اصلی که باعث میشه اروپا سروراش با امریکا بعضی اوقات تفاوت داشته باشه ماله اوقاتی هست که تو store تغییرات میدن واسه همین گاهی سرور اروپا به امریکا که می خوای تغییر بدی 50-100 mg update می کنهنقل قول:
lol
7 پیج تایپیک زدن اما یکی از مسئولین ریوت اصن نگا هم نکرده:n02: چقدر ما ارزش داریم واقعا برا ریوت:n11:حالا اگه از کلکته باشی 100 تا مسئول جوابتو میده....
هییییییییییییییی لول کجایی که یادت بخیر :n27::n28:
بالاخره باید چیکار کرد؟ :n03:
یک هفتس که نتونستم بازی کنم داغون داغونم...
بازیه پیشنهادی دیگه ای تو این سبک میشناسین که از پورت UDP استفاده نکنه؟
کی اینجا btf3 بازی میکنه؟:n02:
با game ranger اگه خواستی من پایه ام dota warcraftIII بزنیم.بدون مپ --:n10:نقل قول:
آره بازیه هیچی:n02:نقل قول:
تازه اصن از پورت مورتم استفاده نمیکنه,حجمم خیلی خیلی کم مصرف میکنه در حد همون هیچی:n02:
من که فعلا هیچی بازی میکنم به همه ی دوستان هم پیشنهاد میکنم که بازی کنین و لذت ببرین:n07:
لحظات خوبیرو براتون آرزو مندم:n12:خخخخخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که دیگه lol نداریم وگرنه come 1vs1 من talon تو هرچی دوس داشتی :n02: