اگه بخواي يه سوال از خودت بپرسي چه سوالي مي پرسي؟..(اگه بخواي فقط يه سوال بپرسي)
Printable View
اگه بخواي يه سوال از خودت بپرسي چه سوالي مي پرسي؟..(اگه بخواي فقط يه سوال بپرسي)
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن خان صندلي نشيني چه حسي داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالاش درصد سوختگيت چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هفته بعد برا سوال پرسيدن مياي اينجا يا نه؟ چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگترين آرزوي بچگيات كه بهش نرسيدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگترين دعا بنظرت؟
بچگيات چطور گذشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر ميكني حالا بزرگ شدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار واقعا ترسيدي؟چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند ميدي ديگه ازت سوال نپرسيم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي.
جواب بدي خوشحال ميشم:
1-p30 world ارزش اين همه وقت گذاشتن رو داره يا نه؟
2-ميگن سمپادي ها براي همه درسهاشون معلم خصوصي دارن راسته؟
3-نرم افزارها از يكي ياد گرفتي يا همين جور زرتي ياد گرفتي؟
4-خسته نشدي اين قدر سوال جواب دادي؟
5-به نظرت يه ضرب از كنكور قبول ميشي يا نه؟
خوب نوبت اقاي محسن خان تا ساعت 2 امروزه و دوروز صندلي نشين نداريم تا روز شنبه
با تشكر
محسن جان منتظر جوابات هستم ...
سپاس
عزيز مثل اينكه توجه نكردي چي گفتم . نوبت ايشون تموم شده.
خوب از اقاي محسن ddd تشكر ميكنيم بابت زحمت يك هفته ايشون براي اين تاپيك و جواب هاي صادقانشون به همه سوالات و
همچنين از حامدخطر عزيز به دليل معرفي ايشون براي صندلي نشيني.
به دليل دربي دو تيم تهراني و حساسيت اين بازي فعلا صندلي تعطيله تا روز شنبه ببينيم خدا چي بخواد
آقا سعيد چه ربطي داره خب صندلي نشين بعدي رو معرفي كن ديگه ..
در ضمن الان غروب شنبه هست پس كو ..
قرار بود بهروز بياد صندلي نشين معرفي كنه.
نميدونم چرا نيومد. به هر حال صندلي نشين اين هفته دست بهروزه و منم كسي رو توي جيبم ندارم بذارم اينجا
مجبوريم تا اومدن ايشون صبر كنيم.
درضمن دوستان. خواهش ميكنم برام دعا كنيد. يه مشكل خيلي خيلي بزرگ دارم
آقا بهروز کجایی ؟؟؟
آقا بهروز بیا ... آقا بهروز بیا
این تاپیک همینجوری داره خاک میخوره