قاعدتاً باید سرویس 1 به 10 با سرویس 1 به 5 و سرویس بدون اشتراک گذاری یه تفاوتی داشته باشه ! همونطور که از لحاظ قیمت با هم دیگه خیلی فرق دارن ...نقل قول:
Printable View
قاعدتاً باید سرویس 1 به 10 با سرویس 1 به 5 و سرویس بدون اشتراک گذاری یه تفاوتی داشته باشه ! همونطور که از لحاظ قیمت با هم دیگه خیلی فرق دارن ...نقل قول:
خوب اینا دزدن دارن یر مردم رو شیره می مالننقل قول:
سرویس قبلی خودم 512 نامحدود (همون 1به 8 )
سرویس الانم 512 نامحدود 1 به 5
هیچ فرق با هم ندارن
سرعت دانلود 62 63
هیچ افزایش سرعتی نداشته
گول این اشتراک گزاری رو نخورین
--
شما الان می دونین در حقیقت سرویس من 512 بدون اشتراک گزاریه؟؟
طبق قانون سرویس 512کیلوبیت 64 کیلوبایت سرعت دانلود می ده 3 4 تا به خاطر نویز کم بشه =سرویس الان من
پس گول اینا رو نخورین
آخه یارو بره 140 تومان واسه (512 به اصطلاح بدون اشتراک گذاری) بده. وقتی ببینه سرعت همون 64 سرویس 1 به 5 ــه، به نظرتون نمیره و اونجا رو رو سرشون خراب کنه ؟!نقل قول:
اما کلا به امتحانش نمیارزه چون دروغ گویی اینا برا همه ثابت شده ...
حوب دوست من به نظر شما این سه سرویس باید چه سرعت دانلودی به مشتری بدن:نقل قول:
64 یک به پنج؟
64 یک به ده؟
64 بدون اشتراک گذاری؟
اون 512 همون باند تضمین شده سرویس محدوده و 120 تا 140 میزنهنقل قول:
منم هینو میگم دیگه.آخه این دوستمون میگه 512 با اشتراک گذاری 1 به 8 اون موقع، با سرویس های 1 به 5 و بدون اشتراک گذاری الان هیچ فرقی نداره ... !نقل قول:
64 بدون اشتراک گذاری هم سرعتش به احتمال زیاد بین 20 تا 30 هستش یعنی کمتر از 256 خودمون که 17 تومان بابتش میدادیم !
این دوستمون بنده خدا راست میگه اما توی ایران همه چه شیر تو شیره ... مثلا میگن 1به 8 یا 1 به 10 و اصلا هیچ تعریف مشخصی روی اینها نمیشه تا هر وقت دلشون خواست سرعت را کم و زیاد کنن و به هیچ اعتراضی گوش ندن. مثلا امروز که زنگ زدم و گفتم این 1به 8 همان 1به 5 قدیمه بهم گفت ما تا الان اینترنت بیشتر از سرعت واقعی بهتون میدادیم و اینجوری شد که ورق برگشت و ما شدیم شرمنده مخابراتنقل قول:
توی آمریکا که برادربزرگترم زندگی میکنه اینترنت 32 مگ خونگی براشون سرعت دانلود روی 4 مگه که این میشه همون قانون واقعی اینترنت که سرعت دانلود میشه 1/8 سرعت پهنای باند
خوب شما انتظار داری سرعت 512 بدون اشتراک گذاری چند باشه؟؟نقل قول:
خود مخابرات به شرکت ها همین طوری می فروشه 512 سرعت دانلود 64 کیلوبایت)
در اصل اشکال از نخابراتی هاست که تعریف درستی از سرویس هاشون ندارن
خوب طبق تعریف شرکت مخابرات ایراننقل قول:
64 یک به5 = حداقل 1.6 حداکثر 8 کیلوبایت بر ثانیه
64 1به 10 =حداقل 0.8 حداکثر 8 کیلوبایت برثانیه
64 بدون اشراک گذاری= 8کیلوبایت بدون افت سرعت
و چون همیشه همه مشترک ها با هم آنلاین نیستن پس سرعت بین این مقادیر نوسان می کنه
به خاطر اینه که می گم اگه سرعت سرویس های 1 به 10 رو عمدا نیان پایین ببندن فرقی با د1 به5 نداره
همون طور که دیدیم برای یکی از دوستان 512 1به 5رو روی 128 گذاشتن
هنوز که هنوزه پینگ رو 600 بعد از 10 ساعت!